22 Ağustos 2018 Çarşamba

Delta doğal taş

Follow any responses to this post through RSS 2. Yorum veya kendi sitenizden geribildirim yapabilirsiniz. Delta’nın üretim kapasitesi yıllık 350. Bu üretim içerisinde 60′dan fazla doğal taş plaka, fayans eskitme fayans, mozaik gibi 6çeşit ürüne dönüşür.


Otoyolu Alemdağ’da bulunan mağaza ve deposu ile hizmet vermektedir. DELTA MERMER - Dekoratif taşlar , duvar dekorasyon ürünleri, doğal taşlar , eskitme, mermer, farklı seçenekleri ve uygun fiyatları ile sahibinden. Yari-Degerli-Taslar-agate- delta. Son dönemlerin en gözde duvar kaplaması olan patlatma doğal taşlar iç mekan, ve dış mekanda rahatlıkla uygulanabilir.


Mermer traverten ve doğal taş patlatma mozaikler, mermer ve traverten lavabolar, mermer hamam kurnaları, eskitme doğal taş ve bir çok mermer doğal taş ürünleri ücretsiz kargo avantajıyla ayağınıza gelsin. Delta`nın geniş ürün portföyünün altında müşterilerine projelerinin her aşamasında doğal taş ürününlerini tedarik etme prensibi olduğundan yılın vermiş oldugu ihracat tecrübesinin yanında yurtiçinde başarıyla tamamladığı projelerin birikimi olan 600den fazla ürün grubunun ana ürünlerini başta fayans, plaka. Sipariş Üzerine Yapmaktadır. Doğal taşlar ve işlenmemiş doğal görüntüsünü koruyan ahşap. Rustik Şömine bir çok çeşidi olmakla birlikte evin durumuna göre tasarlanır.


Rakamlarla Türkiye’deki doğal taş ocakları. Soli Metalik, Sparkling (simli), Doğal Taş ve Ahşap Desenli renk seçenekleri mevcuttur. Renkler standart olarak parlaklıktadır.


Mimari tercihe göre 30. Mağaza vitrin doğal taş kaplama, Tabela arkası doğal taş kaplama, Villa duvarları doğal taş kaplaması, Süs havuzu kenar duvarların kaplanması, Apartman girişi taş duvar kaplama ve buna benzer tüm iç ve dış mekanlarda kullanılabilecek doğal taş duvar kaplama malzemesidir. Ateş Tuğla - Kiremit - Döşemelik Taşlar - Cephe Kaplama Taşlar - Mermer. Traverten Yüzey Patlatma. Dekorasyon Taş Mutfak Taş Banyo Taş Aksesuarlar.


Delta doğal taş

Hızlı gönderi ve teslimat. Delta Bardiglio Patlatma Mozaik 23x48. DOĞAL TAŞ FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI. AVANTAJLI FİYATLAR İÇİN HEMEN ARAYIN.


Zemin yüzeyi üzerinde kaymayı engelleyici PVC malzemeden imal edilmiştir. Yumuşak bir dokuya sahiptir. Gülkurusu modelinde gülkurusunun en doğal tonu gerçek taş renklerine eşlik ediyor. Tuna her dekorasyon çözümüne uyacak natürel tonlara sahip. Kalınlığı, en üst kategoride bulunmaktadır.


Konkasör, sağlam ve dayanıklı tasarımı sayesinde hem doğal taş hem de geri dönüşüm işlerinde yüksek performans sergiler. Yaşam alanlarınıza harika motifler katacak Manavgat Kültür Taşı , Manavgat Taşı dekorunuza uygun konsept bir duvar dekorasyon malzemesidir. Kültür Taşı Manavgat onlarca kültür taşı çeşitlerinin yanında adet renk seçeneğine sahip. Yeni ve eskinin buluştuğu tasarımıyla Manavgat kültür taşı kaplama yaşam alanlarınıza hava katacaktır. Doğanın mucizesi doğal taşları sizler için eşi benzeri olmayan dekorlar haline getirdik.


Sevimli Art olarak doğal taşları sanatla işleyerek, doğal taş magnetler, doğal taş bardak altlıkları, doğal taş tablolar, doğal taş dekorlar ve özel günlerinizi ölümsüz kılacak hediyelikler oluşturduk. Ayrıntılı bir katalog içeriyor. DELTA - DELTA GRANİT MERMER İNŞAAT DIŞ TİC.


Delta doğal taş

Türkiyenin en büyük üretici firması olarak tek hedefimi müşterilerimizi memnun etmek ve türkiyede dekoratif taş duvar sektöründe öncü firma olmaktır. Damla Kehribar (Amber) Nedir? Ağaçların kırılan veya soyulan kısımlarını korumak için salgıladığı reçine yağmur, sel vb. Doğal Taş Kullanım Alanı: Genel Doğal Taş Cinsi: Mermer Doğaltaş Boyut : 32×32.


Bulyap’tan ve yapı sektöründen gelişmeleri kaçırmamak için bizi sosyal medyadan takip edin! WebSite Dükkanı and GülerSoft. Standart üretim ölçülerinin yanı sıra isteğe bağlı özel ölçülerde, boyalı yüzeyi yüksek dayanımlı koruma filmi ile kaplanmış ürünler kullanılır. Jurassic Petrified Wood Light. Eridanos sistemi muazzamdı ve güney Amerika’daki mevcut Orinoco delta boyutuna benzerdi.


Otantik Taş Doğal Taşlar. Tamamen doğal oluşumlu olan bu yapıların temeli kirece, yani kalsiyum karbonata dayanmaktadır. Sertleşme sonucunda oluşan tortul taşlar ise zamanla merdiven şeklini almaktadırlar. Son durumda ortaya çıkan bu estetik görünümlü yapının ismine de traverten adı verilmektedir.


Bir cevap yazın Cevabı iptal et.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar