27 Ağustos 2018 Pazartesi

Güneşlik sistemleri

Pergola tente sistemleri sayesinde, yatay, bükümlü ve çatı şeklinde açıklıklar tente ile kapatılabilmektedir. Kutu içerisine yerleştirilen fırça ile kendi kendini temizleyebilmektedir. Dış mekanların dört mevsim kullanılması amacıyla tasarlanan bir sistemdir. Konutlar, villalar ve cafeler için uygundur. Küpeşte Korkuluk Sistemleri.


Mağaza Vitrin Sistemleri. Otomatik Kepenk ve Panjur. Kalite asla tesadüf değil, daima akıllı bir gayretin sonucudur. Aslında güneşliklerin ve güneşlik perde modellerinin bu türden fonksiyonel kullanımlarının yanı sıra evinizin her odasında oluşturduğunuz ev dekorasyonu için de güneşlik perde modelleri oldukça önemlidir.


Aura Kasetli Tente Aura Kasetli Tente motorlu uzaktan kumanda ile açılıp kapanabilen tente sistemidir. TV, Ses ve Görüntü Sistemleri Televizyon Kulaklık Uydu Alıcılar. Mafsallı Tenteler Mafsallı tente sistemleri , bir kol ile ileri ve geri hareket ettirilerek yağmur ve güneş koruması istenen bölgeler ayarlanır. Bumbaya serilerek kullanılır. Bağlantı için için gerekli tüm ekipmanlar dahildir.


Güneşlik sistemleri

Kullandığımız UV ye dayanıklı Avrupa malzemelerle, sunulan hizmetin kalitesini ve raf ömrünü uzattık. Tente sistemleri içerisinde belki de en kullanışlı tente türleri körüklü tentelerdir. Güneşlik Sistemleri - AKÖZ Branda Tente ve Çadır. Adres: Salem Al Mubarak Street, Wataniya Complex Salmiya P. Otoparklardan plajlara, kafelerden havuzlara kadar tüm açık alanlarda.


Sineklik sistemleri sayesinde evinize uçan böcek ve sineklerin girmesi engellenir. Evinizi bu sistemler sayesinde gönül rahatlığı ile havalandırabilirsiniz. Aracınızın camına takabileceğiniz ve ya yapıştırabileceğiniz güneşlik sistemleri sayesinde zarar görmeden yolculuğunuza devam edebilirsiniz. Sitemizde neredeyse tüm araç tiplerine uygun güneşlik mevcut durumdadır. Aracınızın tek bir camı için güneşlik alabileceğiniz gibi tüm camları içeren bir set de alabilirsiniz.


Oto Güneşliğinin Özelliği Nedir? Bu nedenle oto güneşliği boyutu alacağınız cama uygun. Güneş ışığını içeriye alabildiğiniz gibi tamamen de dış ortamdan mekanınızı ayırabilrisiniz.


Yazın sıcak güneşinden, yağmurun ıslatan şiddetinden, kışın dondurucu soğuğundan hem korunmak hem de üstü açık güzel yaz akşamlarıda yıldızları seyrederek güzel bir vakit geçirmek için bir alan oluşturmayı düşündüğünüzde en güzel çözüm pergola tente sistemleridir diyebiliriz. Byart Pergoline Pergola Sistemleri yaşam alanlarını dört mevsim kullanmaya olanak tanıyan ileri teknolojik özelliklerle donatılmış modern tente sistemleridir. Bronze’un dikmeli yapısı, yanal alanların Vertiglass dikey otomatik cam sistemleri ya da ısı yalıtımlı sabit sistemler ile kapatılmasına olanak tanımaktadır.


Kesinlikle aracı değildir. Uzman Tente Sistemleri Pergola Tente imalatı yapan bir firmadır. En güncel tente, branda ve güneşlik sistemleri konusunda sorularınızı cevaplayabilir, en ekonomik ve kaliteli ürünü seçmeniz konusunda size yardımcı olabiliriz.


Katlamalı Raylı Tente Sistemleri. Estetik ve büyüleyici bir mimari tasarıma sahip olan katlamalı tente uygulandığı mekanla bütünleşerek etkileyici bir atmosfer yaratır. Yaz aylarında gündüz sizleri güneşe karşı koruyan ürünümüz, akşam saatlerinde üst kısım tamamen.


Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle. Tamamlamış olduğumuz projelerde partnerimiz olarak, tüm alüminyum sistemleri en iyi ve en kaliteli bir şekilde planlayarak, uygulayan değerli iş ortağımıza katkılarından ötürü teşekkür ederiz. Katlanır tente, otomatik tente, mafsallı tente, körüklü tente, sabit tente, wintent, güneşlik tente, ışıklı tente, çift açılır tente, yarasa tente. Tente modelleri arasındaki en ekonomik ve sade görünüme sahip olanıdır. Duvara veya tavana monte edilerek tek tarafa doğru çevirme kolu yardımıyla açılabilen manuel bir sistemdir.


Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. GÜLSAY GÜNEŞLİK SİSTEMLERİ VE REKLAMCILIK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ işletmesine ait iletişim bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için BURADAN bize bildiriniz. Sunrise Tente ve Pergola 1kendi üretimi olan raylı tente modelleri ve pergola sistemleri ile restaurant ve kafeteryaların önemli referans merkezi durumundadır. Gebze ve Kocaeli başta olmak üzere Adapazarı, Bilecik, Balıkesir, Antalya gibi bir çok ilde referans noktalarına sahiptir. Blok No:İzmit - Kocaeli.


Güneşlik sistemleri

Aşağıdaki formu eksiksiz olarak doldurunuz. Soru ve düşüncelerinizle ilgili en kısa sürede sizlere cevap verilecektir. Etiketler : Liman branda, kocaelide brandacı, derincede brandacı, derincede tenteci, körfezde brandacı, kocaelide tenteci, branda, tente, güneşlik sistemleri. Boğaziçi Perde Sistemleri , mekanizmalı perde sistemleri imalatı ve satışı yapmaktadır. TENTE VE GÜNEŞLİK SİSTEMLERİ.


Taviz verilmez bir kalite anlayışı ve müşterileriyle sadece satış sırasında değil satış sonrasında da ilgi ve güleryüzle hizmeti ilke edinen BPS, birçok saygın Türk şirket ve kurumunun tercihi olmuştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar