5 Aralık 2019 Perşembe

Perlitli dış cephe sıvası

Harç dk kadar dinlendirilir. Farklı malzemelerin birleşim noktalarında (kiriş, kolon, duvar) sıva filesi uygulaması yapılmalıdır. Yapıların dış cephelerinde Kaba Sıva üzerine uygulanmalıdır. Sepelenen malzeme ile suyun tam teması için birkaç dakika beklenir. Sıva harcını tuğla veya çeşitli blok döşemeleri, cephe sıvası , şap gibi işlerde kullanabilirsiniz.


Perlitli dış cephe sıvası

Bu ölçülerle hazırlayacağınız harç kaba harç olarak da adlandırılır ve dış cephe sıvası olarak kullanılabilir. Perlitli Sıva alçısı yavaş yavaş sepelenir. Dış cephe dekoratif profilleri nasıl uygulanmalıdır? Alçı sıva üzerine uzun ömürlü bir seramik uygulaması nasıl yapılır? Gezilen teras çatılar için su yalıtım sistemi.


Derz dolgu uygulamalarında karşılaşılabilecek durumlar. Akpa Perlit Fileli Sıvası Uygulaması : Kaplama sıvası çelik mala ile levhaların üzerine uygulanır. Dış Cephe İzolasyon Mantolama.


Donatı filesi sıva harcı henüz taze ve kurumamışken sıvanın içine gömülmelidir. Isı yalıtımına katkı sağlamasının yanında gözenekli yapısı sayesinde rutubetlenmeye de sebep olmaz. Solvent içermediği için kokmaz, insan ve çevre sağlığına zarar vermez.


Dekoratif görüntüsü ile iç yüzeylere uygulanır. Binaların dış cephelerinde uygulandığında 50’ye varan oranda ısı tasarrufu sağlar. Beton, gaz beton, tuğla ve bimsblok gibi yüzeylere doğrudan uygulanabilen sağlıklı ve doğal bir hazır alçı sıva ürünüdür. Doğal ve inorganik yapıda olup yalıtım özelliğini zaman içerisinde kaybetmez.


Aygips toz alçı ürünleri, perlitli sıva alçısı, saten perdah alçısı, alçı bazlı makine sıvası , kartonpiyer alçısı, alçı levha yapıştırma alçısı, alçı levha derz dolgu alçısı, duvar örgü alçısı ve inşaat alçısıdır. TL ye güvenle online sipariş verebilirsiniz. TANIM İç – dış cephelerde tuğla, gaz beton, bims, briket duvar vb. Themolock KF-S 0dış cephe sıvası , karıştırılırken belirtilen ölçüden(15lt) fazla su ile karıştırılmamalıdır.


Uygulama sonrasında yüzey, dış cephe kaplamasına uygun hale gelmiş olacaktır. Belirtilen süreler 20°C yüzey ve ortam sıcaklığında geçerlidir, düşük ısıda süre uzar, yüksek ısıda süre kısalır. Bin a perlitli İÇ cephe ısı yalıtım sıvası. Permolit iç cephe boyası. Harcı hazırlarken kum, çimento ve kireci kuruyken karıştırın.


Perlitli dış cephe sıvası

Tüm yapıların iç ve dış yüzeylerinde, tuğla, bims, briket, brüt beton yüzeylerine uygulanır. Man ka inşaatın man ka dış cephe mantolama panelleri. Saten perdah alçısı ve perlitli sıva alçısı karışımı ile düzeltme sıvası yapılması(5mm kalınlığında) Uzun TanıSaten alçı ve perlitli alçı sıva harçlarının karışımı ile mm kalınlıkta düzeltme sıvası yapılması (kaba sıva , brüt beton yüzeyler, perlitli sıva alçı ve benzeri yerlerde). Uygulama ile litre su ile kg torba karıştırılarak perlitli sıva harcı elde edilir. Yapısında bulunan gözenekli ve doğal agregalar sayesinde uygulandığı yüzeyde tek kat ile ısı-su-ses ve yangın yalıtımı sağlar.


Nefes alma özelliği sayesinde terlemeyi önler. Kanserojen maddeler içermez. Doğaldır çevreye ve insan sağlığına zarar vermez. Bugüne kadar ev tadilatları dış cephe mantolama işlemleri ev boyası dış cephe boyası tadilat işleri ve v. Detaylı Bilgi İçin Arayınız.


Yüzeyin tamamen kuruduğundan emin olduktan sonra sıva işlemi gerçekleştirilebilir. Tavanların yüzeyi, sıva uygulanmasından önce pürüzlendirilmeli veya harcın yüzeye yapışmasını sağlayan bir malzeme ile astarlanmalıdır. Uygulama esnasında ortam da hava akımı ve cereyan olmamasına dikkat edilmelidir.


Akpa Perlit Yyalıtım sıvası nefes alma özelliğiyle bina içindeki hava kalitesini arttırır. Seramik ve Fayans Yapıştırıcısı. Düzgün yapılmış kaba sıvalı ve ince sıvalı tüm yapıların dış cephelerinde ayrıca ısı yalıtım sistemlerinde en son kat olarak kullanılan dekoratif kaplama malzemesidir. BASF-YKS batarya başak boru btm cephe cotto dalsan demir drenaj duvar dış cephe ekos emülzer flan.


Kuru ve sıcak yüzeyler, uygulama öncesi ıslatılmalıdır. Isı - Su - Ses - Yangın Yalıtımı. Thermolock yalıtımlı dış cephe sıvası uygulaması’ minimum kalınlık 3. Tanımı: Çimento esaslı, perlit ve elyaf katkılı hazır sıva harcıdır. Mantolama, yalıtım, ısı yalıtımı , ses yalıtımı, dış cephe kaplama, dış cephe süsleme, iç mekan süsleme, kartonpiyer, saray tavan, avangarde tavan ürünleri, ses izolasyonu ve ısı izolasyonu uzman ekibi ile hizmet vermektedir.


XPS, EPS ve taşyünü gibi ısı yalıtım levhaların yapıştırılmasında kullanılan, çimento esaslı polimer katkılı, yüksek performanslı yapıştırma harcıdır. Bekleme süresinin ardından ikinci kat 2-3mm çekildikten sonra beklenir ve üzerine uygulanmak için dekoratif sıva ile boyaya hazır hale.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar