8 Temmuz 2020 Çarşamba

Tinder uygulaması

Bizi, yeni insanlarla tanışmanı sağlayan o çok güvendiğin arkadaşın gibi düşünebilirsin. Sizi beğenen kişiler arasından sizinde beğendiniz biri olursa uygulamayı kullanarak tanışmanıza ve konuşmanıza imkan sağlanıyor. Gerilim isteyenler için harika bir uygulama ! Partnerinizi imha olmadan önce bulmak istiyorsanız elinizi çabuk tutmalısınız!


Tinder uygulaması

Profilinizi oluşturup bilgilerinizi girdikten sonra kendinize. Dijital arkadaşlık siteleri hayatımıza internet girdiğinden beri her zaman kendi payına düşen kullanıcıyı buldu. Birçok kullanıcı aynı zamanda profesyonel olmayan bağlantılara bile arkadaş bulma gibi tanışma amaçları için kullanıyor. Potansiyel arkadaşını biraz daha yakından tanımak isteyenler için geliştirilen for bunun için sekiz saniyelik videoları (velfie) kullanıyor.


Bu limiti kaldırmak isterseniz aylık ücret ödemek zorundasınız. OKCupi sevgili bulma uygulamaları arasında belki de en eski servislerden biri. Yine de hem kullanışlı arayüzü hem de profillerde yer alan detaylı bilgiler hâlâ OKCupid’i kullanılabilir kılıyor.


Tinder uygulaması

It’s a cultural movement. Make every single moment count. Tudder adlı uygulamada, binden fazla dişi ve erkek sığırın profili yer alıyor. Bu kişilerle direk olarak uygulama aracılığıyla konuşabilirsiniz bile. Aslında, basit oluşu bu programı tanışma programlarının zirvesine taşımıştır.


Rotatifler, Türk basın tarihine damgasını vuracak Hürriyet için dönüyor ve Türkiyeyeni bir gazeteye uyanıyor. Uygulama çok çok bir oranda flört için kullanılıyor. Tinder is more than a dating app.


Hemen sizi hazırladığımız listeye alıyoruz. Transdr ise bunu kolay kılmayı hedefleyen bir uygulama. Geçtiğimiz Nisan ayında yayınlanan uygulama , Sean Kennedy önderliğindeki bir takım tarafından geliştirildi. Kennedy, kendini trans ve ikili sistemin dışında tanımlayan kullanıcıların rahat olduğu bir ortam yaratmak istediğini.


Diğer Açıklayıcı ve Yasal Hakları İletişim Kısmından Bulabilirsiniz. Eğer birinden hoşlanırsanız kalp butonuna basabiliyorsunuz. Happn’in olayı aslında çok eğlenceli. Anlık olarak yakınınızda bulunan bir kullanıcıya kalp yollayabilir ve mesajlaşmaya başlayabilirsiniz.


Ayarlar’dan Hesabı sil’e tıklayarak hesabımızı silebilir daha sonrada uygulamayı kaldırabilirsiniz. Bazı uygulama ve servislerdeki içerikler için abonelik esaslı erişim sunulur. Bir kerelik satın alınan öğelerin (örneğin, mücevher ve madeni para gibi oyun paraları) aksine abonelikler, siz sonlandırmayı tercih edene kadar otomatik olarak yenilenir. Birçok kişi tarafından beğeniyle kullanılan uygulamaya konum izleme özelliği geliyor. Yani uygulamayı açmadan önce telefonun konum özelliğini aktif hale getirmeniz gerekmektedir.


Sizde tanışmak istediğiniz kişiye beğeni gönderiyorsunuz. En iyi arkadaşlık uygulamaları listemizde, ülkemizde de kullanılabilen en popüler mobil uygulamaları sıraladık! Beğenirsen sağa ödene yahut pas geçersen sola.


Tinder uygulaması

Beğendiğin birisi de seni beğenirse, bu bir eşleşme olabilir! Bağlayıcı izleme uygulamasını kullanarak onlara yol gösterebilecek ve tüm tehlikeleri atlatabilecek ana babadır. Daily Mail’in haberine göre, Tudder adı verilen uygulamada, İngiltere genelinde binden fazla çiftlikten hayvan profilleri yer alıyor. Bankacılık uygulaması Go-To, ile müşteri memnuniyeti hedefleniyor. Android Cihazlarda Nasıl İptal Olunur ? Aboneliği Seçerek Onaylayın.


Amaç sosyal medya ortamından tanışmaksa tinder ve benzeri uygulamalar saçma şeyler ınstagram factbook var hatta burası ks soruyor var fazlasıyla yeter. Ama bizim insanımızın sosyal medya üzerinden cesareti olmadığı için hepsi önemsiz kalıyor. Utangaç olma, hemen kaydırmaya başla.


Bu uygulama sayesinde insanlar hoşlandıkları veya sadece tanışmak istedikleri insanlarla randevular düzenleyebiliyor ve onlarla bir araya gelebiliyorlar. Aşkı artık sosyal ağlar ve mobil uygulamalar üzerinde arayan kişilerin sayısının da artmasıyla bu uygulamalar arasında ciddi rekabetler oluşmaya başlamış durumda. Avrupa’da kısa sürede milyonlarca kullanıcıya ulaşan uygulama kullanımı kolay bir arayüze sahiptir.


Hemen hemen herkes yeni bir tanışma hikayesine girmek istedikleri zaman bu uygulamayı yükler. Duyurmuş olduğu yeni servisi ile kullanıcı sayısını arttırmayı planlamaktadır. Merak etmeyin beğendiğinizden haberdar olmayacaklar, taaaki o kişi de sizi beğenene kadar. Eğer karşılıklı beğeni ortamı oluşursa uygulama sizi eşleştiriyor.


Aksi takdirde hesap silme işleminiz iptal olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar