7 Temmuz 2020 Salı

Vinç halat sarım kılavuzu

Halatın tambur üzerindeki hatvelere düzgün bir şekilde sarılıp açılmasını sağlayan halat kılavuzu GGGmalzemeden döküm olarak üretilip,pratik bir montaj-demontaj özelliğine sahiptir. Bazı özel uygulamalarda kestamitten de üretilebilmektedir. Halatın üst üste binmesini ve karışmasını engelleyerek ömrü uzatmaktadır. VİNÇ ŞEKLİ : ÇİFTKİRİŞ GEZ.


Konecranes has introduced a rope guide that is a convenient, high-quality, low-cost replacement for almost any brand of rope guide, whether Konecranes or other make. The universal and patented design allows for a range of drum diameter with fast installation and high-value performance. Halat kılavuzu içindeki yay halatı sıkıştırıp gevşemesini sağlar. Pik dökümden imal edilen halat kılavuzlarımız, çelik halatın vinç tamburu üzerine düzgün olarak sarılmasını sağlar. Aynı zamanda, kılavuzun önünde bulunan parça yardımıyla kaldırma ve indirme limit siviçlerinin çalışması sağlanır.


Taşıma halatı vinç üzerine tekniğe uygun yöntemlerle bağlanmış mı? Halat sarım kılavuzu var be çalışıyor mu? Kendinden frenli elektrik motoru. Kanca bloğunu halat sarma tamburundaki iki emniyet sarım kalmasından daha fazla indirmeyin. Kurtağzı, alt ve üst sınır kesiciler gizli raylı vinçlerimizde mevcuttur.


Tek Kirişli Yükseltili Vinç. Kılavuzlar ve ücretsiz kullanım talimatları. Aksi halde iyi bir sarım olmayacağı için halat ömrü kısalır ve sarma işi kötü yapılır. Kaldırma, indirme ve taşıma sırasında yükün bir personele veya engele takılmadığına emin olun. Pergel, portal, çift giriş, monoray vinçleri gibi.


Profiller üzerinde hareket eden vinçlere Tavan Vinçleri denir. Kullanım yerlerinde göre farklı isimlerle de anılabilirler. Bayursan lisansı ile imalatını yaptığımız Monoray Vinçler toplamda 30° lik salınım kabiliyetine de sahiptir. Patentli bir özellik olan bu salınım kabiliyeti sayesinde halatı , kılavuzu ve ray yollarını zorlamadan, kasıntıya sebep olmadan rahatlıkla yan yükleri de alabilmektedir. Kaldırma tamburu üzerinden bum tepe makaraları kanca blokunda bulunan makaralara sarılır ve kanca blokunu çalıştırır.


Genellikle dönmez vinç halatı kullanılır. Halatın sabit ucu gövdeye bağlanmakta olup varsa yürütüme sistemi gövdeye monte edilmektedir. Ek taşıyıcı ekipmanların montajı ile farklı donam mekanizmaları sağlanmaktadır. Kanca minumuma indiğinde, yürüyüş motoru üzerindeki kablo sarımını ayarla, güvenli sarım kablosu en az iki sarım olmalı. Bu operatörler, kullanma kılavuzunda bulunan genel kaza.


Caraskal çalıĢırken kesinlikle halat , makara vb. Yük ve askı kancaları dövme çelikten imal edilmiştir. Kancalar, aşırı yükte kırılmadan açılır, emniyet mandallıdır ve rulman yataklı 360(derece) dönerlidir. Gelişmelerden Haberdar Olmak.


Bu demetler de halat sarma makinelerinde isteğe uygun olarak, örgülü çelik öz veya lif öz imal edilir. Lif Özlü Halatların Tercih Yerleri: Lif özlü halatlar esnek olup genellikle balıkçılarda, kaldırma aparatlarında, boru üslü halatı , çekme halatı , bom askı halatı , gergi halatı , platform tutucu, kılavuz halatları. Tamburun sarım yönüne göre seçilmelidir. Aşırı yük sınırlaması için limit switch. GENEL NOTLAR İmalatçı, ekipmanın yetkisiz kişiler tarafından.


Tel halat tambura kama ile tespit edilecek ve kancanın en alt konumunda tambur üzerinde min. Buna azami dikkat sarfedilmelidir. Makara ile beraber montaj seti ve çok amaçlı vinç kolu da beraber verilir. Standart üç yıl garantiyle gelen ULTRALINE Makaralı Yassı Halat , standart vardavelalara veya düzlemsel yüzeylere bağlanabilir.


Vinç halat sarım kılavuzu

Bu tip vinçler , tel halat uzunluğuna bağlı olarak çok uzak mesafelerde nesneleri kaldırmak ve çekmek için kullanılabilir. Farklı konfigürasyonlar için uygundur. GG malzemeden halat kılavuzu bulunacaktır. Kontrol dügmesi ile çalışmaktadır. Spreader’lerin konteynerlere sabitlenmesinde kullanılan kılavuz kürekleri, IMO (INTERNATIONAL MARITIME ORGANIZATION): Uluslararası Denizcilik Örgütü’nü,.


Vinç kolu makara yatak ile yataklanmıştır ve sınırlama olmaksızın elektrikli motor veya manuel olarak döndürülebilir. Vinç hareketinde devreye giren, vinç üzerine montajlı sesli ikaz sistemi olacaktır. Kiralama Ürünleri Broşürü.


Sarı - Siyah: Aslan Endüstri, satış sonrası teknik destek, bakım onarım ve her türlü yedek parça stoğuyla müşterilerine en hızlı şekilde hizmet vermektedir. Warn Vinç Türkiye Tek Resmi Distribütörü Eurowinch Ltd. Sentetik Halat Uzunluğu ve Çapı: önerilen 11mm.


Max-Extra F2Elektrikli Vinç ve Diğer Kaliteli Elektrikli Vinç Modelleri En Uygun Fiyatlarla Vade Farksız Taksit ve Ücretsiz Kargo Avantajıyla enbahce. Online Alışveriş Çekme Halatlar , Dizinimizden Göz Atın Çekme Halatlar , Seyahat ve Karayolunda Ürün, Otomobiller ve Motosikletler ve daha fazlası Aliexpress. Fabrika Fiyatına, Dünya Çapında Sevkiyat!


Bu tamburlar vincin yapaca ğı göreve göre bir veya iki adet olabilir. Bu fenerlikler iki veya dört adet olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar