9 Temmuz 2020 Perşembe

Trapez sac cephe kaplama

Assan Panel, tek kat trapezlerde ısı izolasyonuna ihtiyaç olmadığı durumlarda trapez sac çatı ve cephe kaplama malzemesi olarak en uygun trapez sac fiyatlarını müşterilerine sunar. Net kaplama eni ve 78 mm net kaplama ölçülerive hadveli. Montajı vidası hepsi içinde bir çatı teklifi fiyatları verilmektedir. Coil Coating sistemle, RAL kataloğundan istenilen renge boyanabilmektedir. Genişliği santim galvaniz trapez sac fiyatları aşağıdaki listededir.


Galvanizli çatı sacı ve cephe trapezi sacı fiyatları. Derin trapez olarak adlandırılan trapez saclar ise zeminde beton altı trapez sac olarak kullanılır. Hazırda bulunan stoklarımızdan İstanbul teslimi olarak anında teda. Ayrıca PVC membranlı Fibro çatı panelleri üretimiyle düz çatılarda sandviç panel uygulamasına da yeni bir boyut kazandırmıştır.


ATI VE CEPHE KAPLAMA ÜRÜNLERİ SANDVİÇ PANEL, CTP, OSB Levha vb. ISI VE SU YALITIM ÜRÜNLERİ EPS, XPS LEVHA, CAM YÜNÜ VB. Cephe ve çatı kaplamada ve sık aşık aralıklarının olduğu çatılarda kullanılır. Beton tasarrufu ve yüksek dayanıklılık sağlar.


Trapez sac cephe kaplama

Firmamız, üretimini yaptığı trapez formları ile siz değerli müşterilerine hızlı, ekonomik ve esnek çözümler sunmaktadır. Prefabrik Yapı İmalatında, çatı ve cephe kaplamalarında, depo inşaatında ve benzeri alanlarda duvar ve tavan kaplaması olarak kullanılabilir. Kolay lehim tutar ateşe karşı dayanıklıdır.


Alt ve üst saclar seçiminde renk secimi, sac kalınlığı (yük taşıma kapasitesine göre sac kalınlıklarının belirlenmesi gerekmektedir.), trapezoidal kesit türleri bakımından müşteriye sınırsız çeşit sunmaktadır. Arel Çelik yapı olarak çelik hasır, trapez , saç işleme ve çelik sanayinde aklınıza gelebilcek herşey için en ideal çözümlerle hizmetinizdeyiz. Arel Çelik farklı renk ve ebatlarda dilediğiniz üretimi gerçekleştirebilir. Tek kat trapez levhalar boyalı galvaniz sac , boyasız galvanizli sac üretimlerin yanında, boyalı alüminyum olarak da üretilebilmektedir.


Bundan dolayı çelik kaplama trapezlerin et kalınlıkları diğer alternatif malzemelere göre daha ince tutulabilir. Boya Cinsi: Polyester, PvdF, Plastisol, PVC. ATR ve ATR alüminyum ve boyalı sac trapez levhalar ile sizlere farklı çözümler sunmaktadır.


Her iki üründe de, çok sayıda aksesuar seçeneği ile çatı ve cephe kaplamalarında her türlü detayı çözmenize olanak sağlanmaktadır. ASD YAPI Bursa Çelik Çatı. Açıklıkların dar olduğu cephe ve çatılarda kullanılır. Portal - Aras Kargo - Özak Holding.


Trapez sac cephe kaplama

Boyalı trapez sac ve galvaniz trapez sac istenilen her uzunlukta üretilebilmektedir. Sağlam, uzun ömürlü, ekonomik ve üstelik çok pratik bir çatı örtüsüdür. Metal Kalınlığı : - 00mm. Anasayfa Kurumsal Ürünler. Yerinde uygulama çift kat sitemlerinde alt veya üstte kaplama olarak uygulanmaktadır.


Boyalı sac trapez levha ve alüminyum trapez levha olarak üretim yapılmaktadır. Kalite standardımıza göre trapez çelik profillere sahip hafif metal yapı, size güvenlik sağlar. Yeni kurulmuş olan firmamız endüstriyel yapılar çatı ve cephe kaplamaları sektöründe profesyonel ve teknik donanımlı personel kadrosu ve geniş ürün çeşiti titiz ve detaylı.


Dış cephe kaplamalarında, binaların çatılarında, inşaat çevrelerinde, betonaltında, prefabrik yapılarda, baraka imalatlarında kullanılmaktadır. Fiyat listelerimizdeki verilerin teyidi için müşteri temsilcilerimiz ile görüşünüz. Trapez Sac Renk Seçenekleri. Sipariş verdikten sonra, kısa süre içinde hazırlanan ve birkaç gün içinde monte edilen bu evlerde, çatı ve cephe kaplama olarak değişik kalınlıkta üretilen galvaniz trapez sac levha çeşitleri kullanılır. OSB kaplama , buhar tutucu ve kenet sistem trapez sac kaplama ile çatı sistemi tamamlanır.


Tek kat trapezlerde çatı ve cephe kaplama malzemesi olarak en iyi fiyatlarla müşterilerine sunar. HADVELİ TRAPEZ SAC LEVHA ATR trapez , ısı izolasyonu kullanılmayan veya iki ayrı metal kaplama arasına rijit ısı izolasyonu uygulanması durumunda, çatı ve cephe kaplaması olarak güvenle kullanılabilir. Kenetli cephe , alüminyum çatı, alüminyum cephe. K,remit çatyı kaplama , trapez sac çatı kaplama çatı izolsayon, ondilin çatı kaplama çatı izolasyon, membran çatı kaplama çatı izolasyon yalıtım öalzemeleri olarakta tercih edilmektedir. Sac çatı, sac cephe , cephe giydirme.


Trapez sac cephe kaplama

K form trapez sac kullanılan metale göre en efektif taşıma değerlerini yakalayan bir form olma özelliğine de sahiptir. Sandvic Çatı Paneli Hadve 40mm. Elazığ “Çatı Sacı ” kelimesi, Çatı Sacı kaplama malzemeleri söz konusu olduğunda çok fazla alanı kaplar. Sacı biri dayanıklılığı, fiyatı ve görünümü etkileyen farklı özelliklere sahiptir. Tüm duvar kaplamaları ve cephe uygulamalarına çekici ve belirgin farklılıklar kazandırmak üzere tasarlanmıştır.


Kullanılan Sac Kalınlığı : – veya mm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar