24 Temmuz 2020 Cuma

Sonax cam filmi fiyat

Sonax cam filmi fiyat

KİTAP, MÜZİK FİLM , HOBİ. Türkiye’de otomobillerde güneş cam filmi kullanımı yasal statüye kavuşturuldu. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Araçların Üretim Tadil ve Mo.


SONAX Uygulama Paketleri. Akbank özel kampanya tai ankara tarihi marka sonax iç temizlik garantili cam filmi en iyi cam suyu ozonla dezenfeksiyon ve sterilizasyon indirim konsantre cam suyu sonax sevgilier günü kampanyası oto korumada nano teknolojisi sonax bayisi olmak sevgililer günü indirimi ttnet kampanyası nano teknoloji kadınlar günü kampanyası. Paket Fiyat Listesi Cam Filmi - Folyo Kaplama. TEM OtoYolu Yanyol Şerifali Mh.


Amerikan Cam Filmi Nedir? Eski yönetmelikte doğru Binek araçlarda cam filmi yasaktı ama yeni yönetmelikte Sadece Ticvarı araçlarda cam filminin yasak olduğunu. Binek araçlarda en ön camın yasak,Ön yan ,Arka yan ve arka camnların açık(numara)Orta(numara) serbest numara(en koyu) yasak olduğunu söylediler.


Sonax cam filmi fiyat

Cam filmi uygulaması, aracın estetik görünümünü arttırmasının yanında UV ışınlarının direkt olarak girmesini engeller. Isı ve ışık geçirgenliğini engelleyerek araç içindeki tüm aksamların solmasını engeller. MÜR BOYU GARANTİ verilir. Renkli oto cam filmi fiyatları çok geniş bir fiyat skalasına sahiptir.


M oto cam filmi fiyatları yukarıda yer alıyor. Filtrele Sırala Uygula Temizle Kategoriler. ASWF cam filmleri Türkiye distribütörü Auton A. ASWF Cam Filmi Uygulama Merkezlerinde ASWF ürün mühendisleri tarafından eğitilmiş uzmanları. Sent from my iPad using Tapatalk 01. Profil bilgileri Mesajlarını Göster Özel Mesaj Gönder Albay.


Sonax cam filmi fiyat

Mesaj göndermeye başlamak için kayıt olmanız gerekebilir. Kurumsal yapısı, profesyonel ekibi, hızlı karar alma yeteneği ve mükemmelliyetçi yaklaşımının. O bir oto yıkama fenomeni! Subscribe Subscribed Unsubscribe 2. Kaput filmi yapilisi - Duration: 13:31. Oto cam filmi fiyatları birbirine yakındır.


Dilediğiniz tondaki oto cam filmini tercih edebilir ve aracınıza farklı bir hava katabilirsiniz. En uygun fiyatlarla en uygun ürünler. AUTON OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET A. Her zaman en iyi fiyat kalite-oranını sunan Carwax, Son teknoloji boya korumalardan, makina-ekipmana kadar uzanan, geniş ürün yelpazesiyle, bir tık uzağınızda. Madeni yağ fiyatları , motor yağı fiyat , benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı , şanzıman yağları, antifriz, gres yağ,.


Cam filmi yüksek performanslı metalik polyester ile kaplı malzemeden yapılan cam yüzeylerde güneş ve zararlı UV ışınları izolasyonu sağlayan malzemelerdir. Cam Filmi Aracınızın yüzeyini seyir halindeyken taş vuruklarından, sinek, haşere asitlerinden, kuş pisliğinden korur. Cam filmi Ultraviole ışınlarının aracınızın içerisine girmesine engel olur ve cildin zarar görmemesini sağlar. Güneşten bunalmamanız için oranında ısı ve ışığı engeller.


Camdaki ince çizikleri giderir. Kargonuz teslim edildiğinde, ürünün paketinde deformasyon veya ürüne zarar verebilecek bir durum söz konusu ise, kargo görevlisi ile. Kullanan arkadaşlar ve bilenler fikirlerini söylerlerse sevinirim özellikle sonax kullananlar varsa çok. TEKLİF AL : Fiyat Teklifi Al, Karşılaştır.


Cam filmi modelleri uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile Tekzen'de sizleri bekliyor! Oto Cam Filmi Arıyorsan, Fiyat Teklifi Al. Sonax - Ankara Bayi - Polatlı.


Jant Lastik Ürünleri ürünleri. Kitap, Müzik, Film , Oyun. Kaliteli cam filmleri UV ışınlarını ve sıcaklık etkisini azaltıyor araştırdığım kadarıyla.


Bu durumda aracıma kaliteli bir cam filmi uygulatmak istiyorum. Fakat sizden tavsiye almakta fayda var. FOLIATEC Sprey Film - Şeffaf 4ml. Tanımı: Foliatec Sprey Film ürünü ile aracınızı, motosikletinizi, tekne- yatınızı ve bisikletinizi kire, suya, neme ve aşınmaya karşı koruma altına alabilirsiniz.


Yüksek Kaliteli Llumar Cam Filmi Üreticilerini Llumar Cam Filmi Tedarikçilerini ve Llumar Cam Filmi Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. Iyi kalite 2ply src llumar kalite uv reddetmek pencere filmi renklendirme film araba güneş filmi fabrika fiyat. Otomobil(Binek Araçlar) Fiyat : 15tl Randevu Al.


Cam filmcisi olarak ev, ofis, işyeri, konut için dekoratif, güneş kontrol, emniyet, ısı, aynalı, buzlu, şeritli, transparan, çizilmez, one way vision (one vijin) cam filmi en kaliteli modelleri, uygun fiyatları ile yapılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar