11 Şubat 2015 Çarşamba

Zemin tesviye şapı

Zemin tesviye şapı

Bu uygulamaya çeşitli sebeblerden dolayı ihtiyac duyarsınız ben kısacası sizlere genelde terçih sebebi olan uygulamalardan biraz bahsetmek istiyorum bunlardan birincisi pvc zemin kaplama altı tesviye şapı. Self levelling şapı hangi zeminlerde uyguluyoruz? PVC ve lineloum zemin kaplamalarının, lamine-laminat parke uygulamalarının, karo halı kaplamalarının, ince epoksi zemin uygulamalarının altına gerekli olan düz zemin için self levelling şap uygulamaları yapmaktayız.


Civalı Şapın Kullanım Şekli: kg Self-Levelling Şap , litre temiz su ile karıştırılır. Parke kaplamalarından önce zemine self leveling şap( tesviye şapı ) uygulanır. PVC zemin kaplamadan önce self leveling şap(cıvalı şap) uygulanır.


Pvc zemin kaplamaları yapısı gereği esnek olmasından dolayı zeminde mukavemeti ve dayanma ömrü uzun olması için zeminin düz ve pürüssüz olması gerekmekte dir. Civalı Şap Uygulaması – Zemin tesviye şapı , akıllı şap uygulamaları. Uygulama sırasında zemin , rüzgardan ve doğrudan güneşin etkisinden korunmalıdır. MASTAR uygulandıktan saat sonra üzerinde yürünebilir, saat sonra, üzerine halı, PVC, parke, seramik gibi malzemeler kaplanabilir.


Beton, şap, zeminlerin bozukluklarının giderilmesi ve düzetilmesi amacı ile zemine. Tesviye Şapı Ürün Tanımı. Civalı Şapın Tanım:Özel çimento esaslı polimer modifiyeli kendiliğinden yayılma özelliğine sahip kendiliğinden yayılan hazır zemin tesviye şapıdır.


ERA Zemin olarak beefloor, tarkett, karo halı, karo kauçuk, lüx vinil, gerfloor, self levelling tesviye şapı , okul zemin kaplama, hastane zemin kaplama hizmetleri vermektedir. Genel olarak tesviye şapları üç temel amaç için kullanılırlar. Zemin üzerinde istenilen kotta bir yüzey oluşturmak,. Bu kareler yeterli mukavemeti kazandıktan sonra boş kalan karelerin şapı yapılmalıdır.


Gerekli bölmelemeden sonra hazır olan şap malzemesi şap yapılacak yere serilerek sıkıştırılır, yerleştirilir. Akıllı şap uygulaması – Civalı şap, tesviye şapı , akıllı şap ya da kendiliğinden yayılan şap olarak da bilinen sentetik polimer katkılı, yapışma gücü arttırılmış ince uygulamalar için özel hazırlanmış çimento esaslı zemin kaplama harcıdır. Aynı zamanda kendiliğinden yayılma özelliği sayesinde sıfır. Helikopterli şap uygulaması zeminlere sağlamlık oluşturur, zeminlere renklilik ve görsellik katar.


Sızdırmazlık özelliğe sahiptir. Kullanım Alanları Pvc zemin kaplama, Linolyum , halı, lamine parke, laminat parke, kauçuk zemin kaplama gibi döşeme elemanlarının uygulanması esnasında. ZFLOOR PVC ZEMİN KAPLAMA SİST. Zemin tesviye şapı özellikle pürüzlü şap yada zemindeki dalgalanmaları gidermek için mevcut zeminin üzerine atılan akıllı şap da tabir ettiğimiz kendi kendine yayılıp tesviyeye gelen bir şap türüdür.


Ana içeriğe geç İletişim. Kendiliğinden yayılan zemin tesviye seçenekleri. Bu yüzeylerde mutlaka tesviye şapı kullanılmalıdır.


Kullanılmadığı takdirde zemindeki tüm pürüzler, bozukluklar kaplama malzemesinin yüzeyine yansıyacaktır. Düzgün olmayan beton zeminlerde düzeltme harcı olarak kullanılır. Ardından ıslatılan yüzey zemin astarıyla astarlanır. Sürülen astarın süt görünümü beyazlığı kaybolunca tesviye şapı uygulamasına başlanır. PVC, linolyum, laminat-lamine parke, ahşap, halı, altında düzgün bir yüzey elde etmek için kullanılır.


Eğer zemin sağlam değilse kaplama öncesi zeminin mukavemetinin arttırılmalıdır. Bu kaplamayla zemindeki bozukluklar genellikle giderilir. Onunla çalışmak kolay ve basittir. Kalınlığı ila mm arasında olabilir, ancak bitmiş karışımın fiyatı yüksektir.


Karışımla çalışmaya yönelik talimatlara uyma ihtiyacı da bir dezavantajdır. Zemin kaplama uygulaması öncesinde kullanılacak ürünün altına en uygun tesviye şapı türü belirlenerek gerektiğinde lazer cihazı kullanılarak Hammerfast SL2ürünü ile 1-mm arası zemin tesviye şapı uygulaması yapılmaktadır. Konut içlerinde ise tesviye beton yapımı öncesi zemin astarlanmalıdır. Kullanım yerine (konut, sanayi, gemi), amacına, alt zemine (beton, ahşap) ve gerekli kalınlığa göre seçilebilecek spesifik ürün gamı. SELF LEVELLİNG TESVİYE ŞAPI.


Kumlama sonrası silme süpürme işlemi yapılmalı, serbest olan ve zeminle bütünleşmeyen kumlar alınmalı zeminden. Betonun zemine uygulanışı, botonun dozajı, kürlemesi, zeminin nemi tesviye şapı için kalınlığın hesaplanması açısından çok önemlidir. Bunların tespitleri sonrasında zemin astarı ve Self-Levelling şap için ne kadar ürün kullanılacağının tespit edilmesi ile birlikte, sizlere ayrıntılı bir fiyat veriyoruz. Uygulama yapılacakduruma gelmesi havadar bir mekanın hava sıcaklıgının derecenin üstünde oldugu günlerde gündür.


Yani uygulama yapılacak zeminin satıhda düzgün olmasını sağlamak için kullanılır. Epoksi kaplamalarında bir çok farklı çalışmalar bulunmaktadır. Bunlardan biri olan Civalı şap yani tesviye şapı , özellikle ülkemizde oldukça yaygın olarak kullanılmaktadır.


Zemin tesviye şapı

Tanım Çimento esaslı, polimer modifiye, kendiliğinden yayılan, yüksek mukavemet tesviye şapı Kullanım Beton, şap, asfalt, anhidrit zeminlerde, kendiliğinden yayılarak düzgün ve pürüzsüz bir yüzey oluşturmak amacı ile kullanılır. Yüzeydeki bozuklukları büyük ölçüde gidererek halı, PVC, parke, linoleum, kauçuk gibi zemin kaplamalarının yapımına hazır hale.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar