12 Şubat 2015 Perşembe

Ahşap asma tavan

Tavan kaplama olarak ahşap tavan kaplama fiyatları, ahşap tavan kaplama modelleri ve ahşap tavan kaplama çeşitleri bulunuyor. Desenli Tavan Kaplama Stropiyer Tavan Kaplama Köpük Asma Tavan Ahşap Tavan Kaplama Tavan Çıtas. Ahşap paneller hem asma tavan hem de duvar paneli olarak kullanılabilmektedir. Tavan ve duvar panellerinin kombinasyonu konferans salonu, dinleme salonu, toplantı odası, tiyatro, sinema, restoran, otel vb.


SEPIA AHŞAP ASMA TAVAN VE DUVAR SİSTEMLERİ. Asma tavan sisteminde ise, beklentiler, daha farklıdır. Tavandaki her türlü tesisatı gizlemek, aydınlatma armatürleri, yangın dedektörleri gibi pek çok bileşeni monte etmek. Akustik ahşap paneller tavan yada duvarda da rahatlıkla uygulanabilir.


Uygulama için farklı alternatifler mevcuttur. Lineer ahşap tavan sistemi, mdf-lam dan kesimiş çıtaların veya masif ağaç çıtaların yanyana istenen aralıklarla dizilmesi ve bir modül haline getirilmesi ile ardından da istenilen taşıyıcı sisteme entegre edilerek sökülüp takılmasına imkan sağlanarak oluşturulan son derece dekoratif bir tavan sistemidir. Lineer Ahşap Asma Tavan – Hem dış mekanda hem de iç mekanda kullanılabilecek özel bir tavan sistemidir. Ahşap ve tavan deyince bir çoğunuzun aklına rustik tavan dekorasyonu gelmiş olabilir, ancak yukarıda da belirttiğimiz gibi bu defa daha farklı uygulamalara göz atıyoruz. Alçıpan asma tavan , metal asma tavan , ahşap asma tavan , karolaj tavan sistemleri, lineer asma tavanlar , ledli asma tavan modelleri, gergi tavan (barrisol), teras tavanları, banyo ve wc asma tavan sistemleri, asma göbekler ve daha bir çok farklı ve dekoratif tavan modelleri, saray tavan malzemeleri ve uygulama konusunda uzman bir firma.


Dekoratif görünüm açısından da fark yaratan ahşap asma tavan yapımında, masif, doğal ahşap kaplamalı MDF, laminat kaplamalı MDF panellerden yapılmaktadır. En uygun fiyatlı Tavan Kaplama Çeşitleri - 4. TL başlayan Tavan Kaplama Fiyatları. Kargo Bedava ve Ücretsiz Numune imkanı ile sizleri bekliyor. Artık evizin dekorunu değiştirmek için yapı. Ahşap Desen Seçenekleri Ahşap görünümlü çalışmalarınız için hazırlanan renk seçeneklerimiz aşağıdaki gibidir.


Ayrıca projeleriniz için size özel farklı çalışmalarınız için farklı uygulamalar yapılabilmektedir. TACER AKUSTİK AHŞAP ürünleri, ahşabın sıcaklığı, estetiği ve geniş fonksiyonel özellikleri ile Selçuklu Kültür ve Kongre Merkezinde ses konforu sağlamaya devam ediyor. TACER ASMA TAVAN SİSTEMLERİ, son teknoloji donanımlarla.


Sistem, iç ve dış mekan uygulamaları için geniş bir tasarım özgünlüğü sağlıyor. Baffle Ahşap Asma Tavan , Asma Tavan boşluğuna erişim imkânı sağlar. Ahşap tavan modelleri her türlü mekanda uygulanmaktadır.


Yaşadığımız yüzyılda teknolojinin bize sunduğu bir sürü malzeme ve avantaj vardır. Ancak hiçbir zaman ahşap önemini yitirmemiştir. Ahşap Asma Tavan Sistemleri, Ahşabın doğallığını, birçok perfore seçeneği ile yüksek akustik imkanı sağlayan, farklı boy ve ebatta birleştirmiş dekoratif bir tavan seçeneğidir. Genelde tavanın alçak olduğu mekânlarda bu tür ahşap kaplama tavan uygulaması yapılır.


Ahşap asma tavan

Asma Tavan Izgaraları : Betonarme döşemeye, mevcut ahşap iskelet yapıya veya çatı elemanlarına askı elemanları ile ( ahşap veya çelik) bağlantılı yapılan ızgaralardır. Izgara kirişlerine askı bağlantılarıyla asılarak taşıtılır. Tavan kaplamsında kullanılacak paneller mm kalınlığında MDF üzeri doğal ahşap kaplamalı olacak Ahşap Akustik Panellerin tavana bakan arka tarafında Ømm’lik panç ile delik açılacak delikler arası mesafe mm, salona bakan ön yüzünde ise derzler bulunacaktır.


Mengüç İnşaat Büyük ve küçük tüm projelerinizde profesyonel alçıpan asma tavan , gergi tavan , karkas, camyünü, taşyünü, ahşap tavan , ahşap duvar sistemleri ile hizmetinizdedir. En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara), Türkiye ve Hindistan şeklindedir ve sırasıyla ahşap asma tavan ürününün , ve kadarını karşılarlar. Ahşap asma tavan ürünleri en çok Mid East, Domestic Marketve Southeast Asia ülkelerinde popülerdir. Onaylı tedarikçileri seçerek ürün güvenliğini güvence.


Baffle asma tavan panelleri alüminyum veya galvanize çelik olarak üretilmektedir. Bu paneller istenilen ölçülerde ve istenilen renklerde üretilebilmektedir. Metal görünümlü, çeşitli renklerde ve ahşap görünümlü metal panellerimiz mevcuttur.


Pahallı ahşap malzemeler yerine ekonomik ve kolay uygulanabilen ahşap desenli metal Baffle paneller doğal bir görünüm sunmaktadır. Lambiri desenli ahşap tavan kaplama bilgileri, ahşap tavan kaplama çeşitleri ve diğer tavan kaplama modelleri yer almaktadır. Havuz Bölmeli Alçıpan Tavan Işık Bantlı Alçıpan Tavan Düz Alçıpan Asma Tavan. Yapıştırıcı Mastik Toz Yapıştırıc.


Ahşap akustik tavan panelleri konser salonları, tiyatrolar, toplantı salonları, alışveriş merkezleri, ofisler, restaurantlar gibi insanların bir arada olduğu ortamlarda hem sıcak hem de rahatça iletişim kurabilecekleri akustik bir mekan yaratmayı sağlar. Tavanın tamamıya da belirli yüzeyleri diğer yüzeylerden daha aşağıda olacak şekilde yapılır. Böylece tavan yüzeylerinin belirli bölümleri arasında seviye farklarımeydana getirilir. Taşyünü asma tavan plaka, akustik, hijyen, ısı izolasyonu, yangın ve nem dayanımı konularında farklı beklentileri ekonomik şekilde ve sınırsız yüzey seçenekleri ile karşılayabilmesi sayesinde tüketiciler tarafından tercih edilir olmuştur.


Ahşap Asma Tavan Ahşap doğallığı, sıcaklığı ve sağlamlığıyla iç mekan tasarımında ve dekorasyonunda en etkili malzemelerden bir tanesidir. Ahşap dekorasyon elemanları pek çok malzeme ile uyum içinde kullanılabilmektedir. Yüzer Tavan Panelleri Akustik Paravan Masa Seperatörü Kumaş Kaplı Akustik Panel Kanopi Asma Tavan Panel İzmir Akustik Panel Akustik Ahşap Panel. Tavan Ahşap Kaplama Modern Tavan Kaplama Klasik Tavan Kaplama Derzli Ahşap Panel Delikli Ahşap Panel Soundtex Keçe Kumaş Akustik Sünger. Ahsap Cerceveli Asma Tavan - Ahsap Cerceveli Asma Tavan.


Ahsap Yatak Odasi Tavan Dekorasyon - Yatak Odasi Tavan Dekorasyon Vpn. Mekselina Ahsap Dekorasyon.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar