6 Şubat 2015 Cuma

Mekanizmalı tente

Vefa Tente Branda Dijital Baskı ve ÜstYapı Sistemleri. Kaliteyi Arayanlar Bize Uğradınız mı? VEFA TENTE BRANDA VE ÜST YAPI SİSTEMLERİ. Katlamalı tente fiyatlar.


Mekanizmalı tente

Mekanizmalı bir çadır ürünü olarak bu tür ürünlerin imalatı biraz uzun sürebilmektedir. Günümüzde artık günde teknoloji ve makine imalatı sayesinde onlarca, hatta yüzlerce yapılan katlamalı tenteler her gün müşteriye ulaştırılmaktadır. Ayrıca katlanabilir tente sigara yasağına karşı etkin bir üründür. Tente , tente kol tamiri, tente fiyatları, tente yüz değişimi, tente tamiratı,ucuz tente , tente yedek parça, tente ve branda üretimi ve ithalatı.


Raylı Pergola Tente ,Şeffaf Branda,mika,promosyon baskılı minder,otel minderleri,sunbrella kumaş,katlamalı tente. Sınıfının en gelişmiş, modern ve fonksiyonel modeli tam kasetli tente sizi bir rahatlık dünyasına davet ediyor. Tam bir kaset sistemiyle donatılmış ve standart olarak uzaktan kontrol edilen bu ürün, geri çekme sırasında kumaşı temizleme fırçasıyla süpürüyor ve kaset sistemi içindeki contayla mükemmel bir kapatma Tente sistemlerimiz, güneşten, yağmurdan zararlı. Stor perde modelleri, mekanik perdeler kategorisinde yer alır. Perde kumaşının rulo etrafında sarılması prensibiyle çalışan bir perde sistemidir.


Yukarı veya aşağı yönde konumlandırılabilir, hatta elektrikli bir motor ilavesiyle açılıp kapanması otomatik hale getirilebilir. Kahvelerini ve çaylarını yudumlarken hem kafede olup hem de dışarının enerjisi daima hissetmek isteyenler konforlarını düşündükleri için tente sistemleri olan kafeleri tercih ediyorlar. Rüzgarlı havalarda zarar gelmesini önleyen otomatik kapatma mekanizması, güneşe göre sensör yardımıyla kendi açılan yada kapanan tente gibi her türlü otomatik ve uzaktan kumandalı son teknoloji ürünlerimizi sizlerin hizmetine sunmaktayız. Ayrıca üretim safhasında kullanılan malzeme ve ekipmanlar da sürekli yenilenmektedir.


Elektrikli Tente ister uzaktan kumanda ile ister direk sigorta yardımıyla açılıp kapanan tente modelidir. Genel kullanım alanı caferestoranlar, mağazalar, marketler vb. Perde Tente Branda Kapama Mekanizmalı Otomatik. Bir boru yardımı ile sistem oluşturulan ürün çevirme kolu sayesinde açılır kapanır olarak kullanılabilir. Dilerseniz motor takılarak ürün kumandalı ve otomatik olarak kullanılabilir.


Mekanizmalı tente

Balkon Korkuluk Branda Bez. Motorlu, mekanizmalı ve kollu sistem tentelerimiz uzun yıllar dayanıklı ve uygun fiyat garantili modellerdir. Avrupa tente sistemleri imalatı Akbrella Şemsiye A. Kasetli tente kapatıldığında mekanizma ve kumaş tümüyle toplanır. Tente modelleri arasındaki en modern ve gelişmiş tentelerdendir. Bulunduğu mekana gölge verir iken aynı zamanda da estetik bir görünüm ve şıklık katar.


Tamamen toplanan mekanizması sayesinde hava şartlarından etkilenmez. Her mekana göre özel ölçülü üretilen garanti belgeli Mafsallı tente sistemleri yıla kadar solmayan Sunbrella akrilik kumaşlı dikey ve tambur sistemde açılır kapanır ayaklı çift açılır ve sabit mekanizmalı mafsallı tente imalatı Akbrella A. Tarafından üretilmektedir. Enerji tasarrufu, üretimde, konforumuzda ve iş gücümüzde herhangi bir azalma olmadan enerjiyi verimli kullanmak, israf etmemektir.


Aynı işi daha az enerji kullanarak yapmaktır. Motorlu ve mekanizmalı şekilde imal edilebilmektedir. Saçak kısmı standart düz kesim olmaktadır, istenirse deniz dalgalı şekilde imal edilebilir. Tente sistemleri içerisinde en ekonomik model olan masfallı tente , zengin renk ve katalogları ile en iyiyi ve kaliteyi bir arada sunduğumuz modeldir.


Metal aksamlar paslanmazlık. Satışını yaptığı tüm mekanizmalı perdeler kendi üretimimizdir. Proje bazlı ve toptan satışlarda çek ve kredi kartı ile ödeme imkanı. Akrilik kumaşlı geniş alan derece eğimli iç sarımlı motorlu tente sistemi.


Cam balkon pencereleriniz için yeni ür. Tente Sistemleri Mafsallı Tente Kasetli Tente Raylı Tente Pergola Tente Mobilya Sistemleri Tır Dorse Sistemleri İşlenmiş Alüminyum Alüminyum Profiller Perde Profilleri. This video is unavailable.


Güneşlik perde mekanizmalı YELKEN TENTE VE GÖLGE SİSTEMLERİ. Sistem İki profil üzerine, orta kayıt ve üst koruma şapkası ile sağa-sola açılır mekanizmalı tente sistemi şeklinde imal edilir. Klasik bir model olan tente modelimiz, akrilik kumaşın desen ve renkleriyle bütünleşerek estetik ve şık görüntüsü ile mekanlara kattığı güzelliğin yanı sıra, ekonomik ve sağlam olması sebebiyle en çok tercih edilen tente modelidir.


Bahçesi 85m(Veranda, Pergole, Barbekü, Mekanizmalı Tente ) 5mkileri mevcut. Tüm Altyapı, tesisatlar, içi ve dışı tamamen 1. TTente Özellikle pencereler ve gömme balkonlar için tasarlanmış bir tente sistemidir. MGD Group Branda ve Tente Sistemleri Adres : Güngören Mah. KÖŞELİ TENTE : Körüklü tentenin daha geniş alanlarda uygulanan modelidir. Köşeli olması tentenin direncini arttırır.


OVAL KÖRÜKLÜ TENTE :Uygulanılacağı alanları daha şık ve estetik göstermek için dairesel forma sahip olan sabit yada ip mekanizmalı tente sistemidir. Jital Baskılı tente , akordion raylı tente , raylı gıardıno tente , raylı samos. Otomatik katlanan branda sistemleri açılır kapanır mekanizmalı tenteler pazar brandası ve çadırları gibi ürünlere bu firmadan ulaşabilirsiniz.


Zincirle, perdenin konumu istenilen şekilde ayarlanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar