9 Şubat 2015 Pazartesi

Balkon su yalıtımı

BALKON VE TERAS SU YALITIMI. Yaşam alanı olarak kullandığımız teras ve balkonlarımızın zemin kısmı suyu sızdırması betonun zamanla çürümesine neden olmaktadır. Balkon su yalıtımı günümüzde yaşam alanlarının en sık kullanım alanları olma özelliğini taşır. Bu nedenle balkon ve benzeri alanların dış etkenlerden etkilenmediği görmekteyiz.


Su yalıtımı yapılmış olsa bile yapılan yalıtım zaman içinde yetersiz kalmış veya zarar görmüş olabilir. Bu gibi durumlarda da balkon ve teraslarda su yalıtımı esasları dikkate alınarak tadilat yapılması önerilir. Balkon ve teras su yalıtım yöntemleri kullanım amaçlarına göre farklılık gösterebilir. Bu işlem için ince bir fırça kullanılabilir. Kaplamanın üzerine taşan sıvı henüz kurumadan nemli bir bezle silinmelidir.


Aksi taktirde İzo Balkon parlak yüzeylerde belli-belirsiz bir matlık yaratabilir. Latex, su geçirimsiz ve esnek bir dolgu sağlarken, İzo Balkon su itici etki yapar ve yalıtım tamamlanmış olur. Firmamız Güvencesindesiniz. Bu tecrübeli izolasyon işlerimizde bize yol göstermekte.


Aşırı yağışların balkonların içine dolması sebebiyle tahliye borularının yetersiz kalması yüzünden biriken sular balkon betonuna zarar verir. Balkonların bağlı olduğu su tahliye borularının sıklıkla tıkandığı bilinir. Zaman ile balkon , teras ve oluklardan sızan yağmur ve kar sularının bina içerisine sızmalarını önlemek için yapılan yalıtım sistemidir.


Bu yüzden çatı ve teras için gerekilen su yalıtım uygulaması için sizlere hizmet vererek sizleri bu beladan kurtarmaktayız. Balkon tamamen oturma alanıdır ve yaz aylarında kahvaltı, mangal gibi keyif yapabileceğiniz bir ortam olarak bilinmektedir. Yalıtım malzemelerinin (yalıtkan) çeşitli tipleri vardır. Polimer reçine esaslı bir yalıtım sistemidir. Su Yalıtımı ve İlgili Malzemeler.


Bunun dışında elastomerik reçine esaslı su yalıtımı sistemi yine birçok alan için uygundur. Balkonlarımızda yaşadığımız sorunların başında yağmur ve kar sularının kalebodur derzlerinden girerek odalarımıza ulaşması ve evimizde küf mantar gibi olumsuz etkilere neden olmasıdır. Zemine oturan döşemeler, balkonlar , dış duvarlar, çatılar ve temel duvarları yalıtıma konu olur. Yapılarda su yalıtımı , suyun veya nemin yapı içine girmesine veya yapı elemanlarını sürekli bir biçimde etkileyerek teknik ve görsel olarak bozmasına engel olmak amacıyla uygulanır.


Binaların ömürlerini ve dayanıklılığını etkileyen en önemli tehlikelerin başında su gelmektedir. Adama theme is fully responsive and will adapt itself to any mobile or tablet device. Fayanslarda su yalıtımı uygulaması kadar ısı yalıtımı uygulaması da hayati önem taşır.


Seramik, granit seramik, granit, mermer gibi parlak malzemelerle kaplı teras ve balkonlarda su izolasyonu isteyenler için artık estetik kaybı ve mevcut kaplamayı. Albayrak Yapı’nın kullandığı malzemelerle balkonlarda su yalıtımı yaptırmak artık eskisi gibi estetik kaybı ve mevcut kaplamayı kırmaya gerek duymaksızın su izolasyonunuzu sağlamaktadır. Binalarda su yalıtımı yönetmeliği gereğince, yeni yapılacak binalarda su yalıtımı projesinin yapılması gerekiyor. Balkon daire oda üzerine geliyor ise su izolasyonu üzerine ısı köprüleri kesilecek vaziyette ısı yalıtımı yapılır.


Isı yalıtımında hacim küçüklüğü ve ısı köprüsü oluşturmayan malzemeler tercih edilmelidir. Cambalkonda yalıtımının artırılması için sektörde ilk defa,. Bunu sağlandığını iddaa eden firmalara da inanmayınız.


Balkon su yalıtımı

Triflex sistemleri hem yeni binalarda hem de yenileme işlemlerinde kullanılır. Geleceğe yönelik öncü teknolojimiz bütün yıl boyunca açık alanlardan tam anlamı ile keyif almanızı garanti eder. Yalıtılmamış yüzeylerden sızacak su yaşanan alt katlarda konfor problemi yaratır.


Terasların maruz kalacağı sıcaklık farklılıklarına da dayanıklı, elastik ürünlerle seramik vb. Toprak veya dış hava ile temas eden eğimli çatılar, teras çatılar (gezilen veya gezilmeyen) ile balkon ve benzeri alanlardaki su yalıtım tedbirleri, basınçsız su etkisi dikkate alınarak tasarlanır. Gezilebilir terasların ve balkonların su yalıtımı için kullanılan poliüretan reçine esaslı, solvent içeren, nem kürlü ve tek bileşenli su yalıtımı ürünüdür. ERSU Yalıtım şirketi olarak su yalıtımında kesin çözüm sunuyoruz. Weber su yalıtımı , sayesinde çatılarda sürme izolasyonu mfiyatı, hakkında bilgi verilmektedir.


Balkon sürme izolasyonu, çatı teras sürme izolasyonu gibi birçok noktada çalışmalarımız bulunmaktadır. En son teknolojide üretilen saf halde mükemmel özelliklere sahip su yalıtım malzemesi. Isonem MS Polymer ile su izolasyonu çok kolay. Teraslarda, çatılarda, balkon ve binalarınızda yapılarınızı suya karşı korur.


E-Bültene kayıt olarak kampanya ve haberlerden anında haberdar olabilirsiniz. ISLAK HACİM MUTFAK,BANYO SU YALITIMI. Konut içerisinde bulunan Banyo ,Mutfak gibi Fayans kaplı yüzeylerin alt kısmına yapılan izolasyon ve yalıtım sistemidir.


Balkon su yalıtımı

Duvarlarda içten ısı yalıtımı yapılıyorsa, dö şeme. Su yalıtımı uygulamaları için resme tıklayarak hizmetlerimizi ziyaret edebilirsiniz. Başta küçük gibi görülen çatlaktan sızıntılar ileride büyük problemlerin habercisi olmaktadır. Bu tür durumlarda su sızdırmazlık özelliği ile ön plana çıkan malzemeler ile yüzey kaplanarak tüm bu durumlardan kurtulunabilir.


Buralarda şarıl şarıl yağmur yağdığı olur içeri bir damla bile su girmez. Pencerelerin araları ve üstlerine plastik çubuk gibi birşey koyuyorlar o örtüyor açıklıkları. Ama ısı yalıtımı konusunda tavsiye etmem.


Balkon su yalıtımı

Cam balkon kışın buz gibi oluyor pvc li balkon ılık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar