2 Şubat 2015 Pazartesi

Ahşap akustik asma tavan

Finansal Kurumlar Birliği. Linear akustik tavan kaplama panelleri sistemleri. Baffle asma tavan panel ürünümüzü detaylı olarak inceleyip ürün hakkında müşteri temsilcimizle görüşebilirsiniz.


Kumaş kaplı akustik paneller. Asma tavan sisteminde ise, beklentiler, daha farklıdır. Tavandaki her türlü tesisatı gizlemek, aydınlatma armatürleri, yangın dedektörleri gibi pek çok bileşeni monte etmek, akustik koşulları yerine getirmek, benzersiz iç mekan koşulları sağlamak ve elbette estetik kaygıları. Tavan ve duvar panellerinin kombinasyonu konferans salonu, dinleme salonu, toplantı odası, tiyatro, sinema, restoran, otel vb. Göze hitap eden bu ilgi çekici modelleri sizde edinebilir farklı bir şıkla istediğiniz alanlarda kullanabilirsiniz.


TACER ASMA TAVAN SİSTEMLERİ, son teknoloji donanımlarla. Uzun ömürlü, darbeye dayanıklı, çevre dostu bir ürün olması sebebiyle kullanımı oldukça yaygındır. Ses yalıtımı dB olan akustik ve ses geçirmeyen kapı çeşitleri yapılmaktadır.


Tavanlarda akustik çözümlerle birlikte doğal görünüm istenildiğinde, ahşap ilk sıradadır. Dekoratif açısından da ortama şıklık katarak ortamın ses izolasyonunu sağlamış olur. Arka yüzeye akustik kumaş kaplı olan tavan panelleri ses yastığı görevi gören ses yalıtım malzemesidir. Mekanlardaki akustik sorunlar ve ihtiyaçlara cevap olarak ahşap tavan akustik panelleri kullanılmaktadır.


Değerli ziyaretçimiz, deckon. Akustik ve ses geçirmeyen kapı yapılmaktadır. Her türlü iç mekan tavan uygulamalarında kullanılır. Tesisatları gizleyerek dekoratif alanlar yaratır.


Ahşap akustik asma tavan

Dekoratif görünüm açısından da fark yaratan ahşap asma tavan yapımında, masif, doğal ahşap kaplamalı MDF, laminat kaplamalı MDF panellerden yapılmaktadır. Tüm paneller birbirinden bağımsız olarak hiçbir aparata gereksinim duyulmadan el ile sökülebilir, bu da mevcut tesisata kolay ve hızlı erişim imkanı sağlar. Ses yalıtım malzemeleri, duvar, tavan ve zemin ses izolasyon ve yalıtım uygulamalarında kullanılan malzemelerdir. Tavan ve duvarda akustik çözümle birlikte doğal görünüm istenildiğinde, ahşap en doğru seçim olmaktadır. Organizasyon fuarları, telekonferans salonları, kongre salonları, düğün salonları, ofis, konferans salonları, toplantı odaları, sinema salonları vb.


Panellerin yan kısımlarına lamba ve zıvana yöntemi uygulanır ve tel zımba, tabanca ve yapıştırıcı ile duvara uygulanır. Clip-in C Kenar Profil Sistemleri. Havalandırma Menfez Sistemleri.


Viyol Yumurta Köpük : Ses yalıtın süngerleri, ses izolasyon süngerleri, akustik süngerler ses yalıtımı, duvar ve tavan ses izolasyon malzemesi, yanmaz firex sünger, akustik viyol köpük ses izolasyon ve yalıtım malzemeleri Viyol Yumurta Köpük fiyatları için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. Uygulama için farklı alternatifler mevcuttur. Kullanım alanları oldukça fazla olduğundan dolayı ofisler, toplantı salonları, ev, sinemalar, diskolar vb. Mengüç İnşaat Büyük ve küçük tüm projelerinizde profesyonel alçıpan asma tavan , gergi tavan , karkas, camyünü, taşyünü, ahşap tavan , ahşap duvar sistemleri ile hizmetinizdedir.


Marmara Sanayi Sitesi H Blok No: 5. Değişik ebat ve renk seçenekleri sunan bu ürünler, Almanya’da alınan labaratuvar ve mekân testlerine dayandırılarak özellikle ses, yangın ve nem dayanımındaki test sonuçlarıyla da tercih sebebi olmakta. Estetik olan akustik asma tavan panelleri T-taşıyıcı sistem ile istenilen aks aralıkları ile döşenebilir. Duyduğunuzu Hissedin - Profesyonel ses endüstrisine 1yerli imalat, ses emisyonu ve ses izolasyonu malzemeleri geliştirip, tasarlayarak akustik duvar, tavan panelleri, akustik ses yalıtım kapıları imalatı ile sektörüne hizmet vermektedir.


Yani hiçbir zaman ahşap akustik paneller ve tavanlar kadar sesi iyi yansıtan başka bir ürün yoktur. Yüksek ses kalitesi için doğal ahşap tercih edilmelidir. Kesintisiz görünmesine rağmen aynı zamanda demonte edilebilir de olan linear ahşap tavan sistemleri bu sayede sınırsız tasarım özgürlüğü sunmasının yanı sıra modlülarite ve asma tavan boşluğuna erişim imkanı da sağlar. Asma Tavan Çağdaş, teknolojik,tasarımın. Bu paneller, kumaş kaplı duvar ve tavan paneli, akustik sarkık baffle, akustik yüzer tavan paneli, ara bölücü paravan ve masa bölücü seperatör panelleridir.


Heraklit akustik yalıtım panelleri tavan bölgelerinde taşıyıcı sistem ile asma tavan uygulaması yapılarak iyi bir akustik çözüm sağlanabilmektedir. Tavan döşeme betonuna vidalama yapılarak T-askı sistemi ile yatay ve düşey konstrüksiyon oluşturulur. Gökçe Mimarlık akustik çözümler, ses yalıtım, izolasyon ve akustik uygulamalar.


Ahşap akustik asma tavan

Ses geçişini engelleyen yapı malzemeleri ve ses dalgalarını yüzeyinde sönümlenerek eko ve yankıyı önleyen akustik kumaştan oluşan bu ürün yüksek performanslarda ses yalıtım ve izolasyonu sağlamaktada. Kullanıldığı yerin hacmini daraltmadan tavan yüksekliğini düşürmek için sık tercih edilen metal asma tavan malzemelerdir. Ahşap desenli metal Baffle paneller, ahşaba (masif) kıyasla daha uzun ömürlü olup, bakımı daha kolaydır. AHŞAP AKUSTİK TAVAN FİRMALARI.


Ahşap tavan modelleri her türlü mekanda uygulanmaktadır. Taş yünü asma tavan grubunda dünyanın en nitelikli asma tavan paneli markalarından biri olan Rockwool-Rockfon, Owa, Armstrong, Knauf-AMF, Usg panellerini kullanmaktayız. Ahşap paneller hem asma tavan hem de duvar paneli olarak kullanılabilmektedir. Ahşap malzemenin akustik özelliğinin olması nedeniyle tiyatro, konferans salonu ve yoğun iş alanları gibi mekanlarda ilk tercih edilen malzemelerden biridir. Other Useful Business Software.


Ahşap akustik asma tavan

Automated Image and Video Management with Cloudinary. Streamline image and video management to deliver lighter, faster, and more engaging experiences to your buyers. Metrekarede bulunan delik ve çizgi sayısına göre farklı akustik değerler gösteren ahşap paneller, mdf’den imal edildiği gibi masif ahşap malzemeden de üretimi yapılmaktadır.


Leave a Reply Cancel reply. Bir asma tavan fayans, mineral lifi, metal, alçı levha ve laminat gibi malzemelerden imal edilebilir ve aşağıdaki boşluklardaki yankılanma süresinin kontrol edilmesi için kullanılabilen özel akustik absorpsiyon seviyelerini sağlamak üzere delinir. Ahşap , iç dekorasyon için bulabileceğiniz en güzel, doğal malzemedir.


Ahşap en orijinal ve sıcak iç mekanları yaratmanıza olanak sağlar. Dikey, yatay, altıgen ve kare şekilli olmak üzere yüzer akustik panel sistemleri uygulamaktayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar