24 Şubat 2015 Salı

Aynalı plexi fiyatı

Ve diğer çeşitlerimiz Polikarbon levha,akrilik, pleksi ,aluminyum kompozit panel,reklam folyosu,fotoblok online satış mağazası. Oracal,Unifol,Polikarbon levha,fotoblok,naturalbond aluminyum kompozit,dekota , petg , apet ,solid polikarbon levha Yerli ve Avrupa markalar bayi. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri.


Fiyat alırken ucuz yada uygun fiyat olduğu kadar malzemede önemlidir. Buda ucuza mal edeyim derken zarar etmenize neden olur. Fiyatları görebilmek için üye girişi yapmalısınız.


Geçerli ürünlerde 5TL üzeri Ücretsiz Kargo. AYNA PLEKSİ ,Ayna pleksi , pleksi levha,akrilik levha, aynalı pleksi , pleksi ebatları, pleksi kalınlıkları, pleksi çeşitleri, pleksi renkleri,cam pleksi , pleksi. Reklam malzemeleri adresiniz. Her Boyut Çeşidi Ve Renk Seçeneği TL ile n11.


Hakaret, argo veya alaycı tavır içeren, fiyat bilgisi verilen, soru sorulan, link verilen, karşılaştırma yapılan, 1-kelime olup yeterli bilgi içermeyen yorumlar onaylanamamaktadır. En ucuz pleksi ve pleksiglass levhalar sadece burada! Levha, pleksiglas, levhaları, fiyatları , çekma pleksi , dökme pleksi , mika.


AYNALI PLEKSİ - AYNALI PLEKSİGLAS. Dikkat çeken özelliklerinden biri olarak normal cama oranla darbelere karşı altı kat daha dayanıklıdır. Bu dayanıklılık sayesinde uzun ömürlü kullanımın sağlanması amaçlanmaktadır.


Değişik bir malzeme olan aynalı pleksi , genelde reklam ürünleri olarak kullanılmaktadır. Ayna pleksiden baby shower, nikah, kına gibi özel günler için pleksi ayna kalp, ayna pleksi taç, ayna pleksi isimlik, yüzük yükseltisi, pleksi tepsi vs gibi ürünler yapılmaktadır. Işık geçirgenliği yüksek olduğu için tabela yapımında, ofis dekorasyonunda, plaka harf yapımı, pleksi harf süs eşyası ve bir çok alanda kullanılır. Resimde Tüm Harflerin Karekterini Göstermek İçin Model Olarak Eklenmiştir. TL AL Ayaklı Yatay Föylük (x 1cm).


TL AAhşap Ayaklı Dikey Föylük (x cm). Pleksi fiyat avantajını yakala! EBAT : CM Kalınlık : MM PAKETTEKİ ADET : Ürün Arkası Yapışkandır. Online sipariş verilebilir.


Flexi Harf, ayna harf eminönü, pleksi harf fiyat , ayna harf. Bir tabelacının belli başlı kullandığı malzemeler vardır. Bunlardan biride pleksi olmaktadır. Birçok farklı tabelada tercih edilir ve kullanılır. Yüzük Yükselticisi Akrilik Aynalı.


Kapı Süsü Harfi Olarak Kullanılır. Toptan Fiyat ve Kapıda Ödeme Avantajı ile gönderim yapılır. RÜNLER KENDİ İTHALATIMIZDIR. Tüm Ürünlerimiz Kendi Bünyemizde Üretilmektedir.


Okul, sınıf, büro,otel, ofis, ev, iş, firma, fabrika vb. Döküm tekniği ile mm den mm kalınlığa kadar, çeşitli tercihlerde renksiz, şeffaf renkli ve opak olarak üretilir. Aynalı Plexi Aynalı Plexi , Aynalı Plexiglass. Aradığınız aynalı sünnet şekeri magnetleri sünnet çarşısında kolayca bulabilirsiniz. Sizlerin Hayallerinize En Uygun Fiyata Ulaşmanız İçin Buradayız.


EN UYGUN FİYATLAR SADECE BURADA! Adet Sipariş Verirseniz ( Adet ) Almış Olursunuz. En geç Ocak Çarşamba günü teslim. Tavsiye Et Sayfayı Yazdır. Paket içerisinde adet ürün bulunmaktadır.


Parlak malzemeden üretilmiştir. Hizmet Şartları - Mesafeli Satış Sözleşmesi. Elimdeki stok azaldıkça fiyat artacaktır.


Not: Alt kısımları depolanma esnasında 5cm kadar kahverengi duvar boyasına maruz kalmış olup koruma filmi sebebiyle zarar görmemiştir. UV baskı acil uv baskı nerede yapılır. Baskı Fiyat üzerinde istek listem.


Söz konusu tüm resimlerin başka internet site ve reklamlardaki görüntüleri, firmamızdan alıntı olup kopyadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar