16 Ocak 2015 Cuma

Alüminyum büküm

Firmamız tandem sistemli abkant hattı ile 8mt uzunluğa kadar farklı tipte metal ile büküm hizmeti vermektedir. Detaylı bilgi için satış departmanımız ile iletişime geçebilirsiniz. CNC kontollü makinalarımızda Ø114’e kadar paslanmaz, demir, ve alüminyum boruların dairesel bükümleri yapılabilmektedir. Companies dislike the term ‘turnaround consulting’ because it represents failure. The truth is that turnaround consulting represents success.


Cnc makinalarda Derzli ve Düz kompozit, paslanmaz ve alüminyum levha bükümleri. Kuruluşundan bu yana hizmet ve ürün yelpazesini genişleterek her zaman yenilikçi olmuştur. Gerek yurtiçi gerekse yurtdışı tedarikçilerden sağlamış olduğu alüminyum ürünleri en hızlı ve kaliteli şekilde müşterilerine ulaştırmaktadır.


Sitemize abone olarak indirime giren Kampanya ve indirimlerin. Radüs kemer yada oval olarak hazırlamaktayız. Kalıp olarak günümüz teknolojisini iyi kullanarak sektörümüzdeki en iyi isimlerden biriyiz. Bu işlem metal, alaşım, alüminyum , titanyum ve çelik için geçerlidir. Kullanılan materyale ve istenen hassasiyet derecesine bağlı olarak çeşitli boru bükme.


Alüminyum büküm

Her iki parça bükme mili etrafında dönerek, boruyu büküm kalıbının üzerine sarar. Paslanmaz Sac Paslanmaz Çelik Saçlar, 0. Ayrıca rulo olarak da sunum yapmaktayız. Kemer büküm ve CNC kontrollü makinalarıyla alüminyum , demir, paslanmaz kutu, boru ve köşebent profilleri bükülebilmektedir. Kesim ve büküm hizmetimiz ile ilgili detaylı bilgi almak için lütfen iletişime geçiniz. Ankarada ilk olarak aldoks serisi alüminyum profilleri ve 40xdemir.


Kbs Kartal Bombe Sanayi Bombe Profil Bükme üretimleri yapan ve fason olarak Isıl İşlem hizmeti veren bir sanayi kuruluşudur. Adres: Esentepe Mahallesi Fahri Korutürk Cad. RAL renklerinde, farklı glos parlaklıklarında boyanması işlemi Dikey Elektrostatik Toz Boya Tesisinde gerçekleştirilmektedir. Haramidere Sanayi Sitesi 1. Bir çok projede, alüminyum paneller her hangi bir makinede bükülmeye tabi tutulmadan montaj yerinde doğal olarak bükülebilir. Tiritoğlu Metal Ticaret ve Sanayi Ltd.


Alüminyum büküm

Son Teknoloji CNC abkantlarımız ile mm. Vuslat Metal Sac kesim Büküm. Web sitemizde sac kesim büküm örnekleri, sac levha örnekleri, sac büküm fiyatları, sac kesim büküm fiyatları, abkant büküm , abkant büküm fiyatları ile ilgili bir çok sorunun yanıtını bulacaksınız. Kalite Hizmet-Kalıcı Dostluk.


Metal olarak sizlerin talep ve istekleri doğrultusunda üretim parkurumuzla sizlere daha iyi hizmet vermek için her geçen gün. Site içerisindeki resimler ve diğer dökümanlar, kopyalanamaz çoğaltılamaz. Ekin Metal Sanayi ve Ticaret A. Alüminyum profil ve sistem tasarımı. Silindir büküm makinaları.


Bu da paleti oldukça verimli bir araca dönüştürür. Sanayinin bir çok alanında sıklıkla kullanılan büküm uygulaması Rampel’in deneyimli ve profesyonel metal üretim departmanı tarafından titizlikle uygulanmaktadır. HER EBATTA VE HER RENKTE KOMPOZİT PANEL SATIŞIMIZ MEVCUTTUR. CAKA, KAYNAK, SİLİNDİR, KESİM, BÜKÜM VE DERZ İŞLERİNİZ YAPILIR.


Uzun yıllar aynı sektörde çalışmış olmanın verdiği deneyimle, uzman kadromuzun dizayn ettiği değişik ölçü ve detaylardaki alüminyum profiller ile artık doğru detaylandırma mümkün. KALİTE, GÜVEN VE TECRÜBE. Cnc Plazma kesim büküm , Cnc Oksi kesim büküm ve Platin kesim büküm işini günümüz teknolojisine uyum sağlayan bir anlayış içinde, makina parkındaki teknolojik makinalar aracılığıyla hatasız ve sorunsuz olarak gerçekleştirmektedir.


Büküm hiç bu kadar kolay olmamıştı. CNC kontrollü büküm makinesi ile siz artık müşterilenize daha hızlı ve sorunsuz hizmet vereceksiniz. Makine hakkında detaylı bilgiyi o. Siyah sac lazer kesim , dkp sac lazer kesim, galvanizli sac lazer kesim, paslanmaz sac lazer kesim, hrp sac lazer kesim, alüminyum sac lazer kesim hassasiyet oranıyla kesilir.


Eşanjör, herhangi bir fiziksel temas olmaksızın aralarında sıcaklık farkı olan – sıvı veya gaz – iki akışkanın (birbirine karışmaksızın) birinden diğerine ısı transferini sağlayan devre elemanıdır. Her türlü boru büküm işleminizi yapacak şekilde dizayn edilmiştir. ALÜMİNYUM VE ÇELİK KEPENK İÇİN PVC TAPA.


Alüminyum büküm

NC boru bükme makinesinin programlarının kullanımı oldukça kolay ve kullanışlıdır. Boya uygulamaları için doğru boya bileşenleri ve tinerlerinin kullanılmasına dikkat edilecektir. Profillerde kullanılacak şerit LED’ler IPdış mekan tek chipli.


Elektronik kontrolörleri sayesinde, seri bükümlerde ilk parça ile son.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar