29 Ocak 2015 Perşembe

Desenli yer döşemeleri

Bien Como Gri Mat Rektifiyeli Yer Seramik. Türkiyede ilk defa bizim. Alışveriş hakkında bilinen tüm tabuları yıkan sitede zarif taşların bir araya gelerek oluşturduğu seramik ve yer döşemesi rengârenk ve farklı çeşitleri ile göz alıcı seçenek olmaya devam ediyor. AVANTE GARDE DİGİ serilerimizi ev, okul, hastane,restoran, cafe, mağaza, AVM, spor salonları, düğün salonları ve her türlü kapalı alanda kullanabilirsiniz. Bu serimizde, projelerinizde ihtiyacınız olan her çeşit deseni sipariş miktarınıza bağlı olarak basabiliyoruz.


Yer Seramikleri ve Seramik kategorisinde ürünleri farklı renk ve modellerde satın alabilirsiniz. Beyaz, kum, bej, krem renkleri ışığı yansıtmaları açısından önerilen seçimlerdir. Daha büyük yer fayansları ile metrekaresi küçük odaları daha geniş göstermeyi başarabilirsiniz. Yer fayansı döşemesi zahmetli bir süreçtir ve özellikle evlerde sık sık fayans değiştirmek çok da tercih edilecek bir durum değildir.


ARABALI DAMA PVC YER DÖŞEMESİ AV. TL Kdv Dahil 2TL Kdv Dahil İNCELE. Mineflo ahşap taş ve fayans desenlerden mevcuttur. PVC TABAN MUŞAMBASI (PARKE DESEN ) EN: MT BOY:MT. TL (1) endüstrimalzemesi 100.


Soba Altı ve Yer Döşemesi - Yanmaz Soba Altı - Pvc Yer. Renkli yer döşemeleri oldukça yaygın hale geldiği için evlerde çocuk odalarına ya da salon ve oturma odalarına dahi uygulanabilmektedir. Evin dekorasyonuna göre uygulanan renkli yer döşemeleri bir kaç renkten oluşmak zorunda değildir. Pigment Nerelerde Kullanılır;. Son yıllarda özellikle kafe ve pastane tarzı işletmelerde kullanılmaya başlayan desenli karolar artık otel ve evlerimizin de en özel yerlerinde kullanılıyor.


Mekanların atmosferini, kalitesini, şıklık ve cazibesini belirleyen belli başlı etkenlerden biri de yer döşemeleridir. Duvarların rengi, boya stili, pencerelerin pervazları ve perdesi kadar, zemindeki döşemeler de bütün bir mekanı değiştirir. Tamamen doğal ve sağlıklıdır. Desenli yer karoları el yapımıdır. Yemek bölgenize veya kahvaltı köşesinde kırmızı ve beyaz veya gri ve beyaz çizgili döşemeler.


Desenli yer döşemeleri

Katalogda yer almayan desenler ve renkler için lütfen bizimle iletişime geçin. PVC Oto Zemin Kaplama -PVC Oto Yer Döşemesi PARA DESENLİ YER DÖŞEMESİ Araç Taban ( Döşeme ) Kaplama. Runnen Yer Döşemesi Kahve.


Ahşap Yer Döşemesi Süper. Parke Desen Pvc Yer Döşemesi. Print PVC Tabanlı Zemin Kaplama Yer Döşemesi - Farklı Boyda. Okaliptus ağacı, iroko ağacı, tike, bambu gibi farklı ağaç türlerinin kullanıldığı birçok ahşap yer döşemesi vardır.


Paralı - Para Desen Yer ve Taban Döşemesi - ayrı ebat. Bu ürünler arasında ağacın türüne göre doku, desen , renk ve dayanıklılık farklılıkları görülür. Yalnız temizliğinde de çok özenli olmamız gerekir.


Oluşan kirliliği ve lekeleri anında ve doğru ürünle temizlemek koşuluyla malzeme uzun süre kullanılır. Karo pvc yer döşemeleri pratik ve hızlı uygulanabilen yüksek dayanımlı ürünler olup desen çeşitliliği ile sınırsız dekoratif imkanlar sunar. Tercih edilen dekorasyon tarzını tamamlayıcı nitelikte renk, desen , doku ve konfor seçenekleri.


Desenli yer döşemeleri

Karosiman, çini karo rum karosu fiyat ermeni karosu yer. Homojen Pvc Yer Döşemesi ;. Bu malzemenin yüzeyi düz olarak da üretilebildiği gibi yuvarlak ve kare desenli kabartma alarak da üretilmektedir. BİR PAKETTE MVARDIR TUTKAL SÜRMEK İSTEMEZ ÖNEMLİ OLAN ZEMİNİN ÇOK DÜZGÜN OLMASI. Kauçuk, güzel görünüşlü, elastik.


ALT ÇİLETİNİ ÇIKARTIN YAPIŞTIRIN desenli , 1x 8mm ebatlarında, 1. Laminat nğında, folyo film kaplı kendinden yapışkanlı PVC yer döşemesi , marley. Hastane, okul ve bütün resmi kurumlar ve özel işletmelerin PVC yer döşeme ve zemin kaplama işlemleri profesyonel ekibimiz ile çok uygun fiyatlarla İzmirde. Renk ve desen zengini sınırsız tasarımlar ile mekanlarınızı tekdüzelikten kurtarıyor.


Serfloor marka puzzle desenli pvc yer döşemeleri. Ana okulları, oyun salonları, çocuk giyim ve oyuncak mağazaları ve zeminine hareket katmak istediğiniz tüm mekanlarda kullanıma uygundur. Karo Yer Döşeme , bahçe yer döşeme taşları, bahçe yer karosu, bahçe zemin kaplama malzemeleri, başbeton yer döşeme , dış mekan yer döşemeleri fiyatları.


Yer karosu fiyatları hakkında caliskankaro tarafından yazılan gönderiler. Yer Karosu deck Kurulumu: klipslerle birbirlerine geçmeli olarak bağlanırlar. Kafelerde,restoranlarda, teraslarda yemek yenilen yerlerde deck aralarına düşen parçaların temizlenmesi son derece basittir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar