16 Ocak 2015 Cuma

Ipeksel halı

PEKSEL HALI yönetimi ve çalışmaları yapılan her işte kaliteyi ön planda tutmak ilkesini benimsemiştir. Kalite sistemi bu doğrultuda oluşturulmuş, kalite ile ilgili herkesin tam olarak katılımı amaçlamıştır. Müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak, yurt içi ve yurtdışı rekabet ortamında kaliteli üretimi artırarak mevcut müşterilerimize yenilerini.


Bu haritada gösterilen konum adres kullanılarak otomatik hesaplanmıştır. Konum bilgisi hatalı olabilir. PEKSEL HALI TEKSTİL BİLGİSAYAR İLETİŞİM SİSİTEMLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ işletmesine ait iletişim bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için BURADAN bize bildiriniz. NASIL YARDIMCI OLABİLİRİZ?


IPEKSEL HALI TEKSTIL BILGI. Experts in Manufacturing and Exporting carpet, heat-set and more Products. POINT TEKS LLC Information Technology and Services. VİZYONUMUZ Firmamız, makine halısı üretiminde pazar lideri olmayı, müşterilerine sunduğu ürün ve hizmetlerle beklentilerin de ötesinde memnuniyet sağlamayı, ortaklarının sermayelerine yüksek değer kazandırmayı,. Mobilya Dekorasyon iletişim ve firma bilgileri.


Gülsan Sentetik Dokuma San. Halı iletişim ve firma bilgileri. Kateks Akrilik İplik San. Toplam 1firma ve kurum bulundu. Küsget Halıcılar Sitesi Anafartalar Cad.


Taha Tüketim Ürünleri Gıda Temizlik Kozmetik Nakliye Pazarlama San. S carpet, rug,Polypropylene,Viscose,Acrylic,Pp Frise,Polypropylene,Viscose,Acrylic,Pp. Contact For Free Shipping. Türkiye Firmalar Rehberi, SAMKALE DANIŞMANLIK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Firmailetisim.


Your messsage has been sent successfuly! He manages company with his sons. Carpet produce shaggy and bcf. El Eşya (39) Su Arıtma Cihazları (13) Yorgancılar (10) Gıda.


Rumeysa Hali Iplik Tekstil. YILDIZ HALI KILIM SANAYI VE TICAR. Turquoise Tulip Foreing Trade Com. Gaziantep: AMANOS INTERNATIONAL TRADING AGENT Mashhad Hali.


CADDE Mia street caffee, Fiat Topçuoğlu Otomotiv, Acıoğlu Lokantası dahil. View the profiles of professionals named Hüseyin Akdoğan on LinkedIn. There are professionals named Hüseyin Akdoğan, who use LinkedIn to exchange information, ideas, and opportunities. PP CARPET,BCF CARPET,HEAD-SET CARPET.


Organize Sanayi Bolgesi Mehmet Batalli Bulvari akser hali ve tekstil san. We have many customers from Europe, North and South America, the Middle East and Southern Asia and have gained a good reputation from all of our customers. Our main products are friese,heat set,shaggy,cut loop polyester,sisal. The Fiber Tex door mat, rubber mat, polyster shaggy carpet, handthufted carpet , floor mat, jute and coir mat.


Address:No 87 9th Block,2nd Stage, 3rd Cross. Susisiekite su šia įmone EFOR CARPET. AKCAY CEYIZ VE TEKSTIL DIS TICARET SANAYI LIMITED SIRKETI. ME-KA Hali Imalat Sanayi Ltd.


TASKIN HALI VE KIMYA SANAYI LIMITED SIRKETI. SheetSheetSheetALDRIDGE MİNERAL MADENCİLİK LTD. KANADA RİOTUR MADENCİLİK A. MELIKHAN HALI TEKSTIL SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI. die beste Auswahl von teppich 160x2Herstellern und beziehen Sie Billige und Hohe Qualitätteppich 160x2Produkte für german den Lautsprechermarkt bei alibaba. Vind de beste selectie tapijt 3x 4fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit tapijt 3x 4voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Ekramy‎‏، قم بالتسجبل في فيسبوك اليوم.


SAHMAT PARTY、 Ipeksel HALI 、arti49. AG、Wohnungen frei in Giessen、dermoSKIN Kosmetik Center、Strellson Store Münster、lechner. Neem contact op met dit bedrijf.


SAFRAN DUVARDAN DUVARA HALI Fournisseur de : Moquettes. VILLACARPETS tapis de turc villa.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar