9 Ocak 2015 Cuma

Aspen asma tavan bayileri

Aspen Bölme Duvar Sistemleri Yeni Markası “Sepera” Çatısı Altında Birleşti! Yapı Sektörünün her boyutunda çözüm üretme misyonuna sahip olan Aspen Yapı ve Zemin Sistemleri A. Hızlı Çözümler için hızlı iletişim. Teknik ve detaylı bilgi edinmek, ürün ve hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçiniz.


Aspen Group, interyer dizaynı və akustik materialların tanıdılması, tətbiqi sahəsində öncül şirkətlərdən biridir. Metal asma tavan özellikle ıslak hacim diye tabir edilen nemin ve suyun olduğu yerler başta olmak üzere banyo. Profiller ve Taşıyıcılar Fiyat Listesi.


Macun ve Astarlar Fiyat Listesi. Alçıpan sistemleri, alçı sistemleri, asma tavan sistemleri, ısı yalıtım sistemleri ile ilgili ihtiyaçlarınıza kaliteden ödün vermeyerek, en hızlı ve en hesaplı fiyat politikaları güderek, siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten mutluluk duymaktayız. Aypan markası ile sunulmaktadır. Tavan Plakaları Fiyat Listesi. Aspen Yapı Sistemleri, asma tavan ve modüler bölme duvar konularında faaliyet gösterirken, Aspen Zemin Market PVC zemin kaplamaları, yükseltilmiş döşeme, karo halı, lamine parke ve laminat parke, Riegens ise İç Yapı Aydınlatma Sistemlerinin satış, dağıtım ve uygulamalarını gerçekleştirmektedir.


ASPEN YAPI SISTEMLERI SANAYI VE TICARET A S. Akustik asma tavan , bölmə divar, yüksəldilmiş döşəmə, akustik divar və yer örtükləri. Information presented on this website and its sub-websites are intended to provide general information for visitors. Dalsan Alçı Sanayi ve Ticaret A. Lumuner LED Aydınlatma, standart asma tavan sistemleri başta olmak üzere tüm metal, taşyünü ve ahşap asma tavan sistemlerine entegre olabilecek standart ve ekonomik ürünlerinin yanı sıra, mimari projelere özel LED aydınlatma çözümleri sunmaktadır. Hızla gelişen üretim teknolojisini yakından takip etmiş, tüketiciye her zaman yeni ürünler sunmak ve müşteri memnuniyetini sağlamak için üretilen malzeme çeşitliliğini ve kaliteyi.


Mesaj gönder kısmından firma yönetimini devralabilir ve doğrulama için ekiplerimizin size ulaşmasını. Türkiye genelindeki 200’ü aşkın bayi ağı ile taleplere hızlı yanıt verebilmektedir. Yapı sektöründe pazar lideri konumu her zaman korumuş olan Aspen Yapı ve Zemin Sistemleri, bu birleşmeden doğan sinerji ile bu konumunu daha da ileriye taşımayı hedeflemektedir. BLESS YAPI TASARIMI SAN VE TİCARET LTD. Aspen , Afyon Şuhut Devlet Hastanesi’nde ilk sismik asma tavanı uygulayacak!


Türkiye’de ilk sismik asma tavan uygulaması Afyon Şuhut Devlet Hastanesi’ne yapılıyor. Dekorasyonda tavan çok önemli bir yere sahiptir değişik şekillerde yaptıracağınız asma tavan sayesinde ortamın ambiyansı değişecektir. Asma tavan yaygın olarak yapılan bir dekorasyon biçimidir. SI YALITIM;yalıtım,boya,mantolama,konya boya firmaları,konya ithal duvar kağıdı,konya,mantolama,çatı aktarma,laminat parke,konya çatı aktarma,konya ithal duvar kağıt,taşyünü. Modüler bölme duvar sistemleri.


Yef Yapı olarak kullanmakta olduğumuz taşyünü asma tavan markası Aspen taşyünü asma tavan ve diğer markalardır. Aspen Yapı Sistemleri modüler alçı asma tavan ve duvar sistemlerinde uzman marka Danoline ‘nın yeni perforasyon ve panel sistemini pazara sundu. Taşyünü asma tavan çeşitleri nelerdir?


Düz ve sarkmalı panel çeşitleri mevcuttur. Paneller beyaz renklidir. Resmi büyütmek için üzerine tıklayınız! Alpaslan) İnönü Mahallesi Kayışdağı Caddesi No:K:İçerenköy, Kadıköy, İstanbul. Cumhuriyet Mahallesi İsmet İnönü Bulvarı R. Yenilmez Apartmanı 264-A Yenişehir Mersin.


HAKKIMIZDA Öncelikle içi dolu, yürekten gelen bir ifade ile anlatmak gerekirse;Yoğun emek isteyen işerden başarı ile çıkmak isteyişimiz işimize ve siz değerli müşterilerimize olan saygıdandır. Hedefimiz, hayatı kolaylaştırmak ve zenginleştirmektir. AMF gibi markaların Türkiye Distrübütörlüğünü yapan ASPEN A. Nurtherm Edirne yetkili satıcı ve uygulayıcı bayisi – Alman malı Knauf taşyünü Edirne yetkili satış ve uygulama bayisi – Polisan. Aspen Profesyonel proje işleri için alçı işleri, asma tavan , bölme duvar, zemin sistemleri ve akustik panel uygulamaları.


Müşterilerinizin ürünleri yerinde görebilmeleri için sağladığımız tavan modeli, bayilik modeline göre uygun konsepte ve adetlerde Ttaşyünü asma tavan kargaslarına dizilim sağlanarak, sistemin yerinde incelenme fırsatı. Kuruluşundan beri bayileşme sürecine büyük önem veren devam eden firmamız bayi ağını son kullanıcılara en iyi hizmeti verebilmek için birer stratejik ortak olarak görmektedir. ASMA TAVAN ÜRETİCİ FİRMALAR. Gergi tavan sistemleri ve Dijital baskılı duvar kağıdı ile üretimlerimizi kendi fabrikamızda yapıyoruz.


Baskılı duvar kağıdı ve gergi tavan ile saat üretim yapıyoruz. Sizde bayimiz olun ve bayi avantajlarından hemen yararlanmaya başlayın. Bayilik ücreti almıyoruz. Gergi tavan kumaşlarında geniş ürün yelpazesi ile Ülkemizde ve Yurt dışında bir çok bayileri ve satış noktaları ile gün saat üretim yapmaktadır.


It was hosted by Hetzner Online GmbH.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar