29 Ocak 2015 Perşembe

Kurşun kapı

Kurşun kapı

Kapı ve kasa sert ahşap malzeme ve kalibre edilmiş mm Pb kurşundan yapılmaktadır. Standart ölçülerimiz 1x 2ebatındadır. Plastik laminasyon kaplama, alüminyum ray sistemi ile yüksek dayanıklılığa sahip plastik çift tekerlekler, esnek bölgelerde çelik pivot ve sabitleme sistemi mevcuttur.


Röntgen odası kurşun kapıları çeşitli kurşun kalınlıklarında ahşap ve kurşunun sıcak press yöntemiyle , kurşuna herhangi bir zarar gelmeden içi tamamen kurşun zırhlanmış projenize göre alüminyum ya da metal paslanmaz kasalı statik fırın boyalı olarak üretimini yapmaktayız. Kurşun kapılar diş röntgen odalarında. Online sipariş verilebilir. Projeniz nerde olursa olsun anahtar teslimi olarak yapıp teslim ediyoruz. Türkiyedeki çelik kasa firmalarindan sadece Firmamız Kasataş a. Türkiye genelindeki tüm polis asayiş şube müdürlüğü hırsızlık büro amirliği ne bağlı 1polise çelik kasa hırsızlıgı ile ilgili daha dogru tespit ve analiz yapabilmeleri için bilgilendirme egitimi semineri verilmiştir.


Silahlı saldırılarda binaların en zayıf halkası kapı ve pencerelerdir. Cephelerde oldukça geniş bir alana sahip doğramalardan rahatlıkla kurşun geçecektir. Mekandaki diğer mevcut kapıların görüntü estetiğini bozmadan uygulanır. Firmamız kurşun kaplama hizmetinin yanında yine bu odalarda kullanılan her ebatta kurşun cam ve kurşun kapılar ile oda güvenliğini tam olarak sağlamaktadır. Lütfen oda krokinizi göndererek teklif alınız.


Kurşun kapı

Remak, kurşun geçirmez kapı , pencere giydirme cepheleri Unico, Presto profil sistemleri ile üretmektedir. Stanleyxray kursun oda sistemleri, kursun kaplama duvar yalıtımları, kurşun kapı , kursun cam konularında tüm saglık kurumu insaatlarında ve tadilatlarında müteahhit,mühendislik ve mimarlık kurumlarına hizmet veriyoruz. Radyasyon yaydigi gerekçesiyle Izmir’in Çernobil’i olarak bilinen ve Gaziemir’den Torbali’ya tasinan Kursun Fabrikasi, tarihinde ilk defa kapisini basina açti.


Büyük Torbali Gazetesi, kursun Fabrikasi’ndaydi. BRkurşun geçirmez özel tasarım garaj giriş ve bahçe kapılarımız hidrolik motor ile çalışır. Zırhlama sisteminde raporlu çelik sac lar kullanılır. Ağır ve güçlü kapılardır. Stanleyxray radyoloji odalarına özel antimon oranı yüksek,saflık derecesi 9minimum ayarda üretiliyor olup her ülkede rahatlıkla kullanılabilecek radyo korunum esaslı kursun plakalardır.


Kurşun kapı

Avrupa ülkeleri atom enerji ve sağlık bakanlıkları standartlarına uygun kursun levhalardır. Bugüne kadar, kurşun geçirmez kapılar korsanlığı veya penetrasyon itibaren geçerli korunmaya muhtaç çeşitli alanlarda kullanılmaktadır. Doorlife dan oda kapıları yaptırdım ve çok fazla seçenek sunmaları ve alternatif çözümleri bizi Doorlife markasını tercih etmemizi sağladı kapılar takıldıktan sonra kaliteside bizi çok memnun etti.


STAYLEYSXRAY kurşun oda ve kurşun kapı sistemleri,ülkemizde ve dünyada hızla ilerleyen tıp ve fizik çalışmalarında imalatçı ve montajcı partneriniz olmaktan gurur duyar. Dilerseniz cam konulmaktadır. Dental İlan, Dişte ilan, Dental, eDental, Diş Hekimi ilan, doktor ilan, diş doktoru ilan, Dental doktor ilanları. Zırhlı balistik hidrolik yana kayar kapılar.


Br Brzırhlı kapılar ağır ve hafif silahlara karşı mermiyi geçirmeyecek şekilde üretilir. Tüm güvenlik önlemleri standart olarak balistik kapılarımız set içinde mevcuttur. Gözetleme camlarıda kurşun geçirmez niteliktedir. Dünya genelinde artan silahlı saldırılar ile birlikte, olası bir saldırıda binaların en zayıf noktası kapı ve pencerelerdir.


Balistik cam, günümüzde dünyadaki mevcut mermilerin çoğunu durdurabilecek yüksek dirençli, optik olarak gelişmiş şekildedir. Her ebat kurşun cam temini. Hermetik kapu uygulamaları. Kapı kanatlarımız komple Brçelikten imal edilmiştir. BR4-BR5-BR6-BRimalat seçeneklerimiz vardır.


OSET GLASS, zırhlı araçlar, kurşun geçirmez cam, kurşun geçirmez lastik (runflat), çelik yelek, kabin ve konteyner zırhlama, kurşun geçirmez kapı profilleri üretmektedir. Her ülkenin saglık ve atom enerji. Kapısı önünde kurşun yağdırıldı Hollanda’nın Oss bölgesinde bir Türk evi önünde kurşunlanarak öldürüldü. TAEK standartlarına uygundur.


Kapı içerisine yönetmeliğe uygun kurşun zırhlama yapılarak maksimum koruma sağlanır. Ahşap, Alüminyum kasa seçeneği. Oda kurşun zırhı ile bütünleştirilebilir.


Bünyesinde bulunan güçlü ekip sayesinde, ürünlerinizin teknik servis imkanını sağlayan ASM Tıbbi Cihazlar ve Mühendislik Hizmetleri sizlere en iyi kalite imkanını sunmaktadır. Dilediğiniz zaman teknik servis başvurusunda bulunabilirsiniz. Yangın Kapıları Üretiminde faaliyet gösteren firmamız sektöründe öncelikli tercih edilen firmalar arasındadır.


Tİ’nin kuruluşundan bu yana Yangın Kapıları konusunda Tasarım, kalite ve satış sonrası hizmet ile yapı sektörüne sorunsuz ürünler sunmaktır. Ancak kepenkler sadece kapıların ve pencerelerin kapatılmasını sağlamaz. Doortaş – Otomatik Kepenk – Seksiyonel Kapılar. Bu kapıları kapınızın boyuna göre ayarlayabilirsiniz.


Kolayca alttan ve yanlardan kesilebilmektedir. Tek düze bir kapı olarak üretilirler ve bütün kapı kasalarına kolayca otururlar. Genellikle beyaz, krem ve açık renk tonlarda bulunabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar