16 Mart 2015 Pazartesi

3X150 70 nyy kablo

YVV ( NYY ) YER ALTI KABLOSU 0. TL fiyatla nyy yer altı kabloları kategorisinde ! Bir veya çok telli bakır iletken. Serim sıcaklığı min: -5°C. Elektrik ve Bilişim Sektöründe yer alan firmalar için özel olarak tasarlanmış olan sistemimize katılarak BAYİ olmanın avantajlarından faydalanmak ister misiniz? Online sipariş verilebilir.


3X150 70 nyy kablo

Toplam ürün görüntüleniyor. Arası bize ulaşabilirsiniz. V Kullanıldığı Yerler Şebeke aydınlatma ve güç kablosu olarak kullanılan bu kablolar ,. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Low voltage power distribution cable for fixed installations. In swtich stations, power plants and industrial plants.


Used in dry indoor places, underground in cable ducts. Mechanical damage unexpected. AN Elektrik KABLOLAR kategorisinde yüzlerce kablo çeşitlerimizi inceleyebilir, hemen online sipariş verebilirsiniz!


Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Bu kablolar için izin verilen maksimum çalışma sıcaklığı °C’dir. Maksimum kısa devre sıcaklığı 160°C’dir. Minimum bükülme yarıçapı kablo çapının katıdır.


Siparişlerim Günün Fırsatlar. Stok Durumu: Stok durumunu görmek için giriş yapınız. Kapalı veya kuru yerlerde, dağıtım panolarında, sabit tesislerde ve tesisatlarda boru içinde kullanılır.


Yerel enerji dağıtımında bina içi, bina dışı şebekelerde, endüstri tesislerinde kablo kanallarında veya boru içinde kullanılırlar. Enerji, şebeke ve aydınlatma kablosu olarak hariçte, kablo kanallarında, toprak altında özel olarak imal edildiği taktirde tatlı ve tuzlu suda kullanılır. KULLANILDIĞI YERLER: Enerji kablosu olarak toprak altında, kablo kanallarında, hariçte ve dahilde, yer altında, tatlı suda, (özel olarak imal edilmesi halinde tuzlu suda), enerji santrallerinde, endüstriyel tesislerde ve şalt tesislerinde kullanılır. V A: kV A: kV A: mm2: Toprak Altına.


NYY Yeraltı Kablosu çeşitlerinin yanı sıra NVV, NCYV, YVOV, YVŞV kablo çeşitleri de yer almaktadır. Yeraltı kablo çeşitlerimizle kaliteyi uygun fiyata tek adresiniz olan spot elektrik malzemelerinde bulabilirsiniz. TL Vergiler Hariç: 26TL. Etiketler: 3x1 nyy , kablo , ttr-, nym-, nyy -, tümka. Bu site size en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezler (cookies)kullanmaktadır.


SINIF - TSEli - Garantili Kablolar Ürün yorumu yok. YVV , Şebeke, aydınlatma ve güç kablosu olarak kullanılan bu kablo , fazla mekanik zorlamaların olmadığı dahili, harici, toprak altında ve kablo kanalında kullanılır. X16ç 39YXC7V (N2XSY) 20. NYY kablolar toptan veya perakende online satın almak isterseniz web sitemizi ziyaret etmenizi önemle tavsiye ederiz. YVV( NYY ) TS 2kablolar teknik özellikleri.


Kablo Kesiti mmDış çap mm Kesit cm2. Bu kablo Az mekanik zorlamalı kuru ve rutubetli yerlerde kullanılan ev gereçlerinde kullanılır. LETİŞİFabrika : Adres: ÖMERLİ MAH. KABLO SATIN ALINACAKTIR ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ.


FAZLA MEKANIK ZORLAMALARIN OLMADIGI DAHILI,HARICI,TOPRAK ALTINDA VE KABLO KANALLARINDA KULLANILIRLAR. ASANSÖR VE DERIN KUYU DALGIÇ POMPALARI OLARAK. Yangın Alarm Marin Kablolar. Kısa Devre Sıcaklığı 1°C. Mınimum Bükme Yarıçapı Tek Damar 15D Çoklu Damar 12D.


NYA KABLOLAR TTR KABLOLAR NYY , N2XH KABLOLAR (YERALTI) NYFGbY KABLOLAR ALKAN KABLO VE ELEKTRONİK SAN. TTR - NYM - NYY - NYA Kablolar (41) Güvenlik (Kamera) Kabloları (41) Reçber CCTV PVC Kılıflı Kamera Kabloları (20) Reçber CCTV Hologen Free Kılıflı Kamera Kabloları (10). KABLO KESİTİ (MM2) NYY (zırhsız) kablo için ek birim fiyat (EUR) NYFGbY (zırhlı) kablo için ek. V dahili kablo başlıkları,36kV kablo ekleri, nyy kablo ekleri,ekranlı kablo başlıkları,OG orta çıdarlı bara izalasyon tüpleri,OG kalın çıdarlı bara izalasyon tüpleri,OG Bara izalasyon bantları,havai hat izalasyon malzemeleri,havi hat izlasyon malzeme.


Anasayfa PRYSMIAN Kablolar Protodur Kablolar Enerji Kabloları NYCY (YVMV) 0. HUZUR ELEKTRİK ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LTD. Dakik Elektrik Otomasyon Ltd. Fazla mekanik zorlamaların olmadığı dahili, harici, toprak altında, kablo kanallarında ve endüstriyel tesislerde güç kablosu olarak kullanılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar