23 Mart 2015 Pazartesi

Hastane zeminleri

DESEN VE RENK SEÇENEKLERİ. Lodan maxx alkol bazlı yüzey ve cilt dezenfektanlarına karşı son derece dayanıklı su bazlı polimer ciladır. Hastane Lobi ve Resepsiyon Zeminleri. Hatane yer döşemelerinde ;fonksiyonellik,kalite,estetik ve anti-bakteriyel olan bu dört temel ilke vazgeçilmez olmalıdır.


Hastane zeminleri

PVC zemin farklı renk seçenekleri. Ayrıca estetik bir görünümde olması da hasta psikolojisi ve ruh sağlığı açısından önem teşkil etmektedir. Poliüretan Zemin gıda sektöründen , endüstriyel zeminlere ,labratuar zeminlerinden hastane zeminlerine kadar bir çok alanda kullanılmaktadır.


Okul, kitaplık ve hastane gibi topluma ait yapılardaki EOZB’ları. Bunlara evlerde ve konut binalarında rastlanır. Bu zeminlerin tipik özelikleri: açıklıklar düşük, yükler hafifdir ve sadece yaya trafiği vardır.


Binaların zeminleri kadar toprak altında kalan yapıların etrafının duvarlarının su yalıtımının önemi büyüktür. Perde duvarların su izolasyonun yapılması durumunda bodrum katları nemden ve korozyondan kurtulmuş olurlar. Parlatılmış beton tamamen hijyenik olduğundan ve alerjik olmadığından başta ABD olmak üzere okul ve hastane zeminleri Beton Parlatma uygulamasına dönüştürülmektedir.


Uygulama özellikleri karşılaştırma tablosu. Ermit İnşaat , Yeni İZMİR Adliyesi Binası Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri İmalatımız. Her hakkı saklıdır Fermanet. Genelde kısaltılmış olarak PVC diye kullanılır.


Ameliyathanenin duvar, tavan ve zeminleri dezenfeksiyon ve temizlemeye. Daha temiz hastane zeminleri Yenilikçi teknolojiler ve kullanım kolaylığı, otomatik yer bakımı, cila parlatma makineleri, vakum makineleri ve halı temizleyicilerimizin etkili ve verimli olmasını sağlar. Kanunun ncimaddesine uygun olmak kaydıyla kurumsal sözleşme yapılarak diğer özel hastane veya tıp merkezlerinde çalıştırılabilir.


Poly Vinyl Chloride (PVC) PVC Yer Kaplama ürünleri, istenilen renk, doku, desen seçeneklerinin her birini ayrı ayrı yada hepsini bir arada bulabileceğiniz, görsel zenginliğin oluşturulacağı zeminleri ekonomik, dayanıklı, kaliteli, kolay uygulanan rulo tabaka halinde serilen cazip zemin döşeme malzemesidir. Yogun trafik pvc Toptan ithal yogun trafik işyeri okul, hastane zeminleri kaynaklı dayanıklı pvc yer döşeme ürünleri. Esas duvarları ve bölümleri ahşap ve yangına karşı güvenlik önlemleri bulunmayan binalarda özel hastane açılamaz. Hasta Odaları Madde - Hasta odaları doğrudan ve yeterli güneş ışığı ile aydınlanmalıdır.


Bodrum katlarında hasta odası olamaz. Epokon Grup epoksi zemin kaplama uygulamalarını showroom,mağaza,müze zeminleri ,sanat galerisi zeminleri gibi görselliğin ön planda olduğu zeminlerde de uygulamalarını dekoratif epoksi zemin olarak gerçekleştirir. Epoksi kullanımının her geçen gün artması ve özellikle uygulama alanlarında kolaylıklar sunuyor olması nedeni ile oldukça fazla tercih edilmektedir.


Böylelikle sizlere uzun yıllar boyunca sorunsuz olarak kullanabileceğiniz zeminleri sağlamaktayız. Heterojen Pvc Dayanıklı ve kolay bakım yüzey ( PUR) ve film tabakalı kendiliğinden cilalı ürünlerdir cila ve bakım ihtiyacı yoktur,Poliüretan yüzey mikron film tabakasından başlayıp film tabakasına kadar mevcuttur ,Yüksek trafiğe okul, hastane ,ofis ,mağazalar,alışveriş merkezleri,fabrika ve gemi zeminleri , vb. Perayapizemin hakkında detaylı bilgi almak ve ilanlarını incelemek için tıklayın!


Hastane zeminleri

Firmamız Pvc zemin kaplama sistemlerinde uzmanlaşmış, bir çok hastane , okul, fabrikada pvc zemin kaplama uygulamarını yapmış ve pvc zemin kaplaması uygulamasında referanslarına her geçen gün yenilerini eklemektedir. Mipolam Elegance ELürünleriyle kaplandı. FDA standartlarına uygun olduğundan, Amerika’daki hastane zeminleri , parlak beton zeminlere dönüştürülmektedir. Beton mekanik olarak elmaslarla bir kere parlatıldığında, herhangi bir kaplama malzemesi gibi soyulması veya kalkması söz konusu değildir.


Depreme dayanıklı bir şekilde yükselen Eskişehir şehir hastanesinin zeminleri deprem izolatörleri ile donatılmış durumda. Olası deprem anlarında ufak bir salınım gerçekleştiren sistem ile hastane binası hasar almadan depremi atlatabilecek. Hetorojen zemin ürünler özellikle hastanelerin tecih ettiği PVC yer türlerindendir. Kalın ve saf PVC’den (– - ve 1mm) preslenmiş üst yüzeyi ile yük, aşınma ve yoğun trafiğe dayanım gösteriyor.


AY YALITIM Polyurea, Epoksi ve Poliüretan yalıtım ve kaplama sistemlerinde en uygun fiyat en kaliteli ürün prensibiyle sizlerle. Sektörde senelik deneyim. Altıgen Kauçuk, Blok Kauçuk, Kilit Kauçuk, Hayvan Barınak Zeminleri. Epoksi Zemin, Garaj Zeminleri , Fabrika Zeminleri , Üretimhane Zeminleri , Kurumsal. Endüstriyel Zemin Sistemleri.


Vinil karolar hastane zeminleri için modern kaplamalardan biridir. Kolayca temizlenebilir ve yatağın bacaklarından kaynaklanan ezilmeye karşı dayanıklıdır. Yanınızda bunları getirmeniz işinize yarayacaktır. Gerflor ürünleriyle kaplandı.


PPP bazlı (Kamu Özel Ortaklığı) proje 1. Türkiye’nin en büyüğü konumunda. RESEPSİYONLAR VE ORTAK ALANLAR. Hemen teklif verme formunu doldurarak veya telefon numaralarımızdan bizi arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar