24 Mart 2015 Salı

Sürgülü salon kapıları

Camlı Lake Kapılar en çok salon kapısı ve mutfak kapısı olarak tercih edilir. Lake Sürgülü Kapılar modern çizgiye ve yeni tasarımlara açık olacaktır. Kim ki bir mimar ince bir dokunuş ile kapı tasarlar ise o kapıyı üretmek Kapı Şehri’nin işidir. Balkonda olabildiğince geniş pencereler ID.


Sürgülü salon kapıları

JSa Arquitectura JSa Arquitectura. Salon kapısı kapı aksesuarı olrak diğer oda kapılarında farklı olarak iki kanatlı olduğu için bir kanadı süreki açılır kapıdır. Bu özelliği için kapı alt e üst sürgü aksesuarı kullanılır.


Cam sürgülü kapılar özellikle desenli görünümleri ile dikkat çekerlerken, Ahşap Masif sürgülü kapılar ise farklı dekorasyonların en büyük tamamlayıcısı konumundadırlar. Evinizin mobilyalarına uygun şekilde seçeceğiniz mobilya kaplamalı sürgülü kapılar bütünlüğü sevenlerin tercihi olacaktır. Salon Kapısı, Banyo Kapısı Gibi Tüm İhtiyaçlarınıza Göre Kapı Modellerimiz Mevcuttur. Ev dekorasyonu nda sürgülü kapılar çok önceki zamanlardan beridir vardır. Fakat bu kapılar artık sürgülü cam kapılar olarak dekor edilmiştir.


Bazı salon takımları salonu iyice daraltabilir. Sensörlü de olarak ayarlanabilen bu kapı buton ile çalışmakta olup, ayrı bir butona sahip olan bir otomatik pencereye de sahiptir. Dış bakışa göre kapının sa. Kapı modelleri arasından seçim yaparken, evin büyüklüğünü ve kullanılacağı odanın işlevini göz önünde bulundurmak gerekiyor. Amerikan kapı modelleri camlı olarak kullanıldığında daha iyi sonuç verirken, yatak odası için camsız kapı çeşitleri öneriliyor.


Kapılar , yaşam alanlarının girişinde yer alan, iç mekanla dış mekanı, ev ya da çalışma mekanlarındaki farklı işlevlere sahip bölümleri birbirinden ayıran ve sizleri olduğu gibi misafirlerinizi de ilk karşılayan parçalardır. Unutmayalım ki kapılar mekanın dekorasyonuna da dahildir, dolayısıyla göze hitap eden yapıda olmalıdırlar. Salon Kapısı , Banyo Kapısı Gibi Tüm İhtiyaçlarınıza Göre Kapı Modellerimiz Mevcuttur. Nasıl bir iç kapı modeli aradığınızı bilmiyoruz ama sizlere sürgülü ahşap iç kapı modellerini tavsiye ediyoruz.


Yeni yapılan binaların çoğunda salon veya mutfak kapılarında sürgülü iç kapılar tercih edilmektedir. Ama artık sürgülü kapılarda bilinen ortak sorun neredeyse tamamen ortadan kalktı ve normal kapılar kadar onlarda kullanışlı duruma getirildiler. Biz sizler için farklı alanlarda kullanılmış sürgülü kapı modellerini bir araya getirdik. Resim galerimizi ziyaret ederek sürgülü kapı modellerini inceleyebilirsiniz.


Amerikan kapı hem ısı yalıtımınızı sağlayacak hem de kullanışlı olması açısından evinizde çok yer kaplamayacaktır. Eğer maliyeti az bir salon kapısı istiyorsanız sürgülü bir PVC kapı aradığınız kapı olabilir ancak salonunuzda şık bir görüntü oluşturmayabilir. Siyah camlı sürgülü kapılar çoğunlukla salonları ayırmak için kullanılan iç kapı modellerindendir. Balkon kapılarında çoğunlukla pimapen kullanılıyor.


Sürgülü salon kapıları

Ancak buna alternatif olarak ahşap çift camlı kapılar da tercih edilebilir. Sürgülü kapılarda başka bir model katlanır sürgülü iç kapılardır. Sürgülü sistemlerle daha geniş açıklıkları kapatabilir ya da ihtiyaca göre açabilirsiniz. Bunu yaparken kanat açısı mesafe zemin alanı kaplayacağından, sürgülü kapı sistemleri ile ekstra döşeme zemini alanı kazanırsınız.


Sürgü sistem kapılar tamamen özel imalattır. Uygun yerlere istenilen ebatlarda imal edilebilir. Yukarıdaki fotoğraflarda sırasıyla duvar dışı ve duvar içi sürgü kapı modelleri görülmektedir. Duvar içi çalışan sürgü kapı örneği. Akordiyon kapı ya da sürgülü kap.


Spor salonu , terapi salonu ve benzeri yerlerde bulunan soyunma kabinlerinin kapları çoğunlukla katlanan kapı modellerinden seçiliyor. Banyo ve tuvalet kapıları olarak tercih edilen modelleri bulunuyor. Kaliteli materyal, tasarım özellikleri ve renk seçenekleri ile Koçtaş’ta sizleri bekleyen. SÜRGÜLÜ CAM KAPI: Sürgülü ahşap kapı sistemlerinde camlı iç oda kapıları daha çok salon kapısı , mutfak kapısı olarak ayarlanır. Bir başka camlı kapı için uygun yer ise ara koridorun yeterince aydınlık olmadığı durumlarda evin en fazla güneş alan odası için düşünelebilir.


Tasarımlarımız İletişim Referanslarımız. BİRİFİNG SALON PROJELERİ. Sürgülü Banyo Kapıları : Sürgülü cam banyo kapıları , sürgülü banyo kapıları yeni tasarımları, şık ve modern sürgülü kapılar … Sürgülü Banyo Kapı Modelleri ve Fiyatları. Banyo kapıları cam ve ahşap tasarımları evlerde en çok tercih edilen modeller arasında yer almaktadır.


Bu evde de gördüğünüz gibi üst katınıza çıkan bir merdivenin giriş kısmında ve mutfağın girişinde farklı iki model kullanılmış. Kapı üretimi yapan firmanın Amerikan Kapı , Ahşap Kapı , Melamin Kapı , Lake Kapı , Laminant Kapı , İç oda Kapıları , Camlı Kapılar , Masif ve Mobilya Kapıları görülebilir, Kapı fiyatları öğrenilebilir kurumsal site. Salon Kapı Modelleri (1) Sürgü Kapı Modelleri (2) Amerikan Panel Kapı (81) Lake Kapı (40) Mobilya Kaplama Kapı (155) Yeni Ürünler.


Apartman, salon Kopenhag, Danimarka. Yeni ve orijinal bir kapı kolu arayışı içerisinde olanlar için, temiz ve mütevazi görünümüyle paneli zenginleştiren zarif bir kol.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar