9 Aralık 2015 Çarşamba

Dış cephe söve

Dış cephe söve

Söve uygulamasında dikkat edilmesi gerekenler. Cephe söve uygulamaları, profesyonel metotlar ve ürünler kullanıldığı taktirde yapı ömrüne eş değer ömre sahip olmakta, konutlarınıza değer katmaktadır. Hangi panelin, hangi sövenin nereye ne şekilde takılacağı önceden planlanır. Prekast montajı, diğer cephe yapı malzemelerinden çok daha kısa sürede biter.


METPOR dış cephe söve ürünleri hali hazırda mevcut yapı veya yeniden inşa edilen bütün yapılarda kullanılabilen hafif dekoratif dış cephe söve elemanlarıdır. Dış Cephe Kaplaması İle Mantolama Ve Söve Ugulaması. Projesine uygun olarak kendi imalatımız olan sövelerimizi istenilen ölçülerde, modellerde ve metrajlarda şantiyeye getirdik. Yapılan Laboratuvar ortamında yaşlandırma testlerinde Poliüretan söve cephe dekoratif süsleme ürünleri dış cephede 4yıl mukavemeti olduğu kanıtlanmıştır. Söve ve diğer dış cephe süsleme elemanları eps strafor, ahşap, mermer, poliüretan, fiber takviyeli beton, alüminyum kompozit panel gibi farklı malzemelerden üretilmektedir.


EPS (genleşmiş polistren) ya da strafor dediğimiz köpük ve harç kaplanarak söve üretilmektedir. Strafordan üretilen söveler , strafor ile yapılan izolasyonun vazgeçilmezi olmuştur. Pencere, kapı, balkon kenarlarına, bina köşelerine kat aralarına uygulanır. Strafor yüzeyi akrilik bazlı sıva ile kaplanarak dış cepheye uyumlu halde satılır. Uygulama yapıldıktan sonra astar ve boya yapılır.


Dış cephe söve

Piyasada farklı karışımlar yapılara el ile veya mikser kullanılarak yapılan ucuz imalat ürünlere itibar etmemenizi sizlere tavsiye ediyoruz. Geniş poliüretan söve modelleri ürün yelpazemizden zevkinize uygun özel tasarım poliüretan dış cephe süsleme çalışmaları yapabilirsiniz. Mert Söve iç ve dış cephe süslemeleri, dış cephe yapı sistemleri üretiminin yanı sıra iç cephe yapı sistemleri üretimine de başlamıştır.


Hızla büyüyen ve kurumsallaşan firmamız, yaşamın değerini bilerek dünyaya değer katan vizyonuyla ülkesine ve halkına hizmet üretmeyi amaç edinmiş, dürüst, insana değer veren. Yüklere karşı dayanıklı, yapısal yaşlanma etkilerine karşı çok mukavemetli yapısı ile uygun aletlerle isteğe gore düz veya desenli Hekimboard levhalardan üretilen söve ve diger detaylara ait yapı enstrümanları gerek fabrikasyon olarak seri halde, gerekse ihtiyaca gore özel modeler olarak yapılabilmektedir. Deco max dekoratif süslemeler, cephe kaplamaları, Poliüretan iç ve dış paneller ve Söve profil üretimi ile sizlerin özel projelerinize en iyi çözüm yolları sunarak, ekonomik koşullarda her daim destekçiniz olmaktadır.


Dış cephe söve

Kaliteli hizmetin ender adreslerinden biri olarak bizlerle iletişime geçebilir, yıllardır edindiğimiz. Söve modellerini en uygun fiyatlarla ve taksit imkanı ile satın alabileceğiniz e-ticaret sitesi. Dekoratif ısı yalıtım malzemeleri.


Bina içi izolasyon malzemeleri. Silikonlu ve Desenli Su Bazlı Cephe iç ve dış cephe boyası. Akrilik esaslı, silikonlu, oluşturduğu desen ve kalınlık ile yüzey hatalarını örten, rulo ile uygulanıp rulo ile desen verilen, hem içte hem dışta kullanılabilen, uzun ömürlü, ince ve kalın desen seçenekli cephe kaplama malzemesidir.


TYT Tasarım İzolasyon Kartonpiyer Poliüretan. Dış cephe ısı yalıtım malzemeleri. Astar ve Boyanın hava şartlarına bağlı olarak tam kuruma süresi beklenmeli ve zemine yoğun boya bırakılmamalıdır. Bu gibi durumlarda son kat boyada kılcal çatlamalar meydana gelir ve zaman içinde dış etkenlerle bu çatlaklar büyüyerek boyanın cepheden kabuk şeklinde ayrılmasına sebep olur. En iyi Söve Modelleri Günümüzde en çok tercih edilen yapı malzemesi olarak söve çok fazla rağbet görmektedir, özellikle İstanbul söve firmaları farklı modeller ve seçeneklerle başta İstanbul olmak üzere tüm ülkemize hizmet vermektelerdir.


Söve , sütun kaplama, kat silme, denizlik. Söveci – Söve imalat ve montajı bizim işimiz. Söve ses gibi dış etkenlere karşı yüksek dayanımlı bir izolasyon malzemesidir.


Alp Söve Sektörde ki tecrübemiz ile 7. SÖVE - DENİZLİK - FUGA - CEPHE. Tarihten bugüne birçok malzemeden söve imalatı yapılmıştır. PVC söve , alçı söve olanları olmuştur. Söve dış cephede iklim şartlarına dayanıklı her malzemeden yapılabilir.


Söve tanımında da belirtildiği gibi, pencere ve kapı boşluklarını yağmur sularından bir nebze olsun korumanın yanında estetik görünüm amacıyla kullanılmaktadır. Konutlarınızın dış cephelerine dekoratif bir görünüm kazandıran söve uygulamaları ile birlikte yağmurla birlikte kendini yıkama ve temizleme özelliği olan özel boyalar kullanılarak zaman içinde kirlenmeleri önlenmekte ve. Hekim Yapı iç ve dış cephe kaplama sistemlerinde kullanılan fibercement doğal çimento levhalar, çatı ve cephe panelleri, fibercement sandviç paneller, EPS yalıtım ve enjeksiyon ürünleri, EPS yalıtımlı HekimBoard hazır yapı duvar panelleri üreten sektörün öncü ve lider kuruluşudur. Sadece Doğru Adımlar Başarıyı Getirir!


Söve pencere kenarlarına kullanılan dış cephe profilidir. Eko Söve Eko söve , söve ürünlerinden farklı olarak daha ekonomik olması için daha düşük yoğunluklu eps köpük(strafor) malzemeden üretilmiştir. Egemen söve mantolama, söve ve mantolama alanında izmir de faaliyet göstermektedir. Söve Modelleri Cephe Kaplama Modelleri Denizlik Modelleri Kat Silme Modelleri Köşe Taşları Kilit Taşları Payandalar Cephe ve Pencere Aksesuarları Sütunlar Pencere Modelleri Bayilik İLETİŞİM.


Yüzeyine dış cephe astarı yapıldıktan sonra boyanabilir. Türkiye’nin önde gelen üretici ve ihracatçı firmalarındandır. Hazır Kartonpiyer ve Cephe Söveleri.


Farklı anlamlarda kullanılabilen bir terim haline gelen söve işlemi, temel olarak dış cephede kapı ve pencere çevrelerine yapılan yalıtım ve estetik amaçlı süslemelere ve onun malzemesine denmekle beraber bugün bu profillerin de içinde bulunduğu komple bir dış cephe kaplaması anlamını da kazanmıştır. BİNA Söve ürünlerine ise yeni modeller ilave ediliş olup, bu ürünlerin detay ve fiyatları ile ilgili bilgilere, ürünler menüsünden ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar