31 Aralık 2015 Perşembe

Kepenk kapı sistemleri

Kullanıcıların yaşamış olduğu en büyük problem hangi tip motor ve profil modelini yani genel anlamda hangi sistemi seçeceği noktasında olmaktadır. Kepenk Sistemleri Hakkında Bilgilendirme. Kaliteyi her zaman en ön planda tutan firmamız müşterilerinin de istekleri doğrultusunda ve sektöründeki teknolojik gelişmelere paralel olarak kendisini sürekli yenilemektedir. Yıllar geçtikçe birçok modeli gelişmiştir. Aslında kepenk bir kapı modelidir.


Hangar kapıları , endüstiriyel kapılar , otomatik kapılar , kepenkler , bahçe kapıları , garaj kapıları , pergola sistemleri ve otopark gölgelendirme sistemleri ile keşif, tasarım, imalat, montaj ve satış sonrası hizmet veren firmamız sektöründe söz sahibi konumda yer almaktadır. Yılların vermiş olduğu bilgi ve birikim ile otomatik kapı ve kepenk sistemleri alanında hizmetlerini sürdüren firmamız küçük orta ve büyük çaplı tüm işletmelere hizmet vermektedir. Montaj ve Teknik Servis Hizmeti Firmasıdır.


Mağazamızın ve dış mekana açılan depomuzun çelik kepenk sistemlerini STORPENK ile kusursuzca gerçekleştirdik. Kendilerine başarılarının devamını dilerim. Mustafa Çelik İŞLEM GRUP. Ayrıca İstanbul İl sınırları dışında da hizmet vermektedir.


Mertur Kapı Bariyer Sistemleri ve Hizmetleri. Otomatik Panjur Sistemleri. Kapı taktıracağınız yerin ölçüsünü bize ilettiğinizde teknik ekibimiz size fiyat verecektir. Müşteri memnuniyetini prensip edinmiş olup, uzman ve güleryüzlü satış ve teknik ekiplerimizle siz müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Galvaniz çelikten üretilen otomatik kepenk sisteminin Türkiye’deki ilk üreticilerden olan PROFİLİST, teknolojik makine parkuruyla sektörün de teknolojik gelişimlere önce olmanın gururunu yaşamaktadır.


KEPENK Özbosan Sektörün ilk kepenk üreticisi olmakla beraber yurt içinde her bölge de bayi ağını kurarak ÖZBOSAN markasını yaygınlaştırmış, son yılda yurtdışına da ürünlerini pazarlamaya başlamıştır. Yusuf kepenk , bu güne kadar bir çok projenin altına imzasına atmıştır. Ankara otomatik kapı ve otomatik kepenk tamiri, bakım ve onarım hizmetleri. AH, San Francisco California, United States. Working Hours Mon-Sat: 9. Bundan on on beş yıl öncesine kadar kepenk sistemleri elle manuel olarak çalışmaktaydı.


Kepenk kapı sistemleri

Hatta kapanırken oldukça gürültü çıkaran ve esnaflar arasında daraba olarak adlandırılan kepenkler şimdiki sistemlerin atası olarak adlandırılabiliriz. SCS otomatik panjur sistemleri. Modern ve geneleksel tasarım için yenilikçi kepenk sistemi. Kepenkler , geniş kullanım olanakları sunar: Evde özel bir vurgu, komşuların meraklı bakışlarına karşı görünme koruması, güneş koruması olarak ve oda sıcaklığını ayarlamak için.


Fotoselli Kapı Sistemleri. Teknolojinin insana sunduğu son hizmetlerden biri de, sistemin sağladığı faydalardır. Veranda Bahçe Sistemleri. Hız ve Güvenlik Bir arada. Mağaza kepenk , pencere ve garaj kapıları olarak geniş bir uygulama alanına sahiptirler.


Kepenk kapı sistemleri

Mini pencereli modelleri ile güvenlik görevini yaparken vitrininizi de sergilemeye devam edebilmektedir. Anadolu ve Avrupa Yakası Anadolu ve Avrupa yakası tüm semtlere ücretsiz keşif , montaj ile sizlere daha iyi hizmet sunuyoruz. Farklı mimari detaylarla uyumlu olarak kullanılan otomatik kepenkler motorlu veya uzaktan kumandalı olarak kullanılabilmekte ve kullanıcılarına büyük kolaylık sağlamaktadır.


Kısaca avantajlarına değinecek olursak, otomatik kepenklerde kullanılan motor tipleri oldukça güçlüdür ve kullanım talimatına uyulduğundan uzun yıllar sorun yaşamadan kullanım hakkı tanır. Masif ahşap olan kepenk kanatları ham olarak bile kullanılabilecek bir işçilik ve kaliteye sahiptir. Pencere ve kapı dışında, giyinme odası kapıları , radyatör kajı, kapı , paravan, dolap kapağı, partition wall gibi çok çeşitli amaç için de kanatları kullanmak mümkündür. Servis ağında otomatik kapı , seksiyonel kapı , fotoselli kapı , otomatik kepenk , hızlı pvc kapı , yangın kapıları ve otomatik geçiş sistemleri bulunmaktadır. RÜNLERİMİZ Yanar kapı motorları, endüstriyel kapı motorları, garaj kapısı motorları, bariyer sistemleri , dairesel kapı motorları ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.


Kepenk kapı sistemleri

Aynı zamanda kepenginizi açma ve zorlanma durumunda anında size bilgilendirme sistemine sahip olacaktır. Pvc de bulunan tüm renkler, aynı laminasyon kaplama ile mevcuttur. Garaj Kapısı , Hangar Kapısı.


Sıvanabilir, Yalıtımlı Panjur Kutusu. PVC ANKARA PVC PVC ANKARA PENCERE KAPI PVC DOĞRAMA CAM BALKON ÇELİKKAPI ISICAM INTERPEN INTERWIN ALINE pencere kapı doğrama ankara pencere pvc doors and windows producer aluminum doors and windows producer turkish steel door producer garage doors producer shutter producer fire resistant door producer pidosan. Centro, sektörde uzun yıllar yetişmiş personel kadrosu ile otomatik kepenk çelik ve alüminyum, panjur sistemleri , yükleme korunakları, hangar kapıları , pvc kapılar , seksiyonel kapılar ve çeşitli rampalar gibi sektöründe öncü firma olmak için hızla yatırımlarına devam etmektedir. Akordiyon kepenk ve bariyer sistemlerin haricinde ,otomatik kepenk , otomatik panjur,otomatik garaj kapıları , otomatik bahçe kapıları , fotoselli kapılar , alüminyum doğrama , ofis bölme işlemleri , sineklik , pimapen kapı pencere sistemleri , alüminyum küpeşte sistemleri , katlanır cam ve cam balkon ,Kompozit kaplama.


Mevcut pencerenin kasa profiline, kepenk kasa profiline veya duvara kolayca monte edilir. Bursa otomatik kepenk otomatik panjur ve fotoselli kapı sistemleri ile ilgili ürün tanıtımları ve uygulamalarını içermektedir. Ankara ve tüm Türkiye genelinde otomasyon sektöründe hizmet vermekteyiz.


Kendi imalatımız olan ÇELİK KEPENK SİSTEMLERİ konusunda ileri düzey hizmet vermekteyiz. Kurulduğu yıldan beri otomatik kepenk ve kapı sektöründe hizmet sunmakta olan firmamız, yılların deneyimiyle bu alanda uzmanlaşmış kurumsal bir firmadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar