17 Aralık 2015 Perşembe

Küpeşte korkuluk

Küpeşte korkuluk

Kataloğumuzu dijital olarak inceleyin. Tüm kataloglarımz için tıklayın. TL den başlayan fiyatlarla. Meriven korkulukları ve balkon küpeşte modellerinin üretilmesine ve yurtdışı pazarlara ulaştırılmasında öncü olan firmamız, alüminyum küpeşte korkuluk sistemlerini her geçen gün daha çok geliştirmekte, yenilikler katmakta ve güvenirliğini arttırmaktadır.


Sırbistan Büyükelçisi Sayın Dr. Tanju Bilgiç ve Ticaret Müşaviri Sayın Gülçinay Mumcu standımızı ziyarete. KÜPEŞTE KORKULUK METRETÜL FİYATLARI Merdiven İçi Kavisli Ahşap Baston (Dikme) Ve Üstüne Ahşap Küpeşte 1. Ylmaz cam dekorasyon olarak hizmet verdiğimiz her alan da ekip ve ekipmanlarımızla siz müşterilerimize en iyi, kaliteli hizmet verebilmek için buradayız. Yapılarda güven ve estetik için seçilen korkuluklar üç farklı kategoride değerlendirilir.


Bugün için tarihten gelen AHŞAP, topraktan gelen ALÜMİNYUM, petrolden gelen PLASTİK farklı özellikleri ile doğrama ürünlerinin belli başlı elemanlarıdır. Paslanmaz korkuluk fiyat analizi Gerek güvenlik, gerek şık görünüm için tercih edilen paslanmaz korkuluk modelleri fiyatları projenin ölçülerine ve model çizimlerine göre farklılık göstermektedir. Paslanmaz korkuluk , alüminyum korkuluk , ferforje korkuluk modellerinin birim fiyatları, toplam mtül, montaj yerinin detay özellikleri, montaj yerinin mesafesi ve tercih edilecek olan malzeme kalitesine göre şekillenmektedir.


Teras küpeşte diye de adlandırılan bu ürün genelde dış mekanlarında da kullanılmaktadır. Paslanmaz küpeşte gerek görsellik gerekse sağlamlık bakımından diğer küpeşte malzemelerinin önüne geçmektedir. Cam ve Ayna ‘nın sınırsız dünyasına buradan ulaşabilirsiniz. Pleksi Modellerimizi İnceleyin ! Yalnızca ara sıra silinmesi yeterlidir.


DETAYLARI İNCELE Yüksek Kalite Uygun Fiyat Kaliteden ödün vermeyen firmamız Etik Metal aynı zamanda uygun fiyat garantisi sunuyor. Keşif Ücretsiz Yerinde keşifle size en uygun modeli sizinle beraber seçip fiyat seçenekleri de sunuyoruz. Dikme küpeşte ve korkuluk sistemlerinde zemine çakılan mm çapında borulardır. Bu nedenle sağlamlığı çok önemlidir. Sistemin belkemiğini oluşturur.


Amacımız, Karadeniz Paslanmaz olarak titiz çalışma ve kalite prensibi ile siz değerli müşterilerimize en kaliteli hizmeti vermektir. Firmamızda ayrıca küpeşte malzemelerinin satışı da yapılmaktadır. Küpeşte ve korkuluk aksesuarları ihtiyaçlarınızı karşılarken üreticisi ile çalışmanın kolaylığını yaşayın. Gününde Montaj Uygulamalarınızı söz verdiğimiz günde ve saatte montaj yapıp sorunsuz şekilde kullanımınıza sunuyoruz.


Areks alüminyum korkuluk kare küpeşte korkuluk imatı. Kare ve yuvarlak küpeşte elemanları imalatımız vardır. En yeni modeller, modern tasarımlar camlı küpeşte imalatımız mevcuttur. Merdivenlere, balkonlara, havuz kenarlarına ve inşaatların birçok bölümüne emniyeti ve hoş bir görünümü sağlamak için alüminyum korkuluk profilleri kullanılarak yapılan dekorasyona alüminyum küpeşte ve korkuluk denir. Küpeşte aksesuarları ve küpeşte profilleri tedarik ve çözüm ortağınız.


Uygun fiyatlı çözümler sunarken kaliteden de taviz vermememiz esas ilkemizdir. Standart alüminyum korkuluk uygulamalarının yanında, özel malzeme ve farklı renklerden imal edilmiş korkuluk malzemeleri de ürün yelpazemizde mevcuttur. Efem-İş Küpeşte , ahşap küpeşte ve ahşap merdiven imalatı ve montajı yapmaktadır. Küpeşte merdivenlerde bulunan korkuluk yani trabzanın üst kısmında bulunan ve elle tutulabilen parçayı oluşturur. Tek parça şeklinde inşa edilebilen küpeşte , genellikle ahşap merdivenlerde yine ahşap malzeme kullanımı ile gerçekleştirilir.


Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliğinin 46. Yani merdivenlere bu korkuluğu ve küpeşte. Korkuluk ve küpeşte nedir? Duvarlar, korkuluk ve tercihen aynı malzemeden yapılmış. Dubleks ve villa merdivenlerinde şık ve led aydınlatmalı ışıltıyı plexi korkuluk montajı yaparak renkli renksiz basamak saydam pleksi küpeşte ayak modeli kullanmaktayız.


Küpeşte korkuluk

Merdiven korkuluk üretimi,cevherinden bakır çıkarma pirinç metal gibi daha basit bir vasıta gerektirir. Pirinç Antik,çeşitli kalite ve renk pirinç alaşımları bir gruba karşılık gelir. Metal korkuluk buna kırmızı renk veren bakır pirinç çinko eklenmesi sarı ve beyaz değişir.


En iyi bilinen ve en çok kullanılan adı verilir. Bronz ve paslanmaz çelik korkuluklar nikel kaplama, krom kaplama veya. Balkon korkuluk sistemleri, yatay emniyetli, dikey emniyetli ve camlı merdiven korkuluk sistemleri olarak kategorize edilebilir. Ekonomik tercihlerde yatay emniyetli dediğimiz modeller vardır.


Küpeşte korkuluk

Dikey emniyetli küpeşte korkuluk sistemleri de çok kullanışlıdır diyebiliriz. Esasen paslanmaz küpeşte teknelerde paslanmaya karşı bir alternatif olarak kullanıldı. Alüminyum sektöründe üst seviyede kaliteli ürün ve hizmet üretiyoruz, yaratıcı çözümler sunuyoruz, yeni ürünler üretmeyi seviyoruz. Ayrıca paslanmaz krom korkuluk cam korkuluk ahsap döner küpeşte korkuluk seceneklerimiz de mevcuttur.


Merdiven gurubumuza italyan mobırolo ve polan atrium merdiven markası ile dar alan ve spiral merdiven konusunda satışımız mevcuttur. Firmamız paslanmaz korkuluk , paslanmaz çelik özürlü tutamaklari, sonsuz dönerli bayrak direkleri, paslanmaz çelik sinir elemanlari, merdiven korkuluklari, trabzan, küpeste, paslanmaz korkuluk ve küpesteleri, paslanmaz çelik balkon parapet korkuluklari, paslanmaz çelik lazer kesim lama dikme takimlari, lamali camli korkuluklar, Fransiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar