25 Aralık 2015 Cuma

Otomatik kapı ayarları

Elle açılan-kapanan ve yarı otomatik kapılar katta kullanılırken, tam otomatik kapılar hem katta hem de kabinde kullanılmaktadır. Binalara fonksiyonellik kazandıran otomatik kapılar, aynı zamanda estetik görünümüde desteklemektedir. Yani otomatik (yana) kayar kapı.


Fotoselli kapı ” anlamına gelen diğer terimlerden bazıları şunlardır: Cam kapı , otomatik kapı , yana kayar kapı vs. Biz bunu daha da resmileştirerek, “yana kayar fotoselli kapı ” terimini kullanmayı tercih ettik. Anakart şeklinde olan kontrol üniteleri üzerinden bariyer veya otomatik kapı motorunun ayarları yapılır, ve ayarlanan şekilde çalışması sağlanır. En önemli bölümlerden biri olan bu bariyer beyni veya otomatik kapı beyni dediğimiz kontrol kartları sistemin oldukça önemli ve son derece pahalı birimlerinden biridir.


Favori Aramanız Bulunmamaktadır. Elektriklerin gelmesi durumunda kilitli olan kapı kullanıcıdan aç komutunu bekler ve öğrenme moduna geçerek otomatik hale döner. Elektronik kilit ile kilitlenmiú bir kapı dıarıdan kesinlikle açılmaz.


Otomatik kapı ayarları

Dorsis otomatik kapı sistemleri olarak otomatik -fotoselli cam kapılar, yanakayar bahçe kapı motorları ve dairesel açılır bahçe kapısı motorlarının satış ve uygulamalarını yapmaktayız. Nice kontrol kartları yada Nice kontrol. Kapı motoru 24v dc voltaj ile sessiz çalışacak, 150N kuvvetinde tahrik gücüne sahip olacaktır. Zamandan tasarruf sağlayan sürgülü kapı motorları, müşterilerimize uzun ömürlü kullanım imkânı sunmaktadır.


Filed under Hidrolik kapı yayı, Hırdavat, Kapı aksesuarları Tagged with no, 2-güç ayarlı, no, no, daf, hidrolik kapı yayı ayarı, hidrolik kapı yayının ayarlanması, ito, kale hidrolik, kale hidrolik kapı yayı, kale kapı çek, kale kapı hidrolik kapı yayı, kale kapı hidroliği, kale kapı hidroliği fiyatları, kale. Otopark Bariyeri ve elektronik Kapı Kontrol sistemleri uygun fiyatları ve GeT taksitli online alışverişt seçenekleriyle sahibinden. Günlük Bildirim Ayarları. BISS şifresi elle girilebilir, Beğenmediğiniz takdirde gün içinde iade edebilirsiniz. Mekanizma gürültüsüz ve sarsıntısız çalışacak şekilde tasarlanarak imal edilmiştir.


Otomatik kapı ayarları

Açılma, kapanma, yavaşlama, limit switch, vs. Motor limit ayarları mekanik switchler sayesinde kolaylıkla yapılır. Elektrik kesintilerinde motor manuele alınarak kapı rahatlıkla açılabilir. Eğer garajın başka girişi yoksa, manuele alma kolu anahtarlı olarak dışarıda tutulmalıdır.


Opsiyonel olarak otomatik kapanma sağlanabilir emniyet fotoseli bağlanabilir. FAAC A1COMPACT ince mekanizma otomatik kapı sistemleri, yekpare ebatları sayesinde, her türlü mimari ortama uyarlanabilir ve sınırlı mekanlarda bile çözüm ortağınız olabilir. SD Keeper programlama ünitesi (Standart) 3. Dorma ve Kaba artık dormakaba olarak karşınızda.


Montaja Hazır, Ayarları Yapılmıştır. Türksat 4A otomatik kanal frekans ayarları. Otomatik mod (fabrika ayarları ) 2. TKGS) ile uyumlu kanal yayın alıcıları yeni frekansları otomatik olarak güncelleyeceği, yüksek çözünürlüklü HD. Buzdolabı ayarları için bir önceki konuyu okuyunuz.


Kapıyı, bir taraftan çekerken, diğer taraftan da iterseniz, kapı tam açılacaktır. Açılırken durma, kapanırken geri dönüş hassasiyet ayarları bulunmaktadır. Kapılar otomatik olarak kapanmıyor. Kendisine ve engellere zarar vermez. Kapı açık kalması sorunu nedeni ile kışın ısının kaybedilmesi, yazın soğutulmuş havanın kaybedilmesi önemli bir ekonomik açık oluşturur.


Radarlo kapı sistemleri ile bu sorun ortadan kaldırıldığı için yalıtım konusunda önemli bir tasarruf elde edilmiş olur. Kalma Süresi Gibi Ayarları Trimpot’larla Ayarlanabilmelidir. Gösterge yardımı ile kapının açılma –kapanma vs gibi ayarları 1-rakam dilimleri arasında ayarlanabilir olmalıdır.


Dacia üretimi yapılan fabrikada çalışanın araca uyguladığı hunharca kapı testi. Bu ayardan sonra sıfır araç alırken bir kez daha düşünmek gerek. Etiketler: dacia, fabrika , test.


Kapı yerden 40mm yükseklikte bir cisim ile temas ettiğnde geri açılmalıdır. Değiştirme işlemi tamalandığında “set butonuna tekrar basarak. Araç ayarları fonksiyonu sayesinde aracı kilitlediğinizde kapı aynalarının otomatik olarak katlanmasını ayarlayabilirsiniz. Her iki kapı aynası düğmesine de bastığınızda, kapı aynaları herhangi bir engel oluşturmayacak şekilde aracın yanlarına doğru içeri çekilir. OTOMATİK AMELİYATHANE KAPISI:.


Kapının tüm fonksiyonları ve ayarları dijital bir sellektör vasıtası ile sağlanır. Kapı kapanırken araya bir engel girmesi durumunda kapı otomatik olarak geri açılır ve engel ortadan kalkıncaya kadar kapanmaz. Kart üzerinde bulunan adet ayar trimpotu ile minimum hız, güç (mesafe) ve hassiyet (hareket yoğunluğu) ayarları ayrı ayrı yapılabilir.


Otomatik kapı ayarları

NEMLİ NOT: Yön ayarı yapılırken, sensöre dokunmadan plastik yüzeylerden tutarak ayar yapmaya özen gösteriniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar