14 Aralık 2015 Pazartesi

Sürgülü kapı motoru

Servis ve ürünlerimiz sektörün lider hizmetini vermektedir. Bunun yanında en uygun fiyat garantisi mevcuttur. Takım emniyet fotoseli 4. Adet kumanda alıcısı (dahili ) 6. Sürgülü Kapı Motoru ” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Zamandan tasarruf sağlayan sürgülü kapı motorları , müşterilerimize uzun ömürlü kullanım imkânı sunmaktadır.


Sürgülü kapı motoru

Kapı önünde zaman kaybını önlemek için endüstriyel tip kapılar için ve suikast endişesi olan, güvenlik gerektiren askeriye, polis merkezleri ve buna benzer yerler için dizayn edilmiştir. Gmt Sürgülü yanakayar bahçe kapı motorları sezgisel malzemeler ve uzun süre çalisan emniyetli bir ürün ve saglam bir gelenege dayanan teknoloji kullanir. Basinçla yapilan Plastik üst kapak ve alüminyum alt gövdesi ile hafif ve dayanıklı bir sekilde dizayn edilmistir. Kontrol ünitesi motor üzerindedir. MOTOR SETİ VE AKSESUARLARI.


Maksimum saniyede santim açma hızına sahiptir. Kit içeriğinde Flaşör lamba, emniyet fotoseli, mt. Kapı Motoru her türlü bariyer sistemleri, bahçe kapısı motoru ,nice kumanda,garaj kapısı motoru fiyatları, yanakayar kapı motoru bulabileceğiniz tek adres.


Bir cevap yazın Cevabı iptal et. Bahçe kapılarında genelde. Kullanımı da çok çabuk alışılabilecek kolaylıktadır. Bft Deimos Bt A6yana kayar kapı motorlarının, mekanizması kolay montaj sağlar.


Sürgülü kapı motoru mükemmel teknik özelliklere sahip bir motordur. Yanakayar kapı motoru mekanizması oldukça sağlam özel bir alaşımdan üretilmiştir. Her otomatik kapı , motor ve aksesuar çeşitlerinde olduğu gibi teknolojinin tüm imkanlarından yararlanan firmamız akıllı teknolojik.


Sürgülü kapı motoru

CYD OTOMASYON sahip oldugu bilgi ve tecrübeyi siz degerli müsterileri ile paylasmanin heyecanini duyar. Garaj kapısı yaptırırken nelere dikkat edilmedilir? Yana kayar sürgülü kapı motoru nasıl seçilir? Motor Kilidi : Motor dişlisi bekleme durumunda yapısı gereği kilitlenir.


Kapının el ile kontrol dışı açılması engellenmiş olur. Otomatik Kepenk Kumandaları. Söz konusu sistemler sayesinde kapılar çok daha rahat bir şekilde açılıp kapanmaktadır. Günümüz teknolojilerinde otomasyon her alanda kullanılmaya başlandı. Santral tip kapı motorları ise kapı mekanizmasının orta kısmına yerleştirilen kapı motorlarıdır.


Meskenlerde kullanılan bahçe kapıları da istenirse otomatik hale. Stark kapı motoru 6kg kadar kapılar için kullanılır. Dahili motor sargısı termik koruma. Sürücü kurulumu, manüel programlama. Elektrik kesintisi durumunda, kapının manüel olarak açılabilir ve kapatılabilir.


Cam kapı sistemleri, sürgülü , manuel ve otomatik kapı seçenekleri ile ev, ofis, işyeri gibi mekanlarda hayatınızı kolaylaştıran şık ve modern kapı modelleridir. Cam kapılar , bir odaya kolay erişim sağlamak için ev ve iş ortamlarında kullanılır ve çok çeşitli avantajlar sunar. BlocK BariyeR Sürgülü yana kayar açılır bahçe kapı motorları tamamı ithal kaliteli motorlarla otomasyonu sağlanıp malzemeler uzun süre çalisan emniyetli, saglam dayanıklı teknoloji kullanir. Basınçla yapılan Plastik üst kapak ve alüminyum alt gövdesi ile hafif ve dayanıklı bir şekilde dizayn edilmiştir. Dayanıklı üst kapağı motoru ve elektronik bileşenleri darbelerden ve dış hava şartlarından korur.


Portekiz Yana Kayar Kapı Motoru Montaj İçeriği: adet Motor , Metre kremayer dişli, çift emniyet fotoseli, adet flaşör ikaz lambası, adet kumanda. Haz Duyurular Shutter kepenk motorları yeniden aramızda. May Bizden Haberler SIMPLE Model Bariyer GENIUS S. A Firmasının yeni üretmiş olduğu, son derece innovatif bir bariyerdir. TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo firmamıza aittir.


Uygulama alanları, bahçe, kapalı ve açık otopark kapıları , demir yana kayar kapılar içi motor sistemleri, fabrika giriş kapıları ve site giriş kapıları gibi alanlarda rahatlıkla kullanılmaktadır. Beta Kapı , Temelleri Beta Motor A. Giriş ve Çıkış noktalarında araç kontrollü girişi. MER NASUHİ BİLMEN İMAM HATİP O. Mercedes Sprinter modeller içindir. W9Kasa için uyumludur. Bu modeller, özellikle bahçe, garaj, fabrika alanları, depo kapıları gibi alanlarda yoğun şekilde ve elverişli koşulları ile kullanılmaktadır.


Sürgülü kapı motoru

Düşük gerilimli bir motor ve duvara yerleştirilmiş kumanda paneli aracılığıyla açılan otomatik modeli veya ankastre kol sistemi ile manüel modeli mevcuttur. Oto Sürgülü Kayar Kapi Motoru Montaji Ankara.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar