14 Ocak 2016 Perşembe

Akustik tavan modelleri

Kanopi akustik tavan sistemleri NRC akustik değeri ( ses emilim yutum değeri ) 0. Montaj bilgisi ve görselleri hazırlanmaktadır. Delikli, derzli akustik ahşap tavan paneller, zengin renk ve desen seçeneklerinin yanında ahşap panel modelleri ile dekoratif tavan akustik kaplama ürünleridir. Modern panellerimiz Ttaşıyıcılara, ahşap panellerin özel köşe detayı sayesinde geçmesi ile oluşturulur. Bu sistemde taşıyıcılar görünmez. Etiketler ahşap akustik panel, akustik kaplama, akustik kaplamalar, delikli akustik panel, derzli akustik panel.


Dek-mar sistemleri ile yapılabilecek çok şey var ve mimarın tasarım fikri her zaman yol gösterici ilkedir. Belirli bir odadaki akustik , bir ses kaynağı ve bir dinleyici arasındaki ses iletimini etkiler. Vektörel borulu ve çubuklu, ses yalıtım ve izolasyon sistemleri , ahşap panel tavan kaplama fiyatları. MDF ve Mdf-Lam ahşap paneller kullanılarak imal edilmektedirler.


Akustik tavan ile ilgili gereksinimler. Ledli kanopi tavan paneli ışıklı akustik tavan sistemleri toplantı odası, kütüphane, seminer salonu ses yalıtımı vb. Tve Clip-in sisteme uygun mm’lik mdf lam ahşap tavan karoları vardır. Duvarlarda ve tavanlarda kullanılan modelleri vardır. Ses yalıtımı dB olan akustik ve ses geçirmeyen kapı çeşitleri yapılmaktadır.


Delik ve derzli tavan ahşap panel modelleri farklı renk tonlarında üretilebilmektedir. Kumaş kaplı tavan paneli adından da anlaşılacağı gibi tavanlarda akustik düzenleme, yankı ve eko kesici malzeme olarak kullanılmaktadır. Bu panellerin değiş ebatlarda ve farklı renklerde üretilebilmektedir. Düşünülen mekana göre akustik tavan modeli parçaları küçültülebilir. Duruma göre bu parçalar çıkartılabilme özelliğine de sahiptir.


Baskılı duvar kağıdı ve gergi tavan ile saat üretim yapıyoruz. Hem aydınlatmada hemde dekoratif amaçla kullanılmaktadır. ALÇIPAN SİSTEMLERİ AKUSTİK. Tavanda ses yalıtım malzemesi kullanmak ve bu malzemenin hem akustiği hemde sesi düzenlemesini istiyorsanız kullanabileceğiniz bir diğer malzeme sarkık biçimde duran melamin ham maddeli flok kaplı modeli de olan dikey ve yatay köpüktür. Açık ofislerde yüzer kaset tavan sistemleri akustik olarak üretilmesi gerekmektedir.


Akustik tavan modelleri

Tavana çarpan ses dalgalarının bir kısmının emilerek doğru bir şekilde ortama yayılmasını akustik tavan panelleri sağlar. Aşağıda değişik modellerde panel örnekleri için akustik performans değerlerini inceleyebilirsiniz. Modern ofis bölme sistemleri tasarımında uzmanlaşan, size tam bir dizi tasarımcı bölme sistemi sağlayabiliriz. Ofis ortak alanını, konferans odası düzenini dönüştürmek veya ofis akustiğini geliştirmek isterseniz, mükemmel ofis düzeni tasarımı oluşturmanıza yardımcı olacağız.


Profesyonel kadromuz ile danışmanlık hizmeti de sunmaktayız. En çok tercih edilen EN POPÜLER ÜRÜNLERİMİZ. Lineer Panel Kaplama Sistemleri. Bass küpü sünger, bass kırıcı özellikte 10x10cm ve 40x40cm ebatlarında farklı modeller oluşturulabilecek akustik sünger.


Farklı yüzey modelleri ile kullanıldıkları alanlarda dekoratif ve estetik bir görünüm sağlamalarının yanı sıra sesleri yutma yani yaymama özelliği dolayısıyla gürültülü ortamlarda sesin dışarıya çıkmamasını sağlamak amacıyla tercih edilen tavan türüdür ve daha çok sinema ve tiyatro, oteller, alışveriş merkezleri vb lerinde kullanılır. Tavan ve duvarda akustik çözümle birlikte doğal görünüm istenildiğinde, ahşap en doğru seçim olmaktadır. Taşyünü Tavan Sistemleri , İleri seviyede akustik kontrol, yangına karşı dayanım, ısı yalıtımı, ışık yansıtması, kolay-hızlı uygulama ve farklı yüzey görünümleri ile estetik çözümler sunar. Projesine bağlı olarak uygulanacak değişik model duvar panelleri ile farklı akustik performanslar sağlanabilir.


Dikey, yatay, altıgen ve kare şekilli olmak üzere yüzer akustik panel sistemleri uygulamaktayız. YÜzer asma tavan akustik panel sistemlerimizin tavan yapısına göre uygulama şekilleri. Kombine tavan sistemleri akustik ve farklı yapıları ile de dikkat çeker.


Ev içinde salonda kullanılacak olan kombine asma tavan sistemleri büyük bir odayı harkülade bir alana çevirebilir. Ayrıca stüdyo dairelerde duvarlar ile birlikte kombine edilmelidir. Kenar büküm yerleri arka yüzeye 3-cm. Alternatifi bol olduğundan şık bir görünüm sağlayan akustik asma tavanın yüzey seçenekleri boldur. Asma Tavan - VRC Yapı Metal AsmaTavan Ltd Sti.


Bu akustik asma tavan modelleri hem ses yalıtımı sağlar hem de görünüş olarak özel tasarım modeller ile çok şık bir tavan oluşturulmasına. TANIDelikli tavan karoları dekoratif görünüm ve en iyi ses emisyonu sağlamaya yönelik çalışmalar doğrultusunda Perfopan mühendisleri tarafından geliştirilmiş. Yankı Düzenleyici Tavan Panelleri Görüntüle. Dekoratif Tavan Panelleri Görüntüle. MESH TAVAN İLE AYDINLATMA : “Asma tavan ” alanındaki en yeni ve kullanılabilir tavan sistemidir.


Akustik tavan modelleri

Altıgen akustik kumaş kaplı duvar panelleri aynı zamanda kanopi yüzer tavan panelleri olarak’ta kullanılabilir. Ofisiniz ve işyerinize akustik iyileştirmenin dışında dekoratif açıdan’da. Baffle panellerin basotect modeli de elimizde mevcuttur.


Yüzer tavan paneli fiyatı almak için firmamızla görüşünüz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar