21 Ocak 2016 Perşembe

Nordson türkiye

Operating in over countries, Nordson is the leader in precision dispensing, fluid management, and related technologies. We offer products and systems for managing adhesives, industrial coatings, sealants, paints, polymers, fluids and biomaterials. Bu sayfada yerelleştirilmiş içerik ve iletişim bilgileri yer almaktadır. Ayrıntılı ürün bilgileri İngilizce olup buraya tıklayarak erişilebilir.


Nordson isimli markanın, 10310isimli modeli için türkiye satışını yapmaktayız. Anasayfa Nordson Nordson Türkiye. Firma olarak Nordson urunlerinin Türkiye ve Dünya genelinde satışını ve tedariğini yapmaktayız.


En uygun fiyatlar için bizimle iletişime geçin. Nordson ürünleri ile makinenizi teknik açıdan iyileştirirken giderlerinizden tasarruf edin. Modern teknolojiye sahip ürünlerimiz yıllardır bir çok endüstri kolunda başarı ile yer almaktadır.


Nordson türkiye

Müşteri gereksinimlerine uygun olarak üretilen Nordson Türkiye Distribütörü olmadığımız bu ürünler sağlamdır. Nordson marka ürünün fiyat ve tedarik süresi hakkında teklif almak için info@yursat. YURSAT olarak Nordson ve portföyümüzde bulunan on binlerce farklı marka ve model Endüstriyel ürün yedek parça cihaz isteklerinizde Firmanıza Kapı Teslim satış gerçekleştirilmektedir. AAT Makina Sanayi ve Ticaret A. ATatürk Mahallesi, Vatan Caddesi, No:347Ataşehir, İstanbul TEL: 02496FAX: 0249626.


HORTUM FİYATLARINI MUTLAKA SORUNUZ. NG firması 20yılında Yavuz Tezcan tarafından endüstride kullanılan sıcak tutkal makinalarına ucuz ve kaliteli teknik servis hizmeti ve yedek parça sağlamak amacıyla kurulmuştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar