18 Ocak 2016 Pazartesi

Dın 931 civata

Civata imalatında kullanılan sade karbonlu ve alaşımlı çeliklerin mekanik özellikleri için tıklayınız. Metrik vidaların harici diş toleransları için tıklayınız. Yeni Web Sayfamız hizmete açılmıştır ve bütün ürünlerimizi sergilenmekdir. Ozel imalatı hizmetimiz ile istenilen civata somun vb ihtiyaçlarınızı karşılayabiliriz. DIN normunda cıvata kaliteleri 4. Thread length for bolts between 125mm.


Boylar arasındaki civatalar için diş boyu. Den uzun boylu cıvatalar için diş boyu. Vales are given in milimeters. Gökay Civata Endüstri Malzemeleri San. Boztaş Cıvata günümüzde Türkiye nin en büyük cıvata , somun, saplama ve ankraj imalatçılarından biri konumundadır.


Yüksek dayanıklılık özelliği sayesinde tüm sektörlerde tercih edilmektedir. ODM 1YB (Kasa) Cıvatası. Din 9Yarım DişMetrik Civata. Yılında Kurulan ÖZGÜR CİVATA BAĞLANTI ELEMANLARI Ltd.


Dın 931 civata

Taksit tablosunda altı çizgili alanlar peşin fiyatına taksit seçeneklerini gösterir. Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz. World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz.


Türkiye genelinde satış dağıtıcısı olmak amaçlı kurulduk. Bu ürünlerle beraber, doğrudan ürün satışı konusunda etkinlik göstermeye başladık. Dayanımlı Çelik Civatalar , İmbus Civatalar , Havşabaşlı Civatalar , Matkap Uçlu Vidalar, Çelik Dübeller. Standardizasyonda Uluslararası normları ( DIN , TSE , ISO ) yakalayan ürünleriyle Vitas vida , toplam kalite anlayışını işletme politikasının merkezine almıştır.


Modern teknolojisiyle otomasyona tabi olan ürünlerin kalitesini TSE ve DIN standartları ile belgelemiştir. DIN 9-9WİTHWORT CİVATA. Basınç sınıfına göre flanşın birbirine bağlantısını sağlayan civata deliklerinin sayısı değişebilir. Anahtar Başlı Civata dın 933. Alyan Başlı Civata dın 912.


Sivri Uçlu Setskur dın 914. Civata Somun ve Pullar Hava kanalı montajında yaygın olarak M8xmm, M8x25mm, M10x25mm ve M10x30mm cıvata kullanılması tavsiye edilir. Paslanmaz Civata dın 933.


Dın 931 civata

PROVA CİVATA VE BAĞLANTI SİSTEMLERİ günümüzde Türkiye’nin en hızlı büyüyen civata , somun, saplama ve ankraj imalatçılarından biri konumundadır. Bulunduğu büyük projelerle sektöründe tanınmaya ve markalaşmaya başlamıştır. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz.


Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Tüm Vitaş Vida ürünlerinde öncelikli hedef kalitedir. Civata , Civata Ürünleri, Civatacıyız, Kale Vida , Norm Civata , İnka Yapı Bağlantı Elemanları Bayi, Altıköşe Civatalar , Allen. Civata ve somun üretiminde kullanilan her cins kalip, takim ve avadanliklar bilgisayar kontrollü isil islem firinlarinda isil isleme tabi tutulmaktadir.


Altı Köşe Başlı Çelik Civatalar. Daha fazla bilgi için gönderiyi ziyaret edin. Tecom Plaza Kavacık Mahallesi Muhtar Sokak No. Akülü El Aletleri, Aşındırıcılar Civata ve Bağlantı Elemanları ve binlerce ürün çeşidimiz ile hizmetinizdeyiz.


Aksu Civata Tüm Hakları Saklıdır. Kullanılan cıvatanın, somunun, pulun vb. Bu ifadeler dünyanın her yerinde aynıdır. Civatalar Kategorisindeki Tüm Ürünler Bu kategoriye yeni ürün eklenince haber ver Bu kategoriye ait hiç ürün bulunamadı. Enerji nakil hattı ve baz istasyonları imalatçıları vb.


Metrik Yuvarlak Baş Çelik Kasa Civatası – DIN 603. AKD Civatalar , Altıköşe başlı civatalar veya demir altıköşe başlı ve çelik altıköşe başlı civatalar olarak üretimimizde ve stoklarımızda mevcuttur. Değerli proje sahipleri nereden cıvata aldığınız önemlidir.


Bu vincin cıvatalarını siz de almış olabilirdiniz ! Tuğla aynı tuğla beton aynı beton.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar