27 Ocak 2016 Çarşamba

Kompozit deck kaplama

Kompozit deck kaplama

Metal gövde üzerine ahşap görünümlü kaplama yapılarak. TEKLİF AL : Fiyat Teklifi Al, Karşılaştır. Tamamı geri dönüşümlü olarak elde edilen kompozit ürünlere ahşap kompozit deck (WPC) denir. Montaj esnasında duvar kaplamaları arasına izolasyon malzemeleri uygulamak da mümkündür. Inside deck (İç mekan kaplama ). Deck Kaplama Yayınlanma:.


Kompozit deck kaplama

Adres: Menderes Oğlananası Atatürk Mahallesi 1. Zeminlerinize prestij katıyoruz Doğa Şartlarına Uyumlu. KOMPOZİT AHŞAP DECK elde edilir. Kafe, restoran, otel gibi işyerlerinin yanı sıra evlerinizde, teras ve bahçelerinizde dış mekan tasarımları için hem görsel açıdan hem de maddi açıdan. Bakım gerektirmeyen kompozit deck malzemeler, sudan rutubetten etkilenmez.


Detaylı bilgi için tıklayınız. Birinci sınıf ahşap malzeme ve deneyimli usta kadrosu, AZF YAPI garanti ve kalitesi. AHŞAP DECK KAPLAMA Havuz kenarları, bahçe ve teraslar için ahşap deck kaplama yapıyoruz, en kaliteli ahşapları kullanıyoruz.


DECK İSTANBUL kurulduğu günden itibaren sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duymaktadır. Kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede kompozit deck sektöründe tanınmış ve ilkelerinden asla vazgeçmemiştir. Sizler için bu uygulamaları ,alanında uzmanlaşmış kadromuz ile kısa sürede gerçekleştiriyoruz. Türkiyenin ilk ahşap kompozit üreticisi olan therra wood markasını pazarlamaktayız. Ahşap tozu ve Polimer(PVC,PE,HDPE) bazlı Plastik’lere düşük miktarlarda bağlayıcı kimyasallar katarak yüksek basınç altında ekstrüzyon yoluyla elde edilen, ahşap ve plastiğin üstün özelliklerini bir araya getiren 1geri dönüşümlü yüksek performanslı malzemedir.


Ankara Havuz, dekoratif zemin ve duvarlar için kompozit deck kaplama üretimi ile en ekonomik ve en kaliteli üretim hizmeti sunmaktadır. Isı Ses Yangın Yalıtımı Yalıbor Uygulama. MALATÇI FİRMA GARANTİSİ İLE AHŞAP DECK ZEMİN KAPLAMAKULLANILAN AĞAÇLAR 1. SINIF ÇAM AĞACI OLUP EMPRENYELİ VE FIRINLANMIŞTIR.


AZF YAPI kompozit ve ahşap deck kaplama ürünlerimizi takım olarak adresinize kadar gönderiyoruz, montaj hizmetide veriyoruz. AZF YAPI olarak beğendikleri üründen numune isteyen müşterilerimize kargo ile adresine hızlı bir şekilde ücretsiz olarak gönderiyoruz. Online sipariş verilebilir. Bu şartları sağlayan her birleşik malzeme kompozit olarak isimlendirilir.


Bu sebeple kompozit malzemeler çok geniş bir yelpazede incelenebilir. Ancak birleştirilmiş her malzemenin kompozit olmadığına dikkat edilmelidir. Ahşap kompozit deck profilleri, genellikle iki kesit halinde piyasada bulunmaktadır: Karo deck - click sisteAltlarında bulunan plastik clips strüktür ile 30x30cm veya 40x40cm karo deck halinde sunulan ve montajı lego ya da puzzle yapmak gibi son derece kolay olan profiller halinde sunulur. Zaman içinde değişiklik yapmak isteyen deck kaplama kullanıcılarının (Kafe,restoran ,büfeler,turistik tesisler) tercih sebebidir.


En çok nerelerde kullanılır ? Balkon Kaplaması Yer Karolarının kurulumu çok basittir. Yerin düz olması ve temiz olması lazımdır. Videodan da görüldüğü gibi kenarlarından geçmeli olarak yere dizilirler. Wpc kompozit kaplamaları ahşap zemin kaplamalarına alternatif olarak üretilmiştir. Ahşap kompozit cephe kaplama profilleri mükemmel yalıtım özelliğinin yanı sıra yağmura, rüzgara, güneşe ve kara karşı yüksek koruma sağlar.


Decodeck, ahşap muadil ürünlere göre kıymıklanmayan, çürümeyen veya çatlamayan mükemmel bir alternatiftir. Kompozit deck kullanım alanların nerelerdir. YAPIDEK LİMİTED - Yapı ürünleri sektöründe ve kendi alanında Avrupa’nın en önde gelen kuruluşlarının bayilikleri ile yurt içinde geniş ürün yelpazesi ve tecrübeli kadrosu ile iştigal konuları kapsamında kaliteli ve garantili sistem çözümleri sunmaktadır. Bu sitenin içeriğinin kopyalanması ve yeniden.


Zemin kaplamalarında kullanılan ahşap zamanla bozulmaya başlar. Teak ahşap, kompozit deck zemin kaplama ürünleri doğallığı ve yıllara meydan okuyan özellikleri ile ahşap zemin kaplamalarına ve diğer zemin kaplama ürünlerine alernatif olarak üretilmiştir. Hayallerimdeki gibi bir teras istiyorum.


Yaşam alanlarınızı çerçeveleyen dış mekan görünümlerinize yeni nesil WPC kompozit deck , sabit ve hareketli pergola sistemleri, iç ve dış mekan dekoratif kültür taşları, kış bahçesi ve çatı uygulamaları ile renk katabilirsiniz. Dayanıklı, kolay temizlenebilen ve tekrar. PP) den oluşan DECKLİNE ürünlerimizde, kendi işlediğimiz organik ahşap tozunu kullanıyoruz. Tarayıcınızda, Javascript Özelliği kapatılmış olarak görünmektedir. Sitenin bütün özelliklerini kullanabilmek için Web Tarayıcı Yazılımınızın JavaScript özelliğinin açık olması gerekmektedir.


Sebebi kompozit deck ürününün çevre şartlarına direnç gösterirken görsel estetiğe de katkıda bulunmasıdır. Yerli üretim wpc kompozit deck dış mekan zemin kaplama malzemeleri farklı renk ve modelleri,toptan ve perakende satış montaj hizmetleri. Banyo, sauna, oteller, cafeler ve restoranlarda tercih edilmektedir.


Mekanları mantar ve küf gibi istenmeyen maddelerden koruyan kompozit deck , kolay bir şekilde uygulanmaktadır. Ahşaba uygulanan bakım masraflarını ortadan kaldıran yeni nesil kaplama kompozit deck , maliyetleri azaltarak daha nitelikli zemin malzemesi haline geldi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar