22 Ocak 2016 Cuma

Basotect sünger

Yankı oluşumunu ve orta frekanstaki sesleri kesmek için ses yalıtımı uygulamalarında kullanılır. Yanmaz akustik süngerler, basotect melamin sünger , köşe bass kırıcı süngerler, tekno touch sünger , vicoustic flexi sünger , bariyerli süngerler, rebonded süngerpan elimizde bulunmaktadır. Ses yalıtım süngerleri aks rapid yapıştırıcı ile duvar ve tavanlara uygulanır gerektiğinde üzerine osb, mdf ve alçıpan kaplanabilir. Farklı renk, yüzey formu, kalınlık, yoğunluk ve modelde üretilebilmektedir. Bu basotect süngerlerin birçok özelliği bulunduğu için farklı renklerde üretilerek istenilen yere uyum sağlaması da böylelikle sağlanmış olur.


Basotect sünger

Basf basotect Nasa için geliştirdiği hafif esnek ve yanmaz melamin köpük süngeri olan basotect sünger son derece etikili ses yalıtımı ve izolasyonu sağlamaktadır. Emir Akustik NFAF yanmaz süngerler, yanmaz yumurta sünger , yanmaz piramit sünger , labirent sünger , special sünger , firexpan vb. Solid bazlı özel yapıştırıcı bir rulo ile süngerin uygulanacağı duvar yada tavana sürülür. Daha sonra yapıştırıcının sürüldüğü yere sünger uygulanır. XKENDİNDEN YAPIŞKANLI LABİRENT - YUMURTA SÜNGER.


Akustik süngerlerimizin bondex sünger , melamin sünger , yanmaz sünger , basotect sünger , kauçuk bariyer, kauçuk şilte ,piramit sünger başlıca olmak üzere ve malzemesine göre bir çok farklı modelleri vardır. Basotect Panel 25cm x 25cm. Uzman kadromuz ve kaliteli ürünlerimizle sektördeki gücümüze güç katmaya devam ediyoruz. Düşük frekanslı seslerde etkili ve akustik ses yalıtımı sağlamak amacıyla duvar, tavan ve köşe kısımlarda kullanmanız mümkün olan bu süngerleri ortama uyum sağlaması açısından farklı renk ve modelde bulunması durumunda istenilen şekilde kullanabilirsiniz. Mekan akustiğinin iyileştirilmesinde ve ortamdaki yankıyı engellemek için duvar ve tavanda kullanılır.


Basotect sünger

Kalınlığın problem olduğu yerlerde yüzeylere bondex süngerpan yapıştırıldıktan sonra üzerine dekoratif akustik sünger , yanmaz akustik sünger veya basotect melamin akustik sünger kaplanılarakta orta seviyeli bir ses izolasyonu sağlanılabilir. Ana okulları küçük çocuklarla dolu olduğu için o ortamda aşırı ses kalabalığı mevcuttur. Levha olarak da bilinen basotect melamin sünger , orta ve yüksek frekanslardaki seslerin emilimi, çınlamanın engellenmesi, iç mekanlarda akustiğin sağlanması gereken yerlerde ısı ve ses yalıtımı malzemesi olarak kullanılır. Aks sünger yapıştırıcısı yardımıyla yapıştırılmaktadır.


Uygulama için özel yapıştırıcısı mevcuttur. Solid bazlı bu özel yapıştırıcı bir rulo yardımıyla süngerin uygulanacağı bölgeye sürülür. Bariyerli gri basotect melamin sünger akustik görünümün önemli olduğu ortamlarda kullanılır.


Anasayfa Yanmaz Akustik Süngerler. Oldukça yüksek hafif ve esnek yapısı ile kolay uygulanabilmekte ve her bölgede kullanılabilmektedir. Yankılanma, eko gibi seslerin çözümlenmesini sağlar. Beyaz ve gri renkleri mevcuttur. Uygulandığı alanda sade bir uygulama yapmak istiyorsanız veya yüzey formları zevkinize hitap etmiyorsa basotect düz süngeri önermekteyiz.


Bakteri üretmez yapısı ve özel tasarımı ile bir çok mekan ve alanda kullanılabilmektedir. Yankıyı ortam içinde oluşabilecek uğultuyu önleyen ses yalıtım malzemesidir. Odyometri odası, epilasyon merkezi, anaokulu, hastane odası, spor salonu, ofis, toplantı odası vb.


Antibakteriyel olduğu için kullanıldığı alanda sağlık sorunu teşkil etmez. Dekoratif basotect süngerler ortamdaki sesleri emerek ortamın akustiğini sağlar. Sizde basotect silindir süngerle ortamın akustiğini sağlamak istiyorsanız detaylı bilgi için bizi arayabilirsiniz.


Akustik düzenleme ve ses yalıtımı sağlanması gerekli olan bütün mekanlarda kullanılabilen antibakteriyel bir süngerdir. Sıcaklığa karşıda dayanıklıdır. Sizin istediğiniz resmin veya fotoğrafın düz basotect sünger üzerine baskı yapılmış malzemedir. Yanmazlık özelliği bulunan yanmaz yumurta basotect , basotect süngerler satış ve pazarlaması için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.


Yanmaz melamin süngerler antibakteriyel ve ses yutucu ses izolasyon malzemesidir. Melamin köpüğünden imal edilmektedir. Ham madde kalitesi çok yüksek olduğu için malzemenin de sağlamış olduğu performans yüksektir. Renk bakımından ortamı daha canlı gösterebilir yapıya sahiptir.


Akustik sünger , basotect melamin sünger , yanmaz akustik sünger , akustik panel, ses yalıtım süngeri, bariyerli ses yalıtım süngeri gibi ses yalıtım malzemeleri satış ve uygulaması yapmaktayız. Piramit basotect sünger , ses yalıtımı ve akustik düzenleme gerektiren alanlarda kullanılan, sunduğu performansı ile kaliteli sonuçlar üreten ses izolasyonu malzemesidir. Standart renk ve ölçülerde üretilen ürün, müşteri talebine göre farklı ölçü ve renklerde de üretilebilmektedir. Aşırı sıcaklık dalgalanmalarında (-180°C den 200°C ye hatta 240°C ye kadar) çalışabilir.


Mükemmel akustik özellikleri,güvenli yanmazlık karakteristiği ve düşük ağırlık nedeniyle tren yolu taşımacılığında vagon,deniz yolu ve hava. Gri ve beyaz seçenekleri bulunmaktadır. Bu süngerler orta frekanslı ve düşük frekanslı sesleri yalıtmak için kullanılır. Akustik düzen oluşturmak, ortamdaki sesleri düzenlemek, yankı, eko, uğultu, çınlama gibi sesleri. Karakteristik özelliği narin olmasıdır.


Binalarda, arabalarda, ses yalıtımı ve ısı yalıtımı uygulamasının yapılabileceği her alanda kullanılabilir. Ses yalıtım sektörünün de bir parçası olan basotect melamin sünger düşük yoğunluğuna rağmen rahatsız edici seslerin önüne geçebilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar