18 Temmuz 2016 Pazartesi

Alüminyum folyo kaplı membran

Bir yüzeyi alüminyum folyo veya siyah cam tülü kaplı taşyünü levhadır. Shrink ambalajlarda piyasaya sunulur. Granit, alüminyum , mermer veya cam cephe kaplamalarının ara bölmesinde ısı, ses ve yangın yalıtımı sağlar.


Havalandırma yüzeylerinde yangın yalıtımı sağlar. Bu sitenin tüm özelliklerinin düzgün çalışması için Javascript çalıştırma özelliğinin açık olması gerekiyor. Simself Bant su geçirmezlik özelliği, estetik görünüşü ve kendinden yapışma özelliği ile bir çok detaya pratik çözümler getirmektedir. ALÜMİNYUM FOLYOLU KEÇELİ MEMBRAN.


Aluminyum folyo kaplı membranlar , mineral kaplı tipler gibi son kat malzemesi olarak kullanılır. Maxima serisi içinde de temin edilebilir. Standart ürünlerin teknik özellikleri Extra grubu membranlara eşdeğerdir (Bkz.


Teknik Tablo). Temel bohçalama yalıtımlarında her iki katta, şingıl, arduazlı veya alüminyum folyo kaplı membran uygulamalarında ilk kat olarak kullanılabilirler. SimSelf Bant Alüminyum Folyolu (60cm) Simself - Bant, İzolasyon onarım işleri artık çok kolay.


Taşyünü tamamen yerli hammadde olan bazaltın yüksek sıcaklıklarda eritilip elyaflanması ile imal edilmektedir. Kaplama malzemesi kullanarak dökme, levha, şilte ve boru formunda imalat yapılabilmektedir. Dış ortama dayanıklı ambalaj içerisindedir. RÜN TANIMI Cam tülü ve polyester keçe taşıyıcılı, APP (Atactic Polypropylene) katkılı, her iki yüzü polietilen film yada bir yüzü polietilen film diğer yüzü alüminyum folyo veya mineral taş kaplı plastomerik su yalıtım membranları.


Değişen sıcaklık koşullarında, özelliklerinde değişme olmaz. Alüminyum folyo kaplı yalıtım malzemelerinin ve buhar kesici olarak kullanılan alüminyum folyoların ek yerlerinin sızdırmazlığında kullanılır. Uygulama sonrası malzeme üzerine yük konulmamalı, üzerinde yürünmemelidir.


Kullanıldığı alanlar:Dere ve Baca Kenarları, Kubbe ve Tonozlu Çatılar, Prefabrik Yapılar. Kompozit plastik kaplı alüminyum folyo su yalıtım membran ı US $0. Yüksek kaliteli hammadde seçimi ile en iyi performans.


C’den yüksek sıcaklıkta ki sıcak boru hatlarında ısı ve yangın yalıtımı amaçlı kullanılır. Standart olarak Alüminyum Folyo arasında Balonlu şeklinde lamine edilen ürünümüz isteğe bağlı olarak, yüzeylerden sadece biri alüminyum , diğer yüzü ise çeşitli renklerde polietilen, metalize film, sülfit veya kraft kağıt kaplanabilir. Son kat kaplama malzemesi olarak kullanılan Alüminyum Folyo kaplı polimer bitümlü örtüler, şalumo alevi ile pratik uygulanır.


Megaline bitümlü membranlar. Bitümlü örtülerin ,mekanik etkilerden, U. Yalıtımda estetik ve ekonomik çözümler sunar. V ışınlardan ve ağır hava şartlarından etkilenmemesi için bir koruma tabakasıyla üzerinin kaplanması gerekmektedir. Dekoratif Tavan ve Duvar Kaplama Hazır Mantolama Panelleri Karbonlu EPS.


Cam tülü veya polyester keçe taşıyıcılı olarak üretilen membran ısıtılarak birbirine ve her tür temiz yüzeye yapıştırılabilir. Polietilen naylon, farklı renkte arduvaz veya alüminyum folyo kaplı olarak değişik kalınlıkta seçenekleri vardır. MEMBRAN Ürün Tanımı Cam tülü ve polyester keçe taşıyıcılı,APP (Atactic Polypropylene) katkılı,her iki yüzü polietilen film yada bir yüzü polietilen film diğer yüzü alüminyum folyo veya mineral taş kaplı plastomerik su yalıtım membranları. PE film kaplı bitümlü membranlar. Santim ısı yalıtım , su yalıtım , ses yalıtım alanlarında satış ve uygulama yapmakta , yapı kimyasalları ve mekanik tesisat ürünleri satmaktadır.


KULLANIM ALANI, Temel bohçalama, otopark, teras ve eğimli çatılar,. Klima şiltesi, hafiftir ve bir tarafı folyo ile kaplı şiltedir. Bir tarafı folyo ile kaplı olarak sunulur.


Alüminyum folyo kaplı membran

Metal ve ahşap çatılarda, kullanılan ve kullanılmayan çatı. Tanımı Cam tülü ve keçe taşıyıcılı, SBS (Styrene Butadiene Styrene) katkılı, her iki yüzü polietilen film diğer yüzü alüminyum folyo veya mineral taş kaplı elastomerik su yalıtım membranları. Kaplamaların ek yerleri yapıştırma, kenetleme, perçinleme veya vidalama sureti ile tespit edilir. Soğuk hatların yalıtımında kullanılan alüminyum folyo kaplı borularda ise bindirme payı üstündeki yapışkan bant ve buhar kesici folyo kaplama, montajı çok kolaylaştırır.


Selofan ve Alüminyum Folyo Kaplı Kraft Torbalar, Poşetler. Genellikle rengi ağartılmış olarak temin edilir. Membran Filtrasyon Konsantre Tankı Kurutma. Kaplamasız veya alüminyum folyo kaplı , yüksek birim ağırlıkta cam yününden imal edilen borular olup sanayi borularının, kalorifer, merkezi ısıtma ve güneş enerjisi tesisatlarının ısı yalıtımında, boruların terlemeye veya donmaya karşı yaltımında ayrıca basınçlı su borularında titreşime ve sese karşı kullanılır.


Alüminyum folyo kaplı membran

Earthwool Alüminyum Folyo Kaplı bu muhteşem çatı yalıtımı ürünü hakkında detaylı bilgi lmak isterseniz hemen çekinmeden bizi arayabilirsiniz. PAL-Keçeli ve Alüminyum folyolu bitümlü su yalıtım membranı fibrocam camtülü taşıyıcının , APP (Atactic Polypropylene) katkılı bitum asfalt bitumen ile kaplanarak imal edilir. Bir yüzü polietilen film kaplamalı olup, diğer yüzü alüminyum folyo ile kaplanarak imal edilir. Bir yüzü alüminyum folyo veya siyah camtülü kaplı camyünü levha olup havalandırma ve klima kanallarının dıştan ısı yalıtımı, içten ses yalıtımı amacıyla kullanılır. Kullanım Alanları Uygulamanın amacına göre kaplamasız, alüminyum folyo kaplı veya camtülü kaplı klima levhası seçimine karar verilir.


Kendinden yapışkanlı, üstü alüminyum folyo ile lamine edilmiş bitümlü su yalıtım bantı. Bu rakamla Türkiye genelindeki bayi ağı ve yurtdışı ihracat pazarında bize ulaşan tüm ihtiyaçlara cevap verebilmekteyiz. Sipariş üzerine özel renkler üretilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar