27 Temmuz 2016 Çarşamba

Ses yalıtım sıvası

Kodu : Türkiyenin Tübitak onaylı İlk dekoratif yalıtım ve canlı sıvası Safelife Slp Kalitesiyle. Styronit doğal yapı malzemeleri ile ses yalıtım uygulamalarında uzman çözümler sunar ! Yapısında bulunan çimento, perlit ve diğer bileşenler sayesinde kolayca hazırlanabilen ve uygulanabilen ısı, ses , yangın ve su yalıtımı sağlayan, sudan etkilenmeyen, çimento esaslı ve perlitli yalıtım sıvasıdır. Ses ve Gürültü Kirliliği. Bununla birlikte ses yalıtımı yapmaya da elverişli olan ısı yalıtım (mantolama) sıvası sayesinde komşulardan gelen seslerden rahatsızlık duyma gibi sorunlar da ortadan kalkmaktadır. Tüm bu nedenler bir araya getirildiğinde avantajlarının çok daha fazla olduğu görülecektir.


Ses yalıtım sıvası

Siper Perlitli Yalıtım Sıvası Tanıtım Videosu. Yalıtımlı yalıtım iç cephe sıvası Thermolock iç cephe sıvası ısı, ses ve yangın yalıtımı yanı sıra iç cephelerde ayrıca bir sıva gerektirmeyen yüksek mukavemetli sıva ürünüdür. Tavan dahil uygulandığında ısı yalıtımı sağlar.


Aynı zamanda dekoratif olma özelliğinden dolayı konferans salonları, okullar, sinema vb. Licoplas Bursa Bayii Ulukaya Yapı Uygulandığı alanlarda doğalgaz ve elektrik tasarruf sağlamaktadır. Yazın serin, kışın sıcak olur. Boya masrafından kurtarır. Binanızın yalıtımı için yepyeni çözümler sunan No sadece tek uygulamayla ısı yalıtımı , su yalıtımı , ses yalıtımı ve yangın yalıtımı sağlıyor.


Ses yalıtım sıvası

Tamamen doğal malzemelerden oluşan içeriği ile nefes alan, sağlıklı binalar yaratıyor. Lifsel ve doğal gözenekli mineral agregalı bir yapıya sahip olan styronit yalıtım kaplama malzemesinin ses yalıtım özelliği, malzemenin yüzeyine çarpan ses enerjisinin bir kısmının yansıması ve yüzeyden geçen enerjisinin de bir kısmının. TS-EN 998-standardına göre üretilmiştir. Canlı sıva yalıtım özeliğini bu şekilde sağlamaktadır.


Dış Cephe Yalıtım Sıvası (Expanded Glass) MOMENTUM FN binalarınızda su , ısı , ses ve yaygın yalıtımını sağlamak amacı ile su ile karıştırılarak uygulanan ve karışımının 99’i inorganik hammaddelerden oluşan bir karışımdır. ZOTERMO YALITIM Ekonomiktir. Isıtme ve soğutma giderlerinde sağladığı ye varan enerji tasarrufuyla hem bireysel hem de ülke ekonomisine katkıda bulunur. Dış cephe ısı yalıtım sıvası , beton,ahşap ve her türlü mineral kökenli yüzeyler üzerine uygulanarak dış cephelerde ısı ve su izolasyonunu bir arada sağlayabilen çimentosuz, kumsuz, filesiz, dübelsiz, elastik, uzun ömürlü hafif, dayanıklı, aderansı yüksek, dekoratif görüntülü, akrilik bazlı, ısı ve su yalıtımı sağlayan yalıtım sıvasıdır. APEX ISI BOR tamamen yerli maddeler kullanılarak üretilmiş, bor esaslı yeni nesil ve çok fonksiyonlu milli bir yalıtım malzemesidir.


Yapısında bulunan gözenekli ve doğal agregalar sayesinde mükemmel ISI, SES , SU ve YANGIN yalıtımı sağlayan çevre dostu bir üründür. Capatect CarbonFine Kaplama Kg. Geç tutuşurluk ve yanmazlık özelliği vardır. Renk tüpleriyle istenilen her renkte renklendirilebilir ya da renkli olarak Isonem renk kataloğundan renkler seçilerek sipariş edilebilir.


Yalıtım deyince akla genellikle ısı yalıtımı geliyor ancak ses yalıtımının da göz ardı edilmemesi gerekiyor. Genleştirilmiş perlit, mineral dolgular içeren, çevreye ve sağlığa zararsız katkılarla modifiye edilmiş, su ve rutubetten etkilenmeyen ısı, ses ve yangın yalıtımı sağlayan DIŞ ve İÇ CEPHELERDE uygulanan üstün özellikli bir sıvadır. Yapıyı planlarken ses yalıtımı dikkate alınmalıdır.


Ses yalıtım sıvası

Ayrıca yapıların duvar, döşeme, tavan, cam ve doğrama gibi elemanları belirlenirken ses yalıtım özelliği yüksek olan malzemeler ( yalıtım sıvası , yalıtım şapı ) kullanılmalıdır. Kullanılan malzeme kalitesine göre yüksek sınıfta belgelendirilen binalar, satış değeri olarak da kazanç sağlayacaktır. Bitüm - Kauçuk Esaslı Su Yalıtımı 1K (Elyaf Takviyeli) Bitüm - Kauçuk Esaslı Su Yalıtımı 1K. Delfin Doğal Yalıtım Sıvası.


Su Yalıtım Sıvası Hakkımızda Firmamız Polikrom Yapı Endüstrisi Kimya San. Nefes alma özelliği sayesinde de terlemeyi önler. Kaba ve ince sıva, tuğla, bims, beton, brüt beton, gaz beton, alçı pan, ahşap ve boyalı yüzeylerde kolayca uygulanabilir.


Kompozit malzemelerde sönümleme kapasitesi olan malzemeyi koruyan üst ta-baka genellikle çok daha düşük sönümleme kapasitesine sahip rijit materyaldir. Binaların ısı, ses , su ve yangın yalıtımını tek bir ürünle sağlamaktadır. Isı Yalıtım Sıvası Sıkça Sorulan Sorular - GNYAPI. Yeni Nesil Yalıtım Doğal Harç Sıvası Yalıtım Sekötüründe Yeni Bir Dönem Başlıyor. Termik şoklara dayanıklıdır.


Isı yalıtım levhaları için çimento esaslı yüzey sıvası. Kolay uygulanır ve düzgün yüzeyler oluşturur. KullanıUygulama Alanı : Tüm yapılarda XPS, EPS ve taşyünü ısı yalıtım levhaları üzerinde yüzey sıvası olarak kullanılır. Ekolojik Dış Cephe Yalıtım Sıvası.


Kanserojen maddeler içermez. Doğaldır çevreye ve insan sağlığına zarar vermez. Bulunduğu mekanın duvarlarına ve tavanına uygulanması halinde oranda ısı tasarrufu, oranında ise ses yalıtımı imkanı sağlar. Aşırı soğuk veya sıcak, yağmur, kar, nem gibi ağır hava şartlarından etkilenmez,.


Yapısı gereği anorganik maddeleri içerisinde bulundurduğundan ısı, ses ,su ve yangın yalıtımı sağlayan, olası bir yangın anında alevlerin sıçrayıp yayılmasını önleyen ve ısı köprüsü oluşturmayan, nefes alabilme özelliği sayesinde küflenme ve terleme yapmayan özel bir malzemedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar