12 Temmuz 2016 Salı

Samur halıları san ve tic a ş

Konu ile ilgili departman size en kısa sürede ulaşacaktır. Genel Müdürlük ve Üretim Fabrikası. Sanko Tekstil İşletmeleri San. SAMUR HALILARI - SAMUR HALILARI SAN.


Yeşim Tekstil Sanayi ve Ticaret A. Yünsa Yünlü Sanayi ve Ticaret A. Dokuma Ve Boya Sanayii A. Firma İletişim Bilgileri Adres : Timurhan Mah. FLAMMASSTEK TEKNİK MONTAJ SAN. Bir seçenek olarak mevcut bilgi. Bu Sitede, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Halılar, kilimler ve matlar.


STI şirketinde District Manager. Responsabile Vendite Estero presso LTA srl. Profili rozetlerini görüntüle. D-MARKET Elektronik Hizmetler Tic. Bir Doğan Online Markasıdır.


Tanıdığınız kişileri bulun. Farkli ürün ,renk ve desenlerde olan çalismalarini ziyaretçiler ile bulusturan firma yetkililerinden görüstügümü. Samur Halilari Sanayi ve Ticaret A. Türkiye’nin ilk ve tek entegre tesislerinde fiberglas takviyeli, çift kat PVC tabanlı ve 50×cm.


FIND PROSPECTS EASILY Gain access to a list of prospect companies (and their executives) with related activities or localities. Eskişehir Yolu Mustafa Kemal Mahallesi No:2çankayalANKARA adresinde yapılmıştır. Yıllarca güzelliğini kaybetmeyen, yoğun trafiğe uygun, uygulaması pratiktir.


Makineleri Bakım ve Onarımcısı Almartaş Madencilik İth İhr San ve Tic A. Sözleşmeli Çanakkale - Ayvacık, Balıkesir, Edirne,. Sabah Yatak Sanayi ve Ticaret A. Sektör Kimya Deterjan San. Self Otel Ekipmanları Pazarlama Turizm Sanayi ve Ticaret Ltd. Sevil Ticaret Şevket Bilgiç: Sia Dekorasyon ve Dış Tic.


Smarteks Makina ve Yedek Parça Tek. Duvardan duvara halı ve halı ipliği konularında uzmanlaşmış entegre bir kuruluştur. Ant Halıcılık Ticaret Ar Dış Ticaret Ltd. Arkadaş Yer Döşemeleri Dekorasyon Pazarlama Tic.


Samur halıları san ve tic a ş

BALIKÇIOĞLU MOBİLYA TASARIM DEKORASYON VE İNŞAAT SAN. Artepe Güzel Sanatlar Tic. Siteler’de küçük bir atölyede elektrostatik toz boya ile ticarete başlayıp, süregelen yıllarda bünyesine önce metal, daha sonra ahşap üretim birimi ve derken, döşeme birimi, Showroomları, ürün tasarımı ve müşteri hizmetleri bölümleriyle bugün sektörün ileri gelenleri arasında yer. Sanat Halı İzmir Menderes Mağazası - Buhara Halı Ve Turzm.


Zahit Alüminyum ve Plastik San. Firma bilgileri Atlantik Halıcılık Sanayi ve Ticaret A. Sofiteks Tekstil Sanayi v. Mekik Halı Ev Tekstil San. ARK HALILARI TİCARET VE SANAYİ A. STANBUL İlinin EMİNÖNÜ ilçesinde bulunmaktadır.


YÜN İPLİĞİ SANAYİİ sektöründe faaliyet gösteren işletmenin bilgilerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. BİR TELEFON KADAR UZAĞIZ. Emek Bilgisayar ve Mühendislik San. Organize Sanayi Bölgesi 14.


Polat Enerji Sanayi ve Ticaret A. Halı ve halıcılığı bir sanat dalı olarak düşünen ve çalışmalarında buna önem veren Şerare Yetkin, Türklerin geleneksel sanatı olan halı, sanat tarihimizde haklı olarak seçkin bir yere sahiptir diyor. Cadde, No: Başpınar Gaziantep. Türkiyedeki EN Köklü Halıcılık Ve Sert Zemin Uygulamaları Yapan Firma. Senedir Coco- Sisal İthal Edip Uygulayan Tek Firma. Yüksek miktarlarda sürekli stok bulunur.


Lastikli kullanımı sayesinde rahatlıkla halıları sarabilen halı örtülerimizin üretimi Temmuz ayı itibariyle fabrikamızda yapılmaktadır. Mesa İmalat Sanayi ve Ticaret A. Yakupoğlu Tekstil ve Deri San.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar