6 Temmuz 2016 Çarşamba

Motorlu garaj kapısı

Motorlu garaj kapısı

Motorlu garaj kapısı , bağlantılı garaj kapısı ! Motor takıldıktan sonra, bir TaHoma box ekleyerek garaj kapınızı akıllı telefonunuzdan kontrol edebilir, kapınızın kapalı olup olmadığını kontrol edebilir, komşularınız veya teslimat sürücüleri için bahçe kapısını açabilirsiniz vs. Günümüz koşullarında ihtiyaca dönük gelişen motorlu panjur uygulamaları ve bağımsız mekanlarda neredeyse zorunlu hale gelen garaj kapısı sistemleri ile yapıların güvenlik ve konfor arayışınızda da uygulamalarımızla yanınızdayız. Her türlü otomatik kapı imalatı ve servisi.


Motorlu garaj kapısı

Uzaktan kumandalı raylı ve motorlu demir kapı imalatı. Otmatik kapı , bahçe kapıları , garaj kapıları , dükkan kepengleri, seksiyonel kapı , otomatik. Hayatımızın ayrılmaz parçalarında biri olan araçlarımız için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapmaktayız. Bunlardan en önemlisi ise garajdır.


ANA SAYFA HAKKIMIZDA REFERANSLARIMIZ TEKNİKBİLGİLER İLETİŞİM. Elektrikli ve motorlu olmak üzere tipte olan kepenklerin en çok tercih edileni motorlu kepenk sistemleridir. Motor gücüyle çalışan bu kepenkler elektrikli kepenklerle hemen hemen aynı. Ayrıca gerek araçlarınız gerekse tamir alet ve edavatlarınızı muhafaza edebilirsiniz.


Firma olarak güç tasarrufunu mutlaka taktırınız. Ayrıca redüktör kolu taktırmanız ekstra fayda sağlayabilir. GARAJ KAPISI VE EKİPMAN MALZEMELERİ. Elektrik kesintilerinde 1saate kadar uzayabilen stand-by süresi en temel özelliğidir.


Tüp motorlardan çıkan kablo uçları direk olarak güç kaynağına (UPS) bağlanır ve UPS cihazına ait uzaktan kumanda ile motorlu garaj kapısı çalıştırılır. Duvara monte edilebilen küçük ve modern tasarımı ile her yerde kullanılabilir. Sıvanabilir, Yalıtımlı Panjur Kutusu.


Dekoratif garaj kapıları müstakil konutların kapalı garaj girişlerinde, apartman veya site türü binaların kapalı otopark girişlerinde tavana kayarak açılan kapı sistemleridir. Uygun Fiyatlı Panjur Sistemleri. Garaj Kapısı , Hangar Kapısı. Konutunuzun görüntüsüne en uygun tasarımı, görsellik ile birleştirerek sizlere güven ve estetiği sunuyoruz.


Dairesel ve yana açılır bahçe kapıları için otomatik açma ve kapama. Birbirleriyle uyumlu Hörmann garaj kapısı ve bahçe kapısı motorlarının her ikisini tek kumanda ile çalıştırabilirsiniz. Kaç adet otomatik kepenk yaptırmak istiyorsun? Villa, Apartman, Site girişleri, kapalı otopark ve garaj kapılarında kullanılabilmektedir. Yumuşak ve çarpma olmadan çalışan motor sayesinde otomatik garaj kapıları sessiz ve daha uzun ömürlü olarak kullanılmaktadır.


Konyada kepenk,otomatik kepenk, motorlu kepenk Konya,Kepenk tamiri,kepenk tamircisi Konya,kepenk tamiri tamiratı tamircisi,otomatik alüminyum kepenk, motorlu çelik kepenk, otomatik garaj kapısı , garaj iş yeri kepengi,dükkan mağaza kepenk,alüminyum kepenk,renkli kepenk,,çelik kepenk,işyeri kepenk,kepenk fiyatları,otomatik kepenk sistemleri,otomatik kepenk imalatı,Yana kayar kapı. ENVER ÇİFT MOTORLU OTOMATİK KAPI MOTORU. Egebeta olarak panel garaj kapısı ve diğer tüm kapılarda profesyonel kadromuz ile uzun yıllardır siz müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Ayrıca müşterilerimizin istemesi durumunda panel garaj kapılarını zorlu testlerden de geçirip, müşterilerimize montajını öyle yapıyoruz ve hizmete sunuyoruz.


Seksiyonel Kapılar Türkiye 5. BFT Deimos BT A 6KG YANA KAYAR BAHÇE KAPISI MOTORU KİTİ. Otomatik Bahçe Kapı Sistemleri. Bununla birlikte, motorlu kepenk, kumandalı kepenk, paslanmaz kepenk çeşitleri de tercih edilmektedir. Hizmet ve ürünlerimize dair otomatik kapı sistemleri videoları, bahçe kapısı sistemleri videoları, fotoselli kapı videoları, otomatik kepenk videoları, garaj kapısı videoları, bariyer sistemleri videoları ve daha fazlasını sizler için hazırlamış olduğumuz tanıtım videolarını inceleyerek fikir sahibi olabilir bizi daha yakından tanıyabilirsiniz. Eğer garaj kapısı geri açılmaz ise güç ayarını veya hareket limitini ayarlayın, ve otomatik geri açılımı tekrar test edin.


Ayarlamaları yaparken dikkatli olun, çünkü kötü ayarlar ölümcül kazalara veya ciddi yaralanmalara sebeb olabilir. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz.


Adres: Karşıyaka Karabağlar. Mini pencereli modelleri ile güvenlik görevini yaparken vitrininizi de sergilemeye devam edebilmektedir. Nice Rox 60 Nice Rox 6Kit, Nice 60 Nice Rox 6Kit Bahçe Kapısı Motoru, Yana Kayar KapıMotor. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Kapalı garajlarınız ve araçlarınız yağmur, rüzgar, kar ve toz gibi dış hava koşullarından korurken aynı zamanda güvenliğinde sağlamaktadır.


Ayrıca seçenekli olarak garaj kapılarında pencere de kullanılmaktadır. RF radyo alıcı kartları,uzaktan kapı kumandası alıcıları ve beyinleri, RF alıcılı. Güvenli kapı sistemleri içerisinde, ev ve işyerlerinde öncelik verilen ürünlerin başında garaj kapısı motorları gelmektedir. Günümüz teknolojisinin ışığında üretilen yeni nesil garaj kapı sistemleri, kullanıcılara çok daha kolay ve güvenli kullanım özellikleri sunmaktadır. Manuel veya motorlu otomatik olarak kullanılabilir.


Basit olması açısından kumandaya basılı tutulduğu sürece motorun dönmesi yeterli. ETİKETLER: quiko motor, lentus, recor ers kapı , bursa, ers radarlı, fotoselli, manusa fotoselli kapı , otomatik kapı , kapı bariyerleri, kapı bariyeri, seksiyonel kapılar bursa, seksiyonel giyotin kapılar , seksiyonel garaj kapısı , seksiyonel kapı fiyatları, seksiyonel kapı , seksiyonel, fotoselli kapı fiyat fotoselli kapı sistemleri, fotoselli cam kapı , fotoselli kapı tamiri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar