11 Kasım 2016 Cuma

Açılır tente

Açılır tente

Kumandalı motorlu açılır kapanır tente : Çok Amaçlı Tenteler : 3TL. Satış sonrası farklı ödeme imkanları ile size satış için de destek olmaktadır. Keşif, Ürün Tasarımı, Montaj süresince konusunda profesyonel kadroları ile teknik destek anlamında Göktaş Tente her zaman yanınızdadır.


Sunrise Tente ve Pergola 1kendi üretimi olan çift açılır tente modelleri ve pergola sistemleri ile restaurant ve kafeteryaların önemli referans merkezi durumundadır. Gebze ve Kocaeli başta olmak üzere Adapazarı, Bilecik, Balıkesir, Antalya gibi bir çok ilde referans noktalarına sahiptir. Yapı ruhsatı gerektirmeden uygulanabilen tamamı otomatik açılır -kapanır şekilde tasarlanan, ergonomik ve fonksiyonel bir pergola sistemidir.


Dört mevsim mekanı kullanma imkanı sağlar. Motorlu Tente Sistemleri. Hava şartları işletmenize zorluk çıkartmasın. Tek tuşla açılır ,kapanır ücretsiz keşif hizmetimizle, uygun fiyatlarla tente sahibi olun! Standart tente modeli tentelerimiz arasındaki en ekonomik ve sade görünüme sahip olan tentemizdir.


Bu alandaki tekerlekli çift açılır tente uzun alyan demir çubuk ile çevrilerek açılıp kapanır. Bahçe şemsiyeleri Mobilya kategorisinde! Mafsallı tentenin birleşmesi ile oluşur. El ile açılır kapanır mekanizmaya sahiptir. Adet mafsallı tente ile oluşan bu sistemimiz aynı açılma özeliklerine sahiptir.


Tente ayakları yere sabitlenebilir yada tekerlekli sistem yapılarak kapatılarak bir yere kaldırılabilir. Açılır Tente modelimiz İhtiyaca göre bir tarafını açık olarak kullanabilirsiniz. Açılır tente için firmamızla iletişime geçin size en uygun tente modellerini seçelim. Taraflı Tente ve Makaslı tente olarak da adlandırılır.


Pergola tente sistemi sayesinde, yatay, bükümlü ve çatı şeklinde açıklıklar tente ile kapatılabilmektedir. Aynı zamanda çift açılır mafsallı tente olarak da bilinmektedir. Bahar branda olarak, üretimini yaptığımız bu tente modeli, bizim en çok tercih edilen modellerimiz arasında yer almaktadır.


Bunun sebebi ise ufak ölçüye aynı motor ve işçilik büyük ölçüye de motor ve işçilik uygulanmasıdır. Avantajlar Firmamızın Pergola tente , Çift açılır tente veya mafsallı tentelerini tercih etmeniz halinde elde edeceğiniz avantajlardan bazılar. Otomatik açılır -kapanır, kumandalı motorlu giyotin cam sistemleri DORE TENTE PERGOLA SİSTEMLERİ Uzman ve deneyimli kadrosuyla Kayışdağı Caddesi üzerindeki yeni showroomuyla sizlere daha yakın. Hareketli Çift açılır tente İncele. Aşağıdaki irtibat bilgilerini kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.


No:Sancaktepe İstanbul. Kalkan Tente sürekli yenilediği üretim teknolojisi sayesinde, günümüz rekabetçi ve devamlı gelişen pazarlarında, değişen müşteri ihtiyaç ve isteklerini karşılayabilmektedir. Padişah Branda Çadır Tente İmalatı Akrilik Kumaşlı Garantili ürünler Cami ve toplantı alanları kafeterya restoran gibi alanlarda tercihen kullanılır. Tente Fiyatları uygun fiyatlarla Uzman tente sistemlerinde. Tente fiyat teklifi almak için bizimle iletişime geçiniz.


Katlamalı Raylı Tente Sistemleri. Estetik ve büyüleyici bir mimari tasarıma sahip olan katlamalı tente uygulandığı mekanla bütünleşerek etkileyici bir atmosfer yaratır. Yaz aylarında gündüz sizleri güneşe karşı koruyan ürünümüz, akşam saatlerinde üst kısım tamamen.


Ankara Merkezli Firmamız, Tente Sektöründe, Tasarım Odaklı Çalışmaları ile Türkiye ve Dünya Ülkelerine Üretim Yapmaya Devam etmektedir. T-modül tente iki profil ayak üzerine monte edilir. Tente olayında bu tip alanlar için en iyi tente şekli çift açılır tente olmaktadır.


Firmamız olan favori branda size fiyat konusunda birebir iletişimde yardımcı olmaktadır. Firmamız bu konuda köklü bir kuruluş olup bu işi bir n iyi yapan firmalar arasında olmaktadır. Otomatik tente sistemleri manüel tente sistemlerine kıyasla fiyat bakımından biraz daha pahalıdır.


Bunun nedeni kullanılan malzemenin daha kapsamlı olması ve tente sisteminin içerisine elektronik parçaların geçmesidir. EXCLUSIVE PERGOLA SİSTEMİ. Lokanta, restoran, çay bahçelerinin daha çok tersin ettiği bu çift açılır tenteler ortada iki direk üzerinde, her iki yana açılabilen ve altındaki oturum alanını kısıtlamadan rahat bir oturum Sunan tente çeşitidir. Güvenlik uyarısı: Güvenli alışveriş yapabilmek için en uygun yol karşılıklı görüşüp anlaşmaktır. Kesinlikle kimseye kapora vermeyin.


Güvenli alış veriş yapabilmeniz için Ptt kargonun, siparişi teslim alırken kapıda nakit olarak ödeme seçeneğinden yararlanabilirsiniz. Su lekesi, kuş pisliği ve yağ gibi inatçı ve yapışkan kirleri açılır tavandan güvenle kaldırır. Uzman Pergola Tente Sistemleri İçerik Kopyalama Yasaktır. Web Sitesi DMCA Telif ile Korunmaktadır. Prime Tente , sorunsuz kurulum hizmeti ile en uygun fiyatı sunmaktadır.


Pergola markası altında motorlu tente sistemlerini, sanatın yapıcı, çözümleyici ve evrensel enerjisinden esinlenerek yeniden tasarlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar