3 Kasım 2016 Perşembe

Çatı tente sistemleri

Yılların tecrübesiyle Branda , Tente ve gölge sistemleri sektörünün öncüsü olan İZMİR TENTE farkli çizgisiyle üstün kalite anlayışıyla yurtiçi ve yurtdışında hizmet vermektedir. Sunduğu sınırsız sayıda farklı. Yorum 9Görüntülenme. Otomatik Açılır Kapanır Çatı Sistemleri. Tente fiyat teklifi almak için bizimle iletişime geçiniz.


Tente Fiyatları uygun fiyatlarla Uzman tente sistemlerinde. Aramayı Favorilere Kaydet. Bu bağlamda tüm sistemlerimizde, firmamız konusunda sektörün önde gelen.


Kışın da dışarıda oturulur. Verdiğimiz hizmetlerde 1Müşteri Memnuniyeti prensibi ile çalışmaktayız. Kötü hava şartlarına dayanıklıdır, yapınızı dış etkenlerden fazlasıyla korur. Klasik, mafsallı, kasetli, körüklü ve sabit tente sistemleri. Koruma özelliğinin yanı sıra, vermiş olduğu görsel katkıdan ve kullanım kolaylığından dolayı da tercih edilen sistem , tente sistemidir.


Çatı tente sistemleri

Parçalı sistem balkon uzatmalı kumaştan açılır kapanır tente sistemi Tente sistemleri. Kamyonet tente sistemleri. Sistemde yürüyen çatıya hareketi motor ile birlikte Gergi için özel olarak üretilmiş Avrupa menşeili triger zaman kayış sistemi sağlamaktadır. Işıklı sistem süt kahve renk boyalı motorlu. Powerled aydınlatma sistemidir.


Her çatı aydınlatma butonu birbirinden bağımsız çalışabilir özelliktedir. Kapatma sistemleri alanlarınızı daha verimli kullanmak amacıyla üretilmiş tente sistemine denir. D Kapama Sistemleri güvencesiyle villa tente , cafe tente ürünleri sizlere sunulmaktadır. Uzman personelimiz ile pergole uygulamasının yapılacağı alanın meteorolojik ve fiziki şartlarına uygun olarak projelendiriyoruz. Motorlu Tente , uzaktan kontrol imkanı sunan tente ürününde birçok avantaj standartlarında içinde bulunmaktadır.


Bu eşsiz eserin korunması amacıyla yapılan çatı , tarafımızdan pr… Burda AVM ETFE Sistemler Esas holding bünyesindeki Burda AVM ETFE sistemler imalat ve montajları tamamlandı. En çok tercih edilen çatı sistemlerinden biri ise cam çatı sistemleridir. Sistem kış bahçelerinin üst bölümünde kullanılmak üzere özel üretilmiştir.


Kumaşı tümüyle içine alan kutusu sayesinde kumaş kış şartlarında korunmaktadır. Açılır tavan tente sistemleri yalıtım bakımından çok sağlıklı olmasa da siğara yasağından sonra hemen hemen tüm cafe restorantlarda kullanılmaya başlandı. Cam Çatı Üstü Hareketli Tente. Spot powerled aydınlatma samsung marka power ledlerimiz uzun ömürlüdür.


Fransız marka somfy motorlar sayesinde açılır kapanır özellikli tavan, çatı , tente , pergola sistemleri üretmekteyiz. TECRÜBELİYİZ BAYSANLAR Cam Balkon ve Yapı Sistemleri firması olarak tüm cam kapama ve pergole tente sistemleri kendi atölyelerimizde kadrolu ve uzman personellerimiz tarafından üretilmektedir. ATI TENTE Çatı tente sistemleri.


Minimum çatı eğiminde çalışmalıdır. Sistem Karkas Maximum Ara Genişliği 1cm`dir. Sistem Cam Derinliği m’ye kadar tekrar rulman kullanılarak uygulanabilir. Cam ya da aynı şekilde teras kapama. Gebze ve Kocaeli başta olmak üzere Adapazarı, Bilecik, Balıkesir, Antalya gibi bir çok ilde referans noktalarına sahiptir.


Tek tuşla yönlendirebileceğiniz Akıllı Çatı (smart roof) açılır-kapanır ve istenilen aralıkta aralanabilir özelliği, dizaynı, sınırsız renk seçeneği ile tamamıyla alüminyum panel ve konstrüksiyondan üretilen, üst düzey patentli bir mühendislik harikasıdır. Demir pergola, otomatik tente veya cam çatı sistemleri ile kış bahçesi uygulamasını gerçekleştiriyoruz. Sonrasında dilediğiniz cam balkon ürünü ile çevresini kapatıyoruz.


KORKULUK ALÜMİNYUM KORKULUK VE KÜPEŞTE. Balkon ve merdiven korkuluklarının üretim ve uygulamasını gerçekleştiriyoruz. Ayrıca elektrikli giyotin cam. Teras Kapatma” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et.


Çatı tente sistemleri

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Tente Sistemleri mekana ve isteğe uygun tasarım ve kumaş özellikleriyle size özel olarak üretilmektedir. Bauhaus Bayrampaşa şubesi bahçe dünyası bölümünün. TERAS OTOMATİK AÇILIR TENTE KAPATMA.


Teksteel Yapı Sistemleri ile Teksteel ürün yelpaze. Pergola tente sistemi sayesinde, yatay, bükümlü ve çatı şeklinde açıklıklar tente ile kapatılabilmektedir. Uzaktan kumandalı motoru ile kumaş raylarda katlanarak açılıp kapanır.


Günümüz trendini yakından takip eden firmamız Tente , Pergola, Branda ve diğer tüm ürünlerin satışı, kurulum ve montajı ve satış sonrası destek hizmeti vermektedir. Türkiye’ye hizmet vermektedir. Pergola markası altında motorlu tente sistemlerini , sanatın yapıcı, çözümleyici ve evrensel enerjisinden esinlenerek yeniden tasarlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar