23 Kasım 2016 Çarşamba

Granit tezgah cilası

Granit Tezgah Nasıl Parlatılır? Tezgahlarınızda görmek istediğiniz son şey çizilmeler ve yıpranmalardır. Ancak, endişelenmemelisiniz. Adım – Bir Cila kullanın. Sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır.


Giden para ve emek boşa gitti. Yanisi ürün vaad ettiği şeyin yanından bile geçmiyor, cila işlevi görmüyor. Temizliği, sağlamlığı , uzun süre kullanımı ön planda olduğu için en fazla ilgiyi o görür. Doğadaki en sert yapı malzemelerinden biri olan granit hem dayanıklı oluşu hem de estetik görünümü ile zemin kaplamalarından mutfak tezgahlarına kadar farklı alanlarda yoğun olarak kullanılıyor. CAM GİBİ PARLAK MERMERLER İÇİN ! Ayrıca yılda bir kere granit cilası uygulayarak parlaklığını uzun süre koruyabilirsiniz.


Herhangi bir temizlik ürününü kullanırken, kullanma talimatlarını her zaman okumanız gerekmektedir. Giysilerinizi temizlerken yıkama etiketini kontrol edin. ALIŞMALARIMIZA AİT DİĞER RESİMLER Konusunda uzman ekip ve kadrosuyla en kaliteli hizmeti vermekteyiz.


Mermer den olan mutfak tezgahlarını boyayabilirsiniz fakat granitten olanlar boya tutmuyor ve sonuç hüsran olabilir bu yüzden üzerine epoksil yani cila yapabilirsiniz. Durum böyle olunca renk seçeneğini oldukça daralıyor. Günlük temizlik malzemeleriyle temizlenir,periyodik bakım ve cila.


Ev gezmesi, size sorum var. Mümkünse hızlı cevap vermem gerekiyor. TOZ CİLA ’nın El ile Manuel Uygulama Videosu. Merhaba siyah granit zımpara lekesi ni yok edermi rota toz u ile uygularsak.


Siyah granit lekeleri daha fazla gösterse de temizliği için kullanılacak kimyasallara karşı dayanıklıdır. Mutfak tezgahı yapılıyor. Polimer Cila mermer traverten karo gibi yüzeylere bir bez veya paspas ile uygulanır. Uygulanacak zeminin yüzeyinde önceden yapılmış cila kalıntısı varsa cila sökücüler ile temizlenmelidir. Polimer cila yaklaşık 5-m2’ye 1ml olacak şekilde zemine dökülür.


Bir paspas yardımıyla 3-dakikada zemine iyice yedirilir. Frklı renk tonları ve farklı stillerdeki mutfaklarqa uygulanmış granit ve mermer tezgah fotoğraflarını incelerken, bu malzemeler hakkında bilgiler de edinebilirsiniz. Ara sıra yapılacak bir cila işlemi her iki malzemenin de parlaklığını korumasına yardımcı olur. ROTA HT 2Mermer merdiven silim ve mermer merdiven cila makinelerimiz artık mermer merdiven silimi, mermer merdiven cilalama ve mermer merdiven temizliğinde size büyük rahatlık sağlıyor.


TFF Riva Tesisleri - İSTANBUL. YURT DIŞI SİLİM UYGULAMALARI. Ayrıca tezgah kalınlığı tezgah fiyatının belirlenmesinde önemlidir. Toz Mermer Cilası , granit cilası , mermerit cilas. Mermer, granit , traverten ve doğaltaş yüzeyinin reçine elmas ped grupları ile ışığı yansıtacak kadar mükemmel pürüzsüz hale ulaştırı.


Bakım ve Temizleyiciler ve Temizlik Ürünleri kategorisinde ürünleri farklı renk ve modellerde satın alabilirsiniz. Basamak Duvar Tezgah Parlatma. MEVCUT DÖŞENMİŞ YÜZEYLERDE (YATAY-DİKEY) tamamen ho. Asit ve ağır kimyasallar içeren temizlik maddeleri tezgahınıza zarar verir.


Bu sebeple bu tip temizlik maddelerini granit tezgahlarda kullanmamak gerekir. Corian Tezgah Cila Yazı dolaşımı. Belenco mutfak tezgah ürünlerini ve Franke,Dominox tüm ankastre ürünleri sizlere en uygun kampanyalarla ve fiyatlarla beğeninize sunuyor.


Size kalan ise sadece eğlenceli anlar yaşayıp alışverişin tadına varmak. Firmamızda özel kurumlar, özel kolejler, devlet okul ve binaları, özel mülkiyetler, villalar, bloklar,apayddekorasyon-calismalarimizmanlar, iş yerleri, iş. Düzenli bakım ve ekstra cila gerektirmez.


Granit tezgah cilası

Uzun yıllar boyu ilk uygulandığı şekliyle kalır. Her hangi bir cila makinesi ile çok rahatlıkla kullanabilirsiniz. Makinenizi modifiye etmeniz gerekmez. Mermerinizin veya granit zemininizin aşınmışlık durumuna göre mde yaklaşık saniye çalışmanız yeterli olur. Bu nedenle temiz bir donuk bitirmek için aşağı almak için orijinal cila (veya vernik veya emaye boya) ince bir üst tabakası kaldırmak için kum tüm yüzey gerekir.


S: Ben herhangi mutfak tezgahı parlatır hiç kullanılmamış varsa, ben sadece onları yıkayın ve zımpara atlayın olabilir? FİYATLARINI EMEİL ATMANIZI RİCA EDERİZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar