24 Kasım 2016 Perşembe

Boru büküm işleri

Büküm , Gelenekleriyle geçmişine bağlı,yenilikçi yapısıyla geleceği tasarlayan ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak,müşteri istekleri doğrultusunda hareket eden, iş ahlakına, dürüstlüğe ve gelişimeönem veren tecrübeli ve dinamik bir altyapıya sahiptir. Atölyelerimizde fason boru bükme işleri nin haricinde imalatda yapılmaktadır. GBS Profil Büküm İmalat programında yer alan tüm profilleri belirtilen minimum iç çaplara göre bükmektedir.


Bükülecek profilin, istenilen çap ve radyüste çıkması, şekillendirme esnasında olabilecek kırılmaları önlemek için bükülecek malzemenin homojen bir yapıda ve soğuk şekillendirmeye uygun olması gerekmektedir. Local Business in İzmir, Turkey. Boru Kıvrım Büküm İşleri. Akyapak, makine görünümlerinde ve özelliklerinde haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar. BORU BÜKME SANAYİ TİCARET.


Her türlü ihtiyaca yönelik yapılan bükümler. Uzmanlarımız size yardımcı olmak için bekliyorlar. Adres Gündüz Büküm Metal San. Bükme bir materyalin veya iş parçasının üzerinde biçimlendirmeyle işlem yapılmasıdır.


Kuruluşumuzdan bugüne kadar kendi alanında iddaalı ve uzman olan firmamız boru , profil ve sac şekillendirmede uzmanlaşmıştır. Bütün genel mühendislik standartlarına uygun, sıcak ve soğuk çekme dikişli ve dikişsiz boru ithalatı. Otomotiv sektöründen mobilya sektörüne kadar tüm alanlarda kaliteli ve hızlı bir şekilde hizmet vermektedir. Demiray Metal işleri olarak kurulduğumuz günden bugüne metal işleri ile uğraşıyoruz.


Emeğimizi en iyiyi şekillendirmek için kullanıyor ve her gün daha iyi olmak başta müşteri memnuniyeti olmak üzere teknolojik ve farklı çözümler ile müşterilerimize. Bu yöntem işleyen silindiri ve iki sabit çapraz makaranın dönüşü dışında basarak büküme benzer. Bu ürünler, 1-iş günü içinde kargoya verilir. Profil bükme , boru bükme , lama büküm , kurtağzı açma, kaynaklı imalat, çelik konstrüksiyon, metal dekorasyon (ferforje), profil kesimi hizmetlerini Ankara – Siteler’deki imalathanemizde siz müşterilerimize sunmaktayız.


Boru büküm işleri

Dudullu Organize Sanayi Bölgesinde kurulmuş olan bir aile şirketidir. Firmamız edindiği ticari birikimi sürekli olarak doğru kullanma çabası içerisinde olmuş ve sonuçta sizlerinde vermiş olduğu güven ve samimi duygular neticesin de piyasada bu günkü konumuna gelmiştir. Kurumsal : Aslan Büküm Sanayi olarak günümüz teknolojisini yakından takip ederek büküm sektöründeki çizgimizi her daim geliştirmeye ve kalitemizi artırmaya yönelik çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Sektörün yenilik ve gelişmelerine. Cebri boru imalatı birimimizle tüm isteklerinizi karşılamaya hazırız.


Ayrıca önce insan kavramını belirlemiş olan firmamız iş ve işçi sağlığı ve güvenliği belgesi sayesinde insan sağlığını ve iş güvenliğini önde tutarak güvenli üretim yapmaktadır. Kesim ve Büküm İşleri : Bünyemizde bulunan son teknoloji bükme ve CNC Kesim makinelerimiz ile ihtiyaçlarınıza çözüm getiriyoruz. Kbs Kartal Bombe Sanayi Bombe Profil Bükme üretimleri yapan ve fason olarak Isıl İşlem hizmeti veren bir sanayi kuruluşudur.


Boru büküm işleri

Peker kalıp cnc boru bükme parkına sahip olan fabrikamızda Ø50mm ye kadar borular işlem görmekte ve geniş bir ürün yelpazesi oluşturmaktadır. Otomatik Teztereler ile boyları kesilen borular tamamı bilgisayarlı bükme makinelerinde boyutlu olarak şekillendirilmektedir. Hardox, Durostat, Weldox, Alform vs.


Büyük çaplı konik boru bayrak direği Silindir büküm işleri ( kıvırma) Yarım silindir büküm işi veya 0-3derece arasında parçalı silindir bükümü Konik , koni , (huni) bükümü (kıvırma) Köşeleri radiuslu dikdörtgen kutu bükümü (kıvrılması) Omurgalı döner merdivenlerin helezon (yay) şeklinde bükülmesi. Ortakları Kalite Sistemi İK İletişim. Site içerisindeki resimler ve diğer dökümanlar, kopyalanamaz çoğaltılamaz.


Boru büküm işleri

Bu büküm yönteminde, boru kaygan kızak ile sabit büküm kalıbı arasına sıkıştırılır. Radyus bloku etrafında dönen kaygan kızak boruyu büküm kalıbının yarıçapı kadar büker. Makaralı büküm de yüksek büküm yarıçaplarında iş parçaları üretmekte kullanılır. Firmamız her zaman 1müşteri memnuniyeti odaklı çalışmakta olup, siz. Daha sonra boruya, bir bükme aracı üzerinde manivela sistemi yardımıyla çekilerek istenen şekil verilir.


Sacların, içi dolu malzemelerin ve boru profillerin, eğme- bükme işlemlerini, çelik eşya, dekoratif demircilik, makine imalat, çelik yapı gibi bir çok sektörde görmekteyiz. Bükme işlemi: İş parçasını değişik şekillerde üretmek,İnce saclara şekle bağlı olarak dayanım kazandırmak amacı ile yapılır. Bu boru büküm tezgahında da aynı. Merdanlerin yakınlığını ve uzaklığını ayarlıyorlar ortadaki merdaneyi ileri geri çekerek bükümü ayarlıyorlar.


Böyle bir örneğe gelince. Müşteri memnuniyeti hedefimiz bize biraz zaman olarak pahalıya patlasa da bu hedefimizden. Türkiye genelinde en iyi hizmeti verebilmek için son derece hassas çalışmalar yapmaktayız. Sac Kesim Büküm ve Silindir Büküm. Maltepe Çelik Servis Merkezi.


Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız. Muhtelif çapta seyyar helezon, tekne helezon imalatı ve tamir işleri. Kıvırma Firması olarak Biz. Argon ve Alüminyum kaynak işleri.


Satılık Sıfır ( Yeni ) Model.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar