18 Aralık 2018 Salı

Dübel ölçüleri

Dübel ölçüleri

Plastik dübel fiyatları, üreticileri, çeşitleri ve özellikleri, ölçüleri , imalatı, istanbul, fabrika, satışı üretimi nerede? Plastik dübel , vidaların duvara monte edilemediği zamanlarda rahatlıkla duvara montesini sağlayan aparattır. Sac Gömlekli Çelik Dubel Çelik dübeller kullanıldıkları alanlara ve kullanım şekillerine göre farklı modellerde üretilirler. Diğer çelik dübel modellerini aşağıda bulabilirsiniz. Plastik Dübel : Özellikler : Kolay ve güvenli montaj imkanı sağlayan ve özel profili nedeni ile yüksek çekme gücüne sahip olan bir plastik dubeldir.


Plastik kalitesi ile uygulama anında çatlama,kırılma ve katlanma yapmaz. Dubel ölçüsüne uygun vida kullanılmalıdır. Aletleri Metreler Gönyeler Su Terazileri Dijital Açı Ölçerler Dijital Su Terazileri Elektirik Ölçme Aletleri. Malzemeleri duvar sabitlemek için kullanılan vida sağlamlığını ve sıkılığını sağlayan dubeller, hepsiburada. Dubeller, yapı duvarlarına yapılacak işler için kullanılacak vidaların.


CİVTAŞ CIVATA İMALAT SAN. Kategori altından ürün türü, ölçü , uygulama yüzeyi, ürün grubu gibi özellikleri belirleyerek aradığını ürünü kolayca bulabilirsiniz. Farklı işlerde kullanılan vida çeşitlerine ulaşacağınız kategoride farklı malzemelere uygun ürünleri temin edebilirsiniz. Her inşaat malzemesi, özel bir dübel gerektirir. Matkap ucu çapı, dübel çapı ile aynıdır.


Expandet EXG serisi klipsli dübel yeni nesil bir ankraj elemanıdır. Paslanmaz çelik (A4) özel klips sayesinde zahmetsiz ve çok hızlı montaj mümkündür. Klips üzerindeki tırnaklar betona çabuk tutunmayı garantiler.


Pul başlı vida dübel seti, Vida ölçüsü, 0×mm’dir. Ambalaj miktarı 50×1adettir. Pul Başlı Vida Dübel Set Özellikleri, Ölçüleri , Fiyatları.


Dört sivri uçlu dübel ile 45mm vida ile birlikte takım halinde satılmaktadır. Alçıpanlara, asma tavan sistemlerine uygun üretilmiştir. Genel Özellikleri - Orta aralıktaki yüklerde ve düşük kalitedeki betonlarda kullanılan çok ekonomik, çabuk montaj sağlayan bir dübeldir. Kısa deliklerde ve düşük yüklerde bile rahatlıkla açılabilen gömlek yapısı ile güvenli tutma ve sıkma özelliği vardır. Dübel çakma işlemine girişmeden önce gerekli malzemeleri elinizin altında bulundurmalı ve gerekli güvenlik önlemlerini almalısınız.


Yüksek performanslı klipsli dübel. Genleşme konisi ve kamanın optimize edilmiş tasarımı ile birlikte kullanılan özel çelik ve kaplamalar çatlaklı ve çatlaksız betonda üstün performans sağlar. Civata ve civata gurup resimlere tıklayarak 2. Dübel , ön ayarlı montaj torku sağlandığında, onayla uyumlu olarak ayarlanır.


Dübel ölçüleri

Seri montaj olması halinde, FABS dübel cıvatası montaj aparatının kullanılmasını öneriyoruz. Kanepe-Çekyat Saplamaları. May Dübel Bağlantı Elemanları Tüm Hakları Saklıdır. Aletleri Özel El Aletleri Pense,Keski ve Boru Anahtarları Servis Alet ve Ekipmanları Takım Çantaları ve Atölye Dolapları Tornavidalar ve Allen Anahtarlar İş Güvenlik Ürünleri. Ayak Koruyucular El Koruyucular.


Tekniknokta Endüstriyel Bağlantı Elemanları (çelik dübel , kimyasal dübel ve diğer tüm dübel türleri) Mungo Türkiye Distribitörü. Gizlilik ve Çerezler: Bu sitede çerez kullanılmaktadır. Bu web sitesini kullanmaya devam ederek bunların kullanımını kabul edersiniz. Sormak istediğim, kaç numara beton ucu ile delinmiş deliğe, kaç numara dübel takılmalıdır. En son kaçlık vida ile iş bitirilmelidir.


SDS uç ile delersem uç ile dübeli birebir aynı ölçü seçsem bile delik dar oluyor. Aletleri El Aletleri Hırdavat Hobi Aletleri İş Güvenliği Jeneratör Kaynak Malzemeleri Makina Aksesuarları Makinalar Ölçü Aletleri Yük Taşıma Makinalar. Civata, Özel Çatı Vidası, Özel Dübel , Özel Rondela, Özel Saplama, Özel Somun, Özel Sunta Vidası, Özel Vida, Paslanmaz Civata, Şantiye Civatası, Cat Civata, Caterpiller Civatası imalatıdır. Aletleri EL Alet Setleri Anahtarlar Keskiler ve Çekiçler Takım Çantaları Boru Kesme Boya Tabancaları Bits Setler Cımbızlar. E-Bülten - Yeni ürünler,indirimler ve sizlere özel.


Adres: Adres: İçerenköy Mah. MS Tipi Çekmeli Metal Dübel 1Adet Çetin. TL (KDV Dahil) Karşılaştır Sepete Ekle. M16X1Klipsli Metal Dübel Adet Çetin.


Dübel ölçüleri

M12XKlipsli Metal Dübel Adet Çetin. Ayrıca dübel gerektirmez. Etiketler:ağır yük vidası, beton vidası, buldeks vida, buldeks vida fiyatları, buldeks vida nedir, buldeks vida ölçüleri , buldeks vida teknik özellikleri, buldex vida, buldex vida fiyatlar.


Kolay, hızlı ve ekonomik bir montaj için çakma dübel PDF Versiyonunu indir Gözlem listesine dahil et Gözlem listesini göster (0) Uygulamaları. Ahşap ve metal altyapılar (karkas).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar