24 Aralık 2018 Pazartesi

Parke uygulama

Parke uygulaması , satış, montaj ve sistre cila hizmeti İç mekan zemin uygulamaları , dekoratif yer kaplama seçenekleri 1organik ağaçtan üretilen doğal lamine parkeler. Ayrıca toptancılığını yaptığımız ürünler için kendi ekibimiz ile uygulama hizmeti vermekteyiz. PROFESYONEL EKİP Alanında uzman, ustalık belgesi olan profesyonel bir ekiple laminat, masif, lamine parke uygulamaları yapmaktayız. Morparke dünya markalarını istanbul mağazasında teşhir etmektedir.


Zemin istenen kuruluk nispetine ulaşmadan parkenizi döşetmeyiniz. Parke döşenecek zeminin kuruluğunu kontrol ettiriniz. Uygulama sırasında Parke uygulanacak ortam ısının C ‘den az olmaması tercih edilir.


Bu ürünler arasından uygulama yapacağınız mekana uygun olarak ürün seçiminizi gerçekleştirmeniz gerekir. Ardından aynı veya farklı ağaç. BETON PARKE TAŞIN UYGULAMA AŞAMALARI NELERDİR ? Bahçe bordürleri ve drenaj olukları döşenir.


Parke uygulama

Alana taş tozu serilir ve kompaktörle sıkıştırılır. Kotlara göre taş tozu mastarlanır. Düzgün bir zemin elde edilmesinden sonra beton parke taşları kotlara uygun şekilde.


Bu kadar sık kullanılmasının elbette pek çok sebebi vardır. Bu yüzden azalan ağaç çeşitliliğinde daha faydalı bir ürün seçimi olacaktır. Yeni yapılan ve oturmamış yerlerde ise kumlu uygulama tercih edilir. Parke taşı döşenecek kaldırımın hasır betonun atılması, bordür döşendikten.


Uzun yıllar her türlü doğa şartlarına ve ağır yüke dayanan beton parke taşlarının sağlamlığı ve uzun ömrü artık herkes tarafından onaylanmaktadır. Sektördeki kurumsal, mimari ofis ve son tüketici gruplarının ihtiyaçları doğrultusunda uygun zemin kaplamaları ve uygulama hizmet alanları. Orin Parke , Çamsan Parkelam laminat parke bölge bayiidir.


BÖLGE BAYİ: ORİN PARKE - Hoşgeldiniz - Bizde Yeriniz Farklıdır. Masif parke ve ahşap basamak küpeşte işi yapar. Uygulama : Her türlü ahşap parke ve ahşap zemin kaplaması yapıştırmasında, Beton ve kalsiyum sülfat zeminler üzerine, Magnesia ve mastik asfalt üzerine, Yeterli dayanıma sahip zeminlerde, V1kontrplak üzerine, Emici olmayan yüzeylere, UZIN izolasyon şilteleri üzerine uygulanabilir. Parke Uygulama Parke dekorasyonun önemli bir parçasıdır. Keşif ekibimizle uygulanacak yüzey ve kapı boşlukları kontrol edilerek uygulanacak yüzey alanı hesaplanır ve seçilen parkenin tam hesabı yapılır.


Sonradan süprizlere yer vermeden titizlikle ahşap zemin kaplaması uygulaması uzman ekibimiz tarafından anlaşılan tarihte yapılır. Amaçlarımız doğrultusunda en doğru projenin en hızlı ve en güvenli bir şekilde oluşturulması. Projemize en uygun ürünü seçmenize yardımcı hazırlanması( zeminin tesviyesi ve reglajı ). Teak Deck Parke ,Teak Zemin Kaplamaları,Teak cephe Kaplamaları,Teak bahçe döşeme,aparatlı deck,klipsli deck,yağlı teak deck,cilalı teak, Teak fiyatları gibi Deck ürünleri ile ilgili herşey için sorularınız için bizimle irtibata geçiniz. Yerden ısıtmanız var ise parke alttan sürekli olarak ısı alıyorsa veya nem ile ilgili bir hassasiyetiniz var ise yüzel sistem uygulama önerilir. Lamine Parke Renkleri Lamine parkede oldukça geniş renk seçeneği mevcuttur.


En çok tercih edilen kayın ve meşenin yanında egzotik lamine parke renkleride mevcuttur. Kendinizi rahat ve güvende hissedeceğiniz laminat parke uygulamaları ile zenginleştirilebilecek konforlu alanlar ‘’Comfort koleksiyon’’ ile başlar. Bursa parke uygulama hizmeti alarak seçimini yaptığınız parkeleri istediğiniz yere düzgün ve şık bir şekilde döşeme işlemi yaptırabilirsiniz.


Parke uygulama

Uzun yıllar doğa şartlarına ve ağır yüke dayanan beton parke taşlarının sağlamlığı ve uzun ömürlü olması herkes tarafından bilinen bir şeydir. Parkeler naylon içindeyse ambalajın birkaç yerinden yırtılarak nefes alması sağlanır. Poliüretan yapıştırıcılar tercih edilmelidir. Su bazlı ve solvent bazlı yapıştırıcılar kullanılmamalıdır. Masif boy parke , döşenecek ortamın uzunluğuna paralel döşenmelidir.


Laminat parkeler birçok avantajlı özelliklerinden dolayı tercih edilmektedir. Montajı ve temizlikleri son derece kolay olan laminat parkeler renk ve doku çeşitliliği bakımından da bize geniş bir alan sunmaktadır. Bütün lamine parke aşınmaya ve yoğun trafiğe dayanıklı olup, uluslar arası standartlara uygun şekilde üretilmiştir.


Uygulaması kolay olduğu gibi diğer standard ahşap zeminlerdeki gibi zemine çivileme gerektirmez. Lamine parke ürünlerimiz rutubetten etkilenmez, ısı yalıtımı sağlar, doğal ve sağlığa uygundur. Floorpan Natural, zengin renk ve desen çeşidi ile ahşabın doğallığını mekanlarınıza taşır. Parke seçerken evde kullanacağınız eşyalar ile zıt kontrast sağlayan renkleri seçmeniz iyi olacaktır. Eşyalar ile aynı renk seçilen parkeler evin ortamını boğacaktır.


Parke seçerken parkenin özelliklerinin hangi zemin için kullanışlı olduğu hakkında daha önceden bilgi edinmeniz sizin yararınıza olacaktır. Beton Parke Taşı Uygulama - Kilit parke taşları, çim parke , star parke , bordür, oluk, küp parke vb. Döşemede kesinlikle içinde su ihtiva eden yapıştırıcı kullanılmamalıdır. Eski parkenin üzerine uygulama yapılacaksa, eski parkenin cilası kazındıktan sonra yapılmalıdır.


Temiz ve şık görünüme kavuşmuş olan yerin müşteriye teslim edilerek bırakılır. Tasarımı ile baş döndüren gösterişli mekanlara ilhan verin, yaşam alanlarının elegan sunumu!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar