25 Aralık 2018 Salı

Velux çatı

Teras çatı pencereleri sadece odanıza aradığınız ilave ışığın ve havanın girmesini sağlamakla kalmaz, modern ve etkileyici bir tasarım da sunar. Lütfen aşağıdaki alanları doldurup tekrar deneyiniz. ADRES: Omega Deniz Plaza Girne Mah.


En önem verdiğimiz hizmetimiz, “Müşteri Memnuniyeti” dir… Profesyonel Hizmetler. Artık tüm pencerelerinizi, perdelerinizi, storlarınızı tek bir uzaktan kumanda ile ve evinizin herhangi bir noktasından kontrol edebilirsiniz. TEK çatı pencere üreticisi! VELUX ÇATI PENCERESİ INTEGRA. Dünya markasından evinize değer katacak çözümler.


Alt taraftaki zarif kolla dışa doğru açarak odaya hacim kazandırıp daha ferah bir ortam sağlayabileceğiniz gibi, üstteki açma-kapama kolu sayesinde pivot olarak açarak temizliğini de kolayca yapabilirsiniz. Kiremitini kullanmaktayız. Parke Kaplamada ise Albero Parke kullanmaktayız. Sabit (açılmayan) çatı penceresiyle tüm alanları dönüştürebilir ve daha iyi duruma getirebilirsiniz. Sineklik kullanımda değilken alüminyum üst kasa içinde düzgün bir şekilde toplanır.


Velux çatı

Kontrol barıyla manüel kullanım. Penceresi Sineklikleri: AMS modeli sineklik tek astar üzerine monte edilen aksesuar olup penceredir. Fakro çatı penceresi jaluzileri aşırı çok ısınmaya karşı çatı penceresinizi korur.


Ayrıca penceresinizde dekoratif bir unsur teşkil eder. Benzersiz tasarımla göze hoş görünmeyen kordonlar ortadan kaldırılmıştır. Gelen ışığının açısını ve miktarını ayarlamak için buton yardımıyla şeritlere yön vermeniz. Tercihinize göre beyaz boyalı çatı merdiveni veya ham ahşap çatı merdiveni olabilmesi mümkün.


Merdivenlerinin standart modelleri dışında, çatı çıkışlı alüminyum merdiven, elektronik alüminyum merdiven, özel yangın kapaklı ahşap ve alüminyum merdivenler gibi farklı modeller de bulunuyor. Manuel, elektrikli ve solar modelleri mevcuttur. Velux Çatı Pencere Siesta Storlar. Yüksek kalite ile üretilen Işıklar Çatı Sistemleri, yeni mimari taleplere hem orijinal hem de estetik duruşu ile tam uyumludur. Ergonomik yapısı ile mimari yapılara yaratıcı çözümler sunmaktadır.


Güvenilir, kolay kullanım sağlayan fonksiyonel çözüm BASIC ailesi ürünleri. Velüx Uzun Broşür ve Fiyat Listesi. Firmamız çatı metal kaplama alanında yıllardır RHEINZINK markası ile çalışmaktadır. RHEINZINK Metal Kaplama ürünleri hem güvenirliği hem de uzun yıllar dayanaklığı nedeniyle çatı kaplama alanında en tercih edilen firmalardandır. Firmamız velux çatı pencereleri satışı ve uygulaması yapmaktadır.


Hiç bir şekilde kablolama gerektirmediğinden kır-dök yapmadan, kolayca monte edilebilir. Bu benzersiz sistem, doğal ışığın ve mükemmel manzaranın keyfini çıkarmanızı sağlarken iç mekan ile dış mekanı uyum içinde birleştirir. GZL kolay temizlik için 1derece dönme özelliğine ve pencere kanadının üstünde yer alan kullanımı kolay havalandırma kanalına sahiptir. Kullandığımız çatı pencereleri ile, eşsiz ürün özellikleri ile eviniz için mükemmel bir ortamın keyfini çıkarın! VELTA çatı çıkış kapağı, kullanılmayan çatı katları için havalandırma ve gün ışığı sağlamak amacıyla önerilir.


Açma kapama kolu ile üç farklı seviyede kolaylıkla sabitlenebilir. Kasaya gizlenmiş entegre motor, ilk yağmur damlasında otomatik kapanan pencere, çalışmasını duyamayacağınız sessizlikte motor özelliklerden sadece bir kaçı. Teras çatı çözümü binanın dış görünümü ve iç mekan ile kusursuz bir uyum içinde. Değişim mevcut çatı açıklığına hassas ayarı sayesinde içeriden kolayca ve hızlı bir şekilde yapılabilir. Işıklıkları ve Pencereleri fiyatları için Teklif Al butonu ile firmadan teklif isteyebilirsiniz.


Kesintisiz manzara keyfi İskandinav çamı ya da bakım gerektirmeyen poliüretan kaplama iç yüzey, 45° dışa doğru açılım ve güçlendirilmiş yalıtımlı çift cam ile GPL ve GPU modeller manzara keyfinizi kesintiye uğratmayacak. Bakım gerektirmeyen GVT çatı çıkış penceresi, kullanılmayan çatı aranız için mükemmel seçimdir. Biraz kendimizden bahsedelim.


ULTAŞ YAPI, çatı ve cephe sistemleri konusunda uzman teknik kadrosu detaylara önem veren, uygulama aşamasında eğitimli kadrosu ile çözüm üretebilen, çatı ve cephe imalatı yapan bir çözüm ortağıdır. Her türden yapılar için üstün performanslı çözümler sunmaya yönelik pencereler tasarlıyoruz. Ek olarak kolay kilitleme özelliğine sahip bu bara entegre havalandırma kapağı ile çatı pencerenizi açmadan her türlü hava koşulunda odanızı havalandırabilirsiniz.


Velux çatı

Pencere 1derece döndürülerek kolayca temizlenebilir. Multipor Mantolama Sistemi. Prizma Çatı Sistemleri, Sarıyer. YORUMLAR Puan ver İlk yorumu yapan siz olun! Isı ve duman tahliyesi için kullanılan bir sistem başlıca üç bölümden oluşmaktadır.


NASIL YARDIMCI OLABİLİRİZ? Her evde karanlık, penceresiz alanlar mevcuttur. Banyolar, koridorlar, giyinme odaları – hiç gün ışığı almadıkları takdirde bu alanlar soğuk ve kasvetli olabilir.


Velux çatı

Penceresi izmir ve ege bölge satış bayii ve montaj hizmeti hakkında katlanır çatı merdiveni, çatı çıkış kapakları, İzolasyon ve Yalıtım çeşitleri Hizmetimiz mevcuttur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar