7 Aralık 2018 Cuma

Sürme sineklik sistemleri

Sürgülü sineklik sistemi tüm doğrama modellerinde, fransız balkonlarda ve hiebe-schibe doğramalarda kullanılabilir. Basit, yer kaplamayan, dayanıklı ve pratik kullanımı ile tavsiye ettiğimiz bir modelimizdir. Pvc pencere, kapı ve sürme sistemlere farklı renklerde kolaylıkla monte edilebilir. Can sineklik , sektörün önemli gereksinimlerinden biri olan sürme (sürgülü) sineklik sisteminin özgün tasarımıyla farklılığını bir kez daha kanıtlamıştır.


Sürme sineklik sistemleri

Sürme (sürgülü) sineklik sistemi , mevcut sineklik sistemleri ile karşılaştırıldığında birçok avantaja sahiptir. Bu sistem maliyetinin yüksek olması sebebiyle plise sinekliğin gölgesinde kalmaktadır. Sürme sineklik sistemi , mevcut sineklik sistemleri ile karşılaştırıldığında bir çok avantaja sahiptir.


Hem sineklik hem panjur aynı anda. Oval Panjur Evinizin dış görünüşü güzelleşsin. Sarıyer sürme sineklik Çerkezköy sürme sineklik Çatalca sürme sineklik Sancaktepe sürme sineklik Beykoz sürme sineklik Pendik sürme sineklik Büyükçekmece sürme sineklik Maltepe sürme sineklik Beyoğlu.


Sürme sineklik sistemleri

Cam balkon sinekliği sistemleri cam balkonunuzun şekline göre pileli veya stor sineklik olarak yapılabilmektedir. Sineklikli Monoblok YENİ! Alt ve üst ray üzerinden kolayca sağa ve sola kaydırılarak kullanılır.


Geniş alanları kapatmak için uygundur. Stor (aşağı-yukarı hareketli), sürme (sağa-sola kayar) sistemleri mevcuttur. Plise katlama modeli sayesinde çok geniş ölçülerde yapılabilir. Sürgülü sistemde çalışan tüm doğrama modellerinde, fransız balkonlarda ve hiebe-schibe doğramalarda kullanımı basit yer kaplamayan, dayanaıklı ve pratik kullanımıyla tavsiye edilen bir modelimizdir.


Menteşeli sineklik sistemlerini kullanılmayacağı zaman yerinden kolayca çıkartıp muhafaza edebilirsiniz. Uzun ömürlü ve dekoratiftir. Sürme sineklik diğer bir adı ile sürgülü sineklik sistemleri , yüksek kapı veya dış kısımda yeterli alana sahip olmayan kısımlara uygulanır. Sürme (Sürgülü) sineklik Sistemi , mevcut sineklik sistemleri ile karşılaştırıldığında birçok avantaja sahiptir. Kapi sinekliği , sineklik tülü profili yapımında kullanılan sineklik sistemleri malzemeleri.


Menteşe sineklik sistemleri normal bir pencere tarzında kullanılan, açma ve kapama özelliğine sahip sinekliklerdir. Sürme sineklik modeli fransız tipi olan balkon kapıları için kullanılabilecek en idael ürünlerden bir tanesidir. Her renk ve her ölçüde yapılabilen menteşeli sineklik modeli, sinekliklerin arasında en ekonomik olanıdır ! SİNEKLİK ÖLÇÜSÜ NASIL ALINIR? Sürme cambalkon sistemleri yalıtım, konfor ve estetik açıdan incelenerek yenilendi. Balkonlarınızı, kış bahçelerinizi ve restorantlarınızı eşsiz yaşam alanlarına dönüştürüyor.


Bu sayede çok şık bir şekilde güneşi ve sinek geçişini kontrol edebilirsiniz. Ayrıca istediğiniz pencereye yer değiştirme imkanınız bulunmaktadır. Firmamız hakkında detaylı bilgi ve fiyatlandırmalar için hemen arayın!


Pencere veya kapı dışına monte edilir. Kategorimizde bulabileceğiniz sineklikler arasında menteşeli sineklik , stor sineklik , plise sineklik ve sürme sineklik gibi modellere rastlamanız mümkün. Evinizi bu sistemler sayesinde gönül rahatlığı ile havalandırabilirsiniz.


Sabit, stor ve sürme sineklik çeşitlerimiz ve tamamen kendi imalatımız ile sizlerin hizmetinizdeyiz. Sürme kayar sineklik imalatı yapan satan firmalar. Plise sineklik sistemleri kullanım açısından kolay ve ergonomiktir. Dışarı açılan pencere modellerine, dışarı açılan balkon kapılarına veya fransız balkon doğralamalarına uyumlu olması gibi avantajları söz konusudur.


Genellikle bahçe, balkon çıkışlarına ve zemine sıfır mutfak çıkışlarında tercih edilebilir. HEBE-SCHIEBE ve sürme sistemler için idealdir. Doğrama bulunmayan iki duvar arasında monte edilerek de kullanılabilir. Pimapen sürme pencere ve kapılarda uygulanır. Her türlü detaya uygun çözümler üretilir.


Sürme sineklik sistemleri

Doğrama üzerine dışarıdan monte edilen raylar ve sineklik üzerinde ki tekerler sayesinde rahatlıkla hareket eder. Yatayda hareket ettiği için yer kaplamaz. Sürme sineklik pencere veya kapılarınızın özelliğine göre tavsiye edip kullanıma sürdüğümüz bir sineklik modelidir. EŞİKSİZ SÜRME TEKNİK ÖZELLİKLER. Köşe takozları sayesinde alüminyumda fire vermeden montaj avantajı sağlamaktadır.


UÇAR YAPI MARKET olarak ihtiyaç duyduğunuz tüm cam sistemleri , alüminyum ve pvc üretiminde kullanılan sarf malzemelerini hızlı, ekonomik ve güvenli bir şekilde üreten ve ticaretini yapan firmadır. Sürme sineklik fiyatları na sitemizden erişip, Sürme sineklik Tamiri nasıl oluyor Sürme sineklik malzemeleri modelleri ve daha fazlası sitemizde. Firmamız elektrostatik toz boya sektöründe faaliyet göstererek çalışma hayatına başlamıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar