9 Ekim 2019 Çarşamba

Hidrolik asansör kuyu ölçüleri

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Not - Parantez içinde gösterilen kuyu boyutları hidrolik asansörler için geçerlidir. Burada bir yağ kazanı ve bunun üzerinde hidrolik makinesi(düzeneği), kumanda panosu ve hidrolik sıvısının içinden geçtiği hortumlar bulunmaktadır.


Hidrolik asansör kuyu ölçüleri

Pompalanan yağ, hidrolik makinesinden belirli şartları. Araç asansörlerinde en uygun ve sorunsuz çözüm Hidrolik olarak. Hidrolik asansör için kuyu yanında makina dairesi odası olmalıdır. Bu boşluk genellikle kuyu dibi, kuyu duvarları ve kuyu tavanı ile sınırlıdır. ATLAS yüksek tarfikli yoğun binalarda rahatlıkla kullanılabilmektedir.


KLEEMANN ATLAS model, makine dairesiz. Makina Dairesindeki Kontroller ( – ). Makine dairesi yapılamayan alanlarda, tahrik makinesi asansör kabini üstünde ya da kuyu içinde yer alabilen sistemlerdir. Kabin TSE ve EN 81-standartlarına uygun boyutlandırılacak ve imal edilecektir. Firma asansör boşluğunun rölevesini alarak asansör uygulama projesini yapacaktır. Kuyu ölçüleri ve kapasiteye göre en uygun kabin seçilecektir.


Kabin net ölçüleri mahallinde sağlanacaktır. HİDROLİK ASANSÖR KUYU ÖLÇÜLERİ. Firmamız, uzman personeli, kusursuz projelendirme ve asansör kullanıcılarını bilgilendirme prensipleri ile binanız ve sizin için en uygun asansörün seçimi yönünde size yardımcı olacaktır. ELGES ASANSÖR hidrolik asansörleri , asansör kuyusu üstünde makine dairesi bulunmadığı durumlarda ve düşük seyir mesafelerinde ideal çözüm olarak hizmetinize sunmaktadır.


Kuyu Tamponları - AB Tip İnceleme Belgesi - Uygunluk Beyanı (Alınan Ürünün Seri Numaralarını Taşıyan),. Makine Mühendisi Arif BAR tarafından kurulmuş olup, sadece asansör sektörüne danışmanlık hizmeti vermektedir. Kurulduğu yıldan bu güne kadar bir çok asansör firmasına danışmanlık hizmeti vermiştir. Trabzan,rampa ve gövde ile üç tarafını güvenlik altına alıyor.


MK9kuyu gerektirmeyen asansördür. HYDROTIME markasını ön plana çıkaran firmamız;. Hidrolik piston elektrik enerjisini hidrolik enerjiye çevirir. Basınç altındaki yağ olarak silindire yollar ve asansörü hareket ettirir. Sabit bir şekilde yere monte edilir ve bu şekilde tüm ağırlığından kurtulur, kuyu duvarlarına sıkıntı vermez.


Kabin ile asansör kuyusu arasına düşme riski varsa veya kat seviyesinde kabin yoksa asansör iki durak seviyesi arasında durduğunda, kabin kapıları kapalı ve. Düşmeleri önleyen düzenek olarak kullanıldığı durumlarda, hidrolik güç devrelerinin kaldırıcılarına bağlanan güvenlik cihazları. Proje çizimlerinde olması gerekenler. Makine, makara ve teçhizat daireleri dahil olmak üzere asansör tesisini anlamak için gerekli plan ve kesitler.


Hidrolik asansör kuyu ölçüleri

Panaromik ve yük asansörleriyle birlikte tercih edilir. Binalarda makina dairesinin olmadığı durumlarda çoğunlukla hidrolik asansör kullanılır. Mevzuatta Bulunan Kabin, Kuyu Ölçüleri ve Kişilik, Yük Hesaplamaları. Düz tabla ve Ters tabla olmak üzere model olarak üretilirler.


Bu modelde zeminde sadece tablanın kalınlığı olan 100~2mmarasında değişen yükseklik oluşur. Hem karşı ağırlık ile çalışan hem de tambura sarmalı çalışan tipleri ile alternatifli çözümler sunar. Flexylift demek,esnek makine dairesi demek, ürün iki çözüm:Flexylift MRL,makine dairesiz paket asansör ,Flexylift MR,kumanda tablosu ve hidrolik ünitenin özel bir dolabın içindeyerleştirilmesi sayesinde makine dairesi olarak ufak bir alana. Sedye asansörleri hidrolik tahrikli ve elektrik tahrikli olmak üzere iki farklı şekilde tasarlanabilmektedir.


Hidrolik asansör kuyu ölçüleri

Taşınacak araç ölçülerine uygun kabin ölçüleri tasarlanabilmektedir. AR-GE çalışmalarında, Makine Dairesiz Sisteminde minimum kuyu ölçüleri , minimum son kat yüksekliği ve minimum kuyu altı ölçülerine sahip asansörler yapmayı hedeflemiş ve amacımız hidrolik asansör kullanımını azaltmak olmuştur. Bu çalışmaları yaparken Orta Avrupa ve Orta Doğu Ülkelerine paket asansör. Komple asansörün aksamı hakkında bilgi ve standartlar.


Teknik Özellikler Piston konumlarını PİSTON YERLEŞİMİnde yuvarlak kutucukları işaretleyerek belirtiniz. Yolcu Yük Kuyu Genişliği Kuyu Derinliği Son Kat Yüksekliği Kuyu. Asansörler kitlelere uygundur.


MK1kuyu gerektirmeyen asansördür. Güvenlik koluyla senkron olarak kapanıp açılan rampa ile engelli arabasının girişini kolaylaştırmaktadır. Hidrolik yağının bir pompa ile kaldırma pistonlarına iletildiği ve kabinin direkt veya indirekt olarak pistonlar ile hareket ettirildiği sistemdir. Kuyu rölevesi alındıktan sonra en uygun asansörün yapılması için uygun mühendislik dizayn çalışmasıdır. Elektrik ve hidrolik asansörler için yapım ve montaj güvenlik.


Bunlara ek olarak kuyu dibi az olan yerlerde kullanılan açılıp kapatılabilen kabin etek sacları,. Tesis edildiği binanın en zor şartlarına göre tasarlanan yük asansörlerimiz, 5Kg’ dan 10. Kg’ a kadar çeşitli kapasitelerdedir. Kabin ebatları ve malzeme projeye özel belirlenir.


Taşıma kapasitesi maksimum 6kg. Kuyu dibi boşluğuna ihtiyaç yoktur. Ekstra inşaat maliyeti yaratmaz, ufak tadilatlarla çözüme ulaşılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar