9 Ekim 2019 Çarşamba

Parmak izi anahtar

Parmak izi anahtar

Bunun dışında ürünün kapınıza montajlı fiyatı hakkında bilgi gönderilmiş olup inceleyerek sizde anahtar kullanmadan parmak izi sayesinde ev ve iş yeri kapılarını açanlara dahil olabilirsiniz, iyi akşamlar dileriz. Hyundai’nin parmak izi sensörleri vücut kapasitansını kullanarak parmağın farklı kısımlarındaki elektrik seviyesini ayırt edebiliyor. Bu sayede hacklenme ya da sahte parmak izi gibi sistemi aldatabilecek uygulamalar engelleniyor.


Parmak izi anahtar

Firma sistemin hata payının sadece 50. Ek bir anahtar veya akıllı telefon aracılığı ile. Parmak izinizi kapılarınızda, bariyerlerinizde ve turnikelerinizde adeta bir anahtarmış gibi kullanabileceksiniz.


Yoksa bir arkadaşınıza aracı ödünç vermek için parmak izi kaydı yapmanız gerekebilir. Yine de arabanın anahtarını kaybettiğimiz günler yakında tarih olacak gibi duruyor. Ya da böyle bir arabanız varsa anahtarınızı (parmaklarınızı) kaybetmeniz durumunda araba kullanmak öncelikli derdiniz olmayabilir. Gelişmiş Parmak İzi Tanıma, Anti-peep Dokunmatik Tuş Takımı Teknolojisi, Ultraloq App ile Girişleri Görüntüle. Ayrıca anahtar kaybetme kilit değiştirme derdiniz artık kalmadı.


Fiyat ve ayrıntılı bilgi almak için bizi arayın. Sanal anahtarlar yaratarak. Kapınızı birkaç dakika içerisinde parmak izi ile açılır hale getirebilirsiniz Çelik kapınızı parmak izinizle açın. Dünyanın önde gelen otomobil üreticilerinden Hyundai, herhangi bir anahtar veya akıllı telefona ihtiyaç duymadan, tamamen parmak izi ile çalışan otomobiller üretecek. Bunun ilk örneğini ise Santa Fe SUV modelinde gerçekleştirmeyi planlıyor.


Kapınızı parmak izinizle, şifre, Kart, mekanik anahtar yahut uzaktan kumanda ile açın. Artık anahtar taşıma derdine son veren bu ürün ile kapılarınızda anahtar arama, içeride anahtarı unutma gibi tüm sorunlarınız sona erecek ve gerçek konforu yaşayacaksınız. Parmak izi okuyucu kapı kilitlerimiz ile anahtar taşımanıza gerek yoktur.


Marelli Magic parmak izli barelin en önemli özelliği diğer ürünlerin aksine DÜNYANIN EN ÜNLÜ VE İYİ PARMAK İZİ ÜNİTESİNİ kullanmasıdır. Asma kilitlerde anahtar yükü ya da şifre kombinasyonuna sahip olanlarda şifre unutma ihtimaline karşı yapılan, akıllı kilit, parmak izinizle size özel olarak açılıyor. Hem hafif, hem dayanıklı, hem de güvenli olan TAPP kilitleri, bir saniyenin altında parmak izinizi tanıyarak açılabiliyor. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Akıllı telefonlar sayesinde tanıştığımız biyometrik güvenlik önlemleri, Hyundai’nin yeni modelinde kullanılacak.


Sisteme kayıtlı olmayan parmak izleri tarafından kesinlikle açılmayan ve sadece güvenlikle görevlendirilen kişiler tarafından açılma imkanı sunan parmak izi kilit sistemleri, aynı zamanda kart ve anahtar kullanımları ile de ek güvenlik tedbirleri sağlamaktadır. V5QPp Pizen PParmak İzi Okuyuculu Akıllı Asma Kilit sayesinde artık anahtar taşımak ya da şifre hatırlamak zorunda değilsiniz. Illuminated tuş takımı 9. Yüksek güvenlik için rastgele şifre özelliği ile 10. Bir pilden yedek güç çekmek için harici terminaller 12. En son teknolojinin getirdiği her türlü kapı, kilit, oto , kasa (anahtarlı ? anahtarsız) sistemlerininin onarımını ve çilingir hi.


Taklit Edilemeyen Parmak İzi Yapısıyla Personelinizin İşe Giriş ve Çıkışlarını. Kendin Yap tasarımı ile kapı kilidinin yerini kolaylıkla hızlı şekilde alabilir. Hatta kendiniz yapabilirsiniz. PARMAK İZİ OKUYUCU ŞİFRELİ KARTLI RFID ŞİFRELİ KAPI AÇMA KİLİDİ PARMAK İZİ -KART-ŞİFRE OTOMATİK KAPI AÇMA SİSTEMİ Yorumları oku (1). ADET MANYETİK ANAHTAR HEDİYEMİZDİR.


Teslimat Bilgileri En geç Şubat Perşembe günü kargoya verilir. Mekanik anahtar sistemi sayesinde pil değiştirmeyi unuttuğunuz zamanlar da mekanik anahtar ile kapıyı açabilirsiniz. Kale Xparmak izi okuyucu sistemi Türkçe dili ile oldukça kolay kullanım imkanı sunmaktadır. Kale X parmak izi okuyucusu ile dilediğiniz kişileri ekleyebilir veya silebilirsiniz. Anahtar veya kartın aksine parmak izinizi evde unutamazsınız.


Parmak izi anahtar

Kart veya anahtarın aksine parmak iziniz çalınamaz. Türkiye’de bu üniteyi kullanan bir marka yok. Yok yok diyelim yani, parmak izi , mekanik anahtar , kumanda, cep telefonu (bu henüz yok).


Videosu falan çıkınca ben onu da eklerim buraya. Anahtarlı ya da şifreli kilitlerin aksine ne anahtar taşımanız gerekecek ne de belirlediğiniz şifreyi aklınızda tutmak zorunda kalacaksınız. HEM ANAHTAR HEM PARMAK İZİ İLE KAPI AÇMA. PDKS Amaçlı parmak izi okuyucu terminaller. Multimedya parmak izi okuyucu cihazlar.


Kullanılan parmak izi vücut ısısını da algoritmasında kullandığı için parmak koparılsa bile sistem girişe müsade etmeyecektir. Low price for parmak izi kilit kapı: parmak izi anahtar parmak izi usb parmak baskı tarayıcı kilit parmak erişim kontrol sistemi elektronik silindir Discount for cheap parmak izi kilit kapı: mandalı kapı kilit şifre solenoid kilit elektronik çekmece kilidi parmak izi sensörü kilit anahtar Insightful Reviews for parmak izi kilit. Başkasının parmak izlerini kendinizinki gibi yanlış okuma şansının binde olacağı ifade ediliyor.


Marelli parmak izli barelin su geçirmez olduğunu da söylemiş miydim? Neyse bitmeyecek yazı böyle giderse, detaylar başka bahara.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar