9 Ekim 2019 Çarşamba

Kristal cam teras

Uçak Biletleri Restoranlar Yapılacak Şeyler. Otoparka dakika için 10₺ verdim. Tam gün için bu ücret ama cam terasta birazda vaktimiz olmadığından fazla kalamadık. Cam terasa giriştede 5₺ ücret ödedik. Gitmiş olmak için gittik.


Düşünsenize cam bir platform üzerinde, metrelerce yüksekte, uçurumu görerek yürüyorsunuz, heyecanlı değil mi? Etiketlercam teras kristal teras safranbolu cam teras. Merhaba bu video da kristal terasa yani cam terasa yapmış olduğum geziden görüntüleri sizlerle paylaşıyorum. Biri hindistanlı diğer romanyalı Üniversite hocamız ve kankam hakanla birlikte son model bir araç kiralayarak kristal cam terasa gittik. Kanyonu üzerinde kurulu cam terasın yapımı ay kadar kısa bire süre içerisinde gerçekleşti.


Safranbolu Tokatlı Kanyonu. Camlar o kadar pis ve çizilmişti ki,sıradan bir seyir terasından farklı bir iş görmüyor. Arada bir sallanınca sadece tedirgin oluyorsunuz.


Kristal Cam Seyir Terası ton ağırlığındaki yükü taşıma kapasitesine sahipmiş. Hatta roketatar mermisiyle dahi kırılmayan cam seyir terası, 4kişiyi taşıma kapasitesine sahip olup, 1metrekareden oluşan kristal cam seyir terasında bir seferde kişi Tokatlı Kanyonu manzarasını seyredebilmektedir. Ayrıca açık-kapalı mekanlarda yaklaşık 3kişiye kafe hizmeti verilmektedir. Koca bir dağın tepesinden böylesine heyecan dolu bir seyir. Take a walk through the canyon and have a breakfast here.


Kristal Teras metre yüksekliğinde yapılmış bir balkon. Tek özelliği yüksek olması değil tabi, bir de tabanı cam , yani yüksekliği birebir hissediyorsunuz. Ben ki yüksekten korkmadığımı düşünürüm hep, bir tuhaf oldum. Aşağıda bu terasa baktığınızda bile heyecanlanıyorsunuz.


Kristal cam teras

Bu terasa çıktığınızda bütün Tokatlı kanyonu ayaklarınızın altında kalıyor. The stage is placed on top of the Tokatli Canyon and has a great view. You should also walk down and go through the canyon, the route is easy to walk and really beautiful. Eğitimli ve deneyimli personeli ile adet üretim bandında yıllık 400. Kaç saat sürer o cam balkona ulaşmam?


Diğer konusu altında soruldu. CAM TERAS ’A REKOR FİYAT! Genelde bu tarz mekanların yemekleri güzel. Tag Archive kristal teras. SAFRAN MEMLEKETİ SAFRANBOLU.


Kristal cam teras

Kristal teras üzerinde yani metre yükseklikten Tokatlı Kanyonunu izleme şansınız var. Bu özelliği sayesinde eşsiz bir yer teras. Tabanı cam olan teras sizi başta ürkütebilir. Burası iki kanyonun birleştiği ve yerden yaklaşık metre yükseklikte bir yer.


Cam Teras ’ın aylık kirası bin liradan bin liraya çıktı. KÜP SARKIT AVİZE SALON AVİZE TERAS AVİZE MUTFAK BALKON AVİZE. Aydınlar dünya kristal avize krom renk avize salon avize balkon a. Bahçe, Teras , Bitki Bahçe Aletleri Çiçek,. TL indirim 24TL.


Aşağıda Tokatlı Kanyonu ile eşsiz bir manzaraya sahip. Giriş ücreti kişi başı TL idi. Ayrıca bu resime bağlı olarak cam teras , kristal teras , tokatlı kanyonu gibi resimleri ve karabük, safranbolu, türkiye isimli resimleri buradan indirebilirsiniz. Karabük Rotası Mola Yerleri.


CANKARAGÜL DİNLENME TESİSLERİ. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. Galeriler Videolar Yazarlar Anketler. Yerden metre yükseklikte yapılmış cam balkon. Takip eden gözü takılıp bakan tüm fotoğrafseverlere saygılar selamlar.


Yorumlarını esirgemeyenlere ayrıyetten teşekkür ederim. Kristal Açılır Cam Masa Sandalye Takımı (Renkli Ahşap Yandan Açılır) Temin Edilemiyor Kristal Kahve Sümbül Ortadan Açılır Cam Masa Ve Sandalye Takımı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar