29 Ekim 2019 Salı

Trapez sac formları

Projeye göre üretilen trapez saclar mevcut çelik yada beton aşıklar üzerine tepe mahya seviyesinden saçak seviyesine düşey pozisyonda montajı yapılır. Assan Panel, tek kat trapezlerde ısı izolasyonuna ihtiyaç olmadığı durumlarda trapez sac çatı ve cephe kaplama malzemesi olarak en uygun trapez sac fiyatlarını müşterilerine sunar. Boyalı sac malzeme, dış hava şartlarına karşı dayanıklı, kalıcı renk seçeneklerine sahip, uzun ömürlü ve dayanıklıdır. Dış cephe kaplamalarında, binaların çatılarında, inşaat çevrelerinde, betonaltında, prefabrik yapılarda, baraka imalatlarında kullanılmaktadır.


Fiyat listelerimizdeki verilerin teyidi için müşteri temsilcilerimiz ile görüşünüz. Almetsan’ın sunduğu çatı ve cephe kaplama sistem ürünlerinden biridir. Genişliği santim galvaniz trapez sac fiyatları aşağıdaki listededir. Aydınlatma (1) Bağlantı Elemanı (2) Bordo sac (1) Boyalı Semer (2).


Boyalı trapez sac ve galvaniz trapez sac istenilen her uzunlukta üretilebilmektedir. ZEL SİPARİŞ İLE ÜRETİLEBİLEN DİĞER TRAPEZ FORMLARIMIZ AŞAĞIDADIR. Firmamız tarafından ile mm arasında farklı kalınlık ve renklerde üretim yapılmaktadır. Galvaniz kaplama çeliği yağmura, deniz suyuna ve havadaki neme karşı koruyarak malzemenin ömrünü uzatır. Tesislerimiz ve Çalışmalar.


Trapez sac formları

Tİ Galvaniz sektöründe yılı aşkın süredir hizmetlerini sürdürmektedir. Formu , orta büyüklükteki açıklıklar için optimum maliyet sunar. Mukavemet ve estetiğin kombine edildiği bir formdur. Bunların dışındaki Formlar için lütfen bizimle irtibata geçebilirsiniz.


Beton altı trapez sac kalınlığı ve formları için de bizimle irtibata geçebilirsiniz. Malzeme kalınlığı - mm arasındadır. Büküm açısı standart olarak 1derecedir. Galvanizli veya boyalı ürülerin trapez olarak formlanmış halidir. X 2ve 5X 5arasında mahya üretimi yapılabilmektedir.


Firmamız, üretimini yaptığı trapez formları ile siz değerli müşterilerine hızlı, ekonomik ve esnek çözümler sunmaktadır. DEKORATİF KAPATMA SAC , TRAPEZ SAC Tüm iş yerlerinin çatıları, evlerin çatıları, sanayi bölgelerinin çatı ve yan çevreleme işlemlerinin ve inşaat alanlarının kapatmasın da vaz geçilmez ve alternatifi olmayan üründür trapez sac. Trapez Saclar trapez - sac -istanbul.


Renk Çeşitleri RAL Katalogu için Tıklayınız. Kaplama Çeşitleri Polyester. Prefabrik Yapı İmalatında, çatı ve cephe kaplamalarında, depo inşaatında ve benzeri alanlarda duvar ve tavan kaplaması olarak kullanılabilir. Yüksek eğimli çatılarda düşük aşık aralıklarında çatı kaplama malzemesi olarak da kullanılabilir.


Yeni web sitemiz yayına girmiştir. Galvaniz trapez sac levha çeşitleri, silo, çatı ve depo yapımında da sıklıkla kullanılan bir ürün çeşididir. Kategori: Assan- trapez - formlari. Talep edilen ebat ve renklerde stoğumuzda bulunan ürün en çok tercih edilen çatı malzemesidir.


Boyalı Galvaniz Sac veya Galvaniz Sac dan imal edilen tek kat trapezdir. Tek kat trapez levhalarda boyalı galvaniz saç ürünlerinde dünyanın önde gelen galvaniz trapez sac üreticilerinden ithal edilen ECCA (europoan coil cooting) normlarına uygun olarak üretilen boyalı galvaniz trapez sac ruloları kullanılmaktadır. Bina, fabrika, ev, bahçe gibi yerlerde çatı uygulamaları için kullanılan en popüler panellerden biri olan hadveli paneli trapez sac panel tarzı görünüm sağlayan fabrika çıkışı metal çatı ve duvar panelidir. Uygulama Alanları Sanayi yapıları Askeri yapılar Sosyal yapılar Zirai yapılar Spor tesisleri şantiye Binaları. Formların ölçüleri bu saçların oluşumunda çok etkilidir.


Dünya standartlarına uygun üretilmiş sacların kalitesi ve dayanıklılığı üst düzeydedir. FORM TRAPEZ SAC : Formunda boyalı galvaniz sac yada alüminyumdan imal edilen tek kat trapezdir. RAL kataloğundan renk seçimi yapılabilir.


Prefabrik yapı imalatında, çatı ve cephe kaplamalarında, duvar ve tavan kaplamalarında kullanılabilen galvanizli trapez saclar boy kesilmiş galvanizli saca form verilerek üretilir. Jiletli Tel, Panel Çit, PVC tel, Örgü teli, Kaynaklı Tel, Galvaniz Tel, panel çit fiyatları, çim çit, güvenlik çiti. Müşterinin seçimine göre renk ve form.


Maksimum boy metredir. Geniş kapsamlı kullanım alanına sahiptir. Rollform Makina, Bursa, Roll Form Makina Üreticileri, Rollform Makinesi, rollform makinası Bursa, roll form hattı, rollform profil. Teknik Resim Kullanılan Makina. Otomatik İstifleme Birimi Pnömatik Sistem.


Sektörün öncü kuruluşu olan Assan Panel A. Metal Kalınlığı : - 00mm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar