3 Ekim 2019 Perşembe

Motorlu panjur sistemleri

Laminasyon seçenekleri, estetik görünümleri ve işlevsellikleriyle mimari ve dekoratif beklentilerinize uygun çözümler sunar. Binaları ve bütün yapıları güneş ışığı başta olmak üzere, olumsuz doğa koşullarının etkilerine karşı korumak için pencerelere uygulanan ve iyi bir yalıtım sağlayan sistemlerin genel adıdır panjur. Hem görsel açıdan hemde ısı yalıtım ve ses açısından bir çok avantajı vardır. Görsel olarak binanızı daha da güzelleştiren motorlu panjur sistemi kötü hava koşullarında sizleri korur. Mağaza, işyeri, depo, garaj giriş çıkışları gibi birçok noktada otomatik kepenk sistemleri ile güvenlik-konfor-ısı ve ses yalıtımı-yoğun kullanım gibi isteklerinizi göz önünde bulundurarak en uygun motorlu otomatik kepenk – panjur çözümlerini sunuyoruz.


Isı yalıtımlı kapı ve pencere sistemleri enerji tasarrufunun istendiği her türlü yapıda uygulanabilm. Elektrik enerjisiyle rahatlıkla. ALUSEL modern aluminyum panjurlar, yalıtımı sağlayarak kışın soğuktan yazın ise sıcaktan korumaktadırlar. Binaya bağlı olarak, ısısal izolasyonda 25’ e kadar, faturalarınızda da 10’a kadar enerji tasarrufunda yardımcı olabilmektedir.


Uygulandığı mekanlarda güneş ışınları, yağmur, rüzgar gibi iklim şartlarına karşı korumakla beraber içerdiği poliüretan ile de ses ve ısı izolasyonu sağlar. Ayrıca evinizin pencerelerinin güvenliği önemli. Bir RTS motoruyla uzaktan kumandanın konforuna sahip olabilir, bütün panjurlarınızı tek bir düğme ile kontrol edebilirsiniz. SOMFY motorlu panjurlarının avantajları. Firmamız alüminyum lamel ürünleri kullanıyoruz.


Ral renklerinde ve ahşap desenli renklerde lamel seçilebiliyor. Kullanılan motor sistemi sayesinde panjurlarınızı daha konforlu kullanabilirsiniz. Emniyetli motorlu panjur sistemleri kullanılarak daha güvenlikli hale getirilebilir. Yeni motorlu panjur sistemleri yapımı ve fiyatları hakkında herşeye ulaşabilir, panjur sistemleri , dekorasyon, sistemleri güncel bilgileri bulabilirsiniz.


Sizleri ve evinizi güneş ışınlarından ve kötü hava koşullarından korumakta olan bir sistemdir. Yapınıza uygun otomasyon seçenekleri ile panjurlarınız otomasyonlu olarak monte edilebilmektedir. Kolayı herkes yapar, zor bizim işimiz. Bir de fiyat aldığınız yerin çok ciddi bu konuda cirosu olmasına dikkat edin.


Yani adam ayda motorlu panjur takıyorsa size sunacağı iskonto da ona göre düşük olur. Benim iş yaptırdığım bayi büyük işlere, ihalelere giriyordu ve bana da bu sayede ufak bir ölçüm olmasına rağmen ciddi iskonto yapabilmişti. Kapalı mekanlarda oluşabilecek ses, ısı ve toz yalıtım sorunlarına kesin çözüm sağlaması ile birlikte renk ve tip seçenekleriyle güzel görünüm sağlarlar.


Alüminyum panjurlar manuel ve motorlu olarak yapılabilmektedir. Sağladığı güvenlik ve caydırıcılık özelliği konutlarda tercih edilmesinin en önemli nedenlerinden biridir. ERT KAPI SİSTEMLERİ -K­EPENK,GARAJ KAPISI VE PANJUR -TEK ADRESTE.


Motorlu panjur sistemleri

Zeytinburnu: Göster: Favorilerime Ekle Favorilerimde. O yillarda plastik panjur , alüminyum dograma ve sineklik isleriyle ise baslayan sirket ilerleyen yillarda limited sirket olmus ve ürün yelpazesinine nitelikli ve özel malzemeler ekleyip dünyaca ünlü markalarin bayilik ve distribitörlügünü almistir. DOORSTORE, müşterileri arasında, dünya standartlarına uygun Proje Çözüm Partneri çalışmalarına, İleri Batılı Ülkelerdeki Hizmet Anlayışı ile en iyi şekilde bütünleştirilen firma olarak tanınmayı hedeflemektedir. Somfy akıllı ev sistemi ürünlerini şimdi engieevde. Siparişleriniz adresinize ücretsiz kargolanır.


Panjur üniteleri ile maksimum konfor. Zamanında ve eksiksiz teslimat, Pimapen yetkili bayisi Batı pencere ve panjur sistemleri firmamızda, en önemli temel ilkemizdir. Tüm Pimapen ürün gruplarında, motorlu otomatik panjur ürünlerimizde ve Çift cam arası jaluzi siparişlerinizde sözleşmede, firmamızca müşterilerimize verilen uygulama tarihi garantimiz altındadır.


Gizli panjur : Yalıtımlı Full Set sisteminde panjur kasası ve pencereniz bir bütün oluşturur. Bu bir yandan her iki bileşenin mükemmel bir şekilde uyum sağlamasıdır. Kış Bahçesi Sistemleri motorlu küpeşte.


Daha canlı, daha geniş, daha aydınlık…Yapı malzemeleri grubunda hızla yerini alan hareketli küpeşte Kış bahçesi izmir mekanlarının ve villaların kış bahçesi işlerinin profesyonel çözüm ortağıdır. Gürültüyü engelleyen yapısıyla yaşanılan tüm yerlerde huzur sağlayan panjur sistemi 1mm ve 2mm olarak iki farklı boyutta üretiliyor ve doğrama üstü panjur olarak kullanılıyor. Yüksek ısı yalıtımı sağlamak amacıyla 165x2mm ve 200x2mm kutularda özel sistem içinde bulunuyor. Sistemlerimizde manuel, motorlu , uzaktan kumandalı ve grup kontrol sistemli kullanım olanakları mevcuttur.


Estetik görüntüsü rakip tanımamaktadır. Her türlü asaşpen veratec pvc pencere-doğrama, hebe schiebe (kaldırmalı sürme), alüminyum pencere-doğrama, motorlu panjur , monoblok panjur , ısıcam, tekcam, sineklik, duşakabin, cam balkon işleri kaliteli olarak yapılır. Otomatik panjur sistemleri Kendi üretimimiz olan otomatik panjur sistemleri , günümüz teknolojisinin el verdiği en üstün elektronik ve mekanik komponentler kullanılarak geliştirilmektedir. Beta Motorlu Kapı Sistemleri.


SCS otomatik panjur sistemleri. Endüstriyel çözümler için trifaze büyük güçlü motorlarda bulunmaktadır. Motorlu panjur sistemleri monofaze elektrik enerjisi ile çalışmakta olup panjur sistemi boyutlarına göre farklı güçlerde üretilmektedir.


Yapılarda uygulanan panjur sistemleri geçmiş yıllardan beri hayatımızı kolaylaştıran uygulamalardır. Anadolu yakasına günlük motorlu panjur tamir servisimiz vardır. Yaptığımız tamir işleri ve kullandığımız panjur malzemeleri tarafımızca garantilidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar