6 Kasım 2020 Cuma

Thermowood dişbudak

Thermowood dişbudak

Novathermowood dişbudak cephe kaplama ürünleri, zemin kullanımlarında olduğu gibi cephede de mükemmel sonucun elde edilmesini sağlar. Novawood’un yapmış olduğu thermowood işlemi ile dişbudak deck malzemelerinin biyolojik dayanımının en sert hava koşullarında min. Hareli bir yapıya sahip olmasının yanında gösterdiği performans ve yapısal özelliği sebebi ile biz ona “karakteri yansıtan” diyoruz.


DIŞBUDAK ESKİTİLMİŞ HASIR MODELİ, İstanbul Beyaz Boyalı And. Yoğun sirkülasyonun yaşandığı dış mekanlarda, güzel kahve rengiyle en iyi alternatiftir. Ancak içlerinde en göz alıcı ve en kullanışlı olanı ise tatbikîde ahşap olanlarıdır diyebiliriz.


Rengi ve dayanıklılığı ile iyi özellikler taşıyan dişbudak ağacı, ahşap dokusunu en iyi gösteren ağaçtır. Güneş Kırıcı, Işıklık Sistemleri,. Buhar ahşabı korur ayrıca ahşapta oluşan kimyasal değişimleri etkiler. Su buharı kullanılarak yüksek ısılarda gerçekleştirilen termal işlem çevre dostu bir prosestir.


This video is unavailable. Mimari projeleri inceleyip ilham alabilir, yaşam alanlarınızı en güzel şekilde değerlendirebilirsiniz. Böyle böceklere karşı dayanıklılığı artmaktadır. NEM ORANI: - nem oranı. Thermowood ürünleri tüm çevresel kullanımlar için tamamen güvenlidir.


Detaylar: Gene l Özellikleri : Öz kısmı kremden açık kahve tonuna doğru renktedir, genelde sap kısmı öz kısmından ayırt. Masif parke ahşap bir zemin döşemesi türüdür. English Mimar Panel Üye Girişi. Iroko, Teak, İpe, Merbau gibi ağaçlar tercih edilip.


Thermowood dişbudak

Accoya Türkiye yetkili satış ve uygulama. Lamine, Laminat ve Masif Parke. Ahşap deck ve cephe sistemleri. Ayrica çam, ladin ve dişbudak da lambri üretimimiz olan ağaç türlerimiz.


Deck Teras Kaplamaları Villa ve konut projelerinde, düşük yaya trafiğinde deck uygulamaları için kavak, çam ve ladin thwemo-deck profillerini, Yüksek yaya trafiği ve ticari alanlar için disbudak thermo-deck profillerini üretiyoruz. ThermoWood prosesinde kullanılacak olan ahşaplar budak yapısı, lif yapısı, rutubet oranı gibi özeliklerine göre sınıflandırılarak, benzer özelikteki malzemeler aynı anda işleme tabi tutulur. Bu çalışmada, 212°C’de saat ve saat süreyle ısıl işlem ( ThermoWood metot, Novawood Fabrikası, Gerede-Bolu, Türkiye) görmüş dişbudak (Fraxinus excelsior), kayın (Fagus orientalis L.), akçaağaç (Acer trautvetteri Medw.) ve kızılçam (Pinus resinosa) odunu türlerinin renk ve parlaklık değerleri incelenmiştir. Dişbudak , Ayous, Ladin ve İroko’dur. DAYANIKLI VE ÇOK KULLANIŞLI Ürün ayrıntıları.


Teras, balkon ve dış mekan zemin çözümleri. Normal ahşaba göre daha stabil, çürümeye karşı dayanımlı ve yalıtım özellikleri de artmıştır. Firmamız tarafından üstlenilmiştir. Euroopa Regionaalarengu Fondi kaasrahastamisel ellu projekt Kaubamärgi kaitse. Projekt sai tuge EAS-i Innovatsiooniosakute toetusmeetmest.


ThermoWood ’’ olarak adlandırılan endüstriyel ısıl işlem uygulamasına tabi tutulmuştur. Located in the Bolu Gerede industrial site, the Novawood plant produces 10mof novathermowood lumber and 500mof novathermowood finished goods annually. Geleneksel parke masif parke olarak adlandırılır.


Thermowood dişbudak

Uygulamada, 20x60x3mm gibi boyutlardaki. THERMOWOOD ÜRÜN TEKNİK ÖZELLLİKLER. Bu çalışmada Avrupa ladini (Picea abies) ve Adi dişbudak ( Fraxinus excelsior ) türlerine ait keresteler kullanılmıştır. Dış mekanların zemin ve duvar dekorasyonunda, suya dayanıklı ahşaplardan ya da emprenye edilmiş ağaç türlerinden üretilen DECK malzemeler kullanılır.


Farklı ağaç türleri, ebatları ve yüzey seçenekleri ile ferah ve zevkli mekanlara sahip olmak mümkündür. Havuz kenarları, güneşlenme terasları, bahçeler, çiçeklikler. Profil ve ölçü seçenekleri ile Tantimber TMT cephe kaplamaları, farklı kalınlıklara göre oluşturulan özel cephe profilleriyle yatay ve dikey kullanımlar için birçok alternatif sunar. Didim Akbük Kaplankaya Villa Cephe ve Kapı imalatlarımız tamamlandı. Vakum emprenyeli çam keresteden, sert egzotik ağaçlar (iroko, sapelli, teak vs.) en uygun şekilde müşterilerimizin siparişi doğrultusunda, en sağlam tekniklerle montaja hazır hale getirilir.


Bu amaç ile dişbudak (Fraxinus excelsior) odununa ThermoWood metoduna göre 212oC’de saat süreyle ısıl işlem uygulanmıştır. Daha sonra elde edilen malzeme yüzeylerine tek ve çift kat UV sistem parke vernikleri uygulaması yapılmıştır. Güvercinlik ve dere kaplama malzemeleri olarak Titanyum Çinko kullanılan evlerde dış cephe kaplamaları ise thermowood işlemi görmüş dişbudak ahşap ve traverten doğal taştan oluşuyor. Fakat her ağaçtan en yüksek verim elde edilemeyebilir.


Böylelikle ahşabın reçineden arındırılmasından dolayı yüzeyde bozukluklar çıkmadığı gibi cepheniz her zaman stabil kalmaktadır. Dış cephe kaplamalarında yüksek ısıl işlem esnasında renk homojenliği sağlanmıştır. ERRO - FLASH ou JAVASCRIPT DESABILITADO! The exotic Iroko provides an ideal exterior decking material.


When specifying timber for the prestigious River Quarter. Wonderful Techniclic cladding in. Jakuzi çevresi armuzlu İroko kaplama.


Kereste ihtiyaçlarınız ve projeleriniz için, lütfen şubelerimizden biri ile yada iletişim bölümümüzden bizimle direk irtibata geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar