11 Kasım 2020 Çarşamba

Trapez sac kalınlıkları

Trapez sac kalınlıkları

Fakat piyasada en çok kullanılan ve artık standart sayılan 0. Boyları metreden metreye standart olarak üretilebilmektedir. Ayrıca istenildiği takdirde farklı boylarda da üretimi yapılabilir. ZEL SİPARİŞ İLE ÜRETİLEBİLEN DİĞER TRAPEZ FORMLARIMIZ AŞAĞIDADIR.


Sac levha ağırlıklarının hesaplanabileceği web yazılımı. Trapez sac nerelerde kullanılır? Makas Kesim ve Standart Köşebent seçenekleri mevcut. Hesaplamalarım Hepsini sil. Bugüne kadar 273hesaplama yapıldı.


DEKORATİF KAPATMA SAC , TRAPEZ SAC. Bütün RAL renkleri ve diğer özel renkler. PVDF, Plastisol boya çeşitleri. Büküm açısı standart olarak 1derecedir. Malzeme kalınlığı - mm arasındadır.


Trapez sac kalınlıkları

X 2ve 5X 5arasında mahya üretimi yapılabilmektedir. Sebebi ise tek kat olması ve arasında herhangi bir dolgu malzemesi olmamasıdır. Firmamız, üretimini yaptığı trapez formları ile siz değerli müşterilerine hızlı, ekonomik ve esnek çözümler sunmaktadır.


Levha sac ağırlıkları - St demir çelik sac - St demir çelik sac - St 52-demir çelik sac. Slab olarak adlandırılan ve sıvı çeliğin, sürekli döküm yöntemiyle katılaştırılması sonucu meydana gelen, dikdörtgen kesitli yarı ürünün, sıcak haddehanede, sıcak olarak haddelenmesi ile elde edilen ve kalınlıkları – mm aralığında değişen rulo veya sac şeklindeki yassı çeliklerdir. Fabrika gibi büyük endüstriyel alanlarda kullanımı yüksek olan bu malzeme ile cephe ve duvar kaplaması yapılabilir. FOB Türkiye Usd cinsinden fiyat verebilirmisiniz sac.


Isı yalıtımsız tek kat veya iki trapez arasına ısı yalıtımı serilen çok tabakalı çatı ve duvar uygulamalarında kullanılır. Kullanılan sac enkesiti daha fazla yük taşıdığından, kompozit döşeme kalınlığı , betonarme döşeme kalınlığından daha az olur. Yapıya daha az yük biner. Formlanmış trapez levha genişlikleri 1. Kalınlık : – mm.


Tek kat trapez levhalarda boyalı galvaniz saç ürünlerinde dünyanın önde gelen galvaniz trapez sac üreticilerinden ithal edilen ECCA (europoan coil cooting) normlarına uygun olarak üretilen boyalı galvaniz trapez sac ruloları kullanılmaktadır. Boyalı trapez sac ve galvaniz trapez sac istenilen her uzunlukta üretilebilmektedir. Ekonomik galvaniz trapez sac levha çeşitlerinden edinmek için, Hakan Panel Çit firması ile iletişime geçmek yeterli olacaktır. Bu nedenle, sac kalınlığı , kaplama kalınlığı ,. Sandviç panel,panel sac ,çatı panel,cephe panel,sandviç cephe panel,çatı kaplama malzemeleri, trapez sac , Kocaeli Sandviç panel,cephe panel, trapez sac ,soğuk oda panel, Kocaeli Beton altı trapez sac , Kocaeli İlgili kategoriler Tersiyer kırıcılar (kum makineleri), Fayans. Hizmet (Makina Hattı)=Rulo Dilme 1. Hat = - mm kalınlık min = 7mm - max : 6mm genişlik 2. Bu saclar ağırlıklı olarak inşaat sektöründe kullanılmaktadır.


Isı yalıtımsız olarak tek kat trapez saclar daha çok çatılarda tercih edilirken, ısı yalıtımlı çift kat trapez saclar duvar uygulamalarında daha yoğun kullanılır. Diğer kalınlıktaki trapez saclar maksimum olarak 1. Bu form için 12mm eninde boyalı galvaniz sac kullanılır. Genişlik: 860mm, faydali genislik 800mm.


Gerek çatı kaplamada olsun gerekse dikey manada çevre kapatma faaliyetlerinde olsun etkili bir kullanım alanına sahip olan trapez saç , yapı malzemesinin fiyat aralığı belirlenirken, trapez sac ürününün üretim kalınlığı ve ölçüleri dikkate alınmaktadır. Sac kalınlığı ağırlığından dolayı zaten başlı başına bir etkendir. NE ÖZELLİKTE TRAPEZ HATLARI İMAL EDİYORUZ?


Ondan dolayı trapez saclar çatı kaplamalarında sıkça aranan ve kullanılan ürünlerdir. Satın Al Bu bilgiler yanlış mı? Mahya olarak 300mm x 300mm ve 500mm x 500mm boyutlarında mevcuttur. Genellikle şantiye alanlarında kullanılmaktadır. Hattımızın teknik özellikleri aşağıda belirtilmiştir.


Sıcak Haddelenmiş Sac Boy Kesme. Galvaniz trapez levha olarak formlanmış halidir. Sandwich Panel, iki kat boyalı galvaniz sac veya alüminyum levha arasına muhtelif kalınlık ve yoğunlukta poliüretan enjeksiyon uygulanarak imal edilen kompozit çatı ve cephe kaplama malzemesidir. Teknopanel’in yalıtımlı trapez levhası Isotrapez, yapıların çatı ve cephe kaplamasında kulllanılır.


Trapez sac kalınlıkları

Isotrapez, geleneksel trapezin daha iyi ısı, nem, ses yalıtımı ve yük taşıma özelliği kazanmış halidir. DKP saclar , sıcak haddelenmiş yassı çeliklerin, ısıl işlem yapılmadan haddelenmesi ile üretilir. Rulo veya sac şeklindeki yassı çelik ürünleridir.


Rulo boyunca fiziksel özellikleri homojendir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar